Informari si comunicate AJF
08-01-2019
Întrebări adresate conducerii CJA din perioada 2016-2017

Aspecte ce necesită lămuriri și răspunsuri din partea fostilor oficiali ai CJA Bihor, Șovre Octavian, Danșa Laurențiu, Omuț Marius.

detalii...
21-12-2018
Urare de sărbători. Ünnepi jókivánság

Asociația Județeană de Fotbal Bihor transmite tuturor celor implicați în fenomenul fotbalistic judetean Sărbători liniștite și un An Nou Fericit, plin de realizări.

detalii...
19-12-2018
Programarea echipelor la viza anuală 2019

AJF Bihor a întocmit un grafic de prezență pentru efectuarea vizei anuale pentru anul 2019, pe care echipele sunt rugate, în măsura posibilităților, să-l respecte.

detalii...
10-12-2018
Buletin informativ nr. 15, sezon 2018-2019

Deciziile Comisiei de Disciplină din data de 4 decembrie.

detalii...
28-11-2018
Buletin informativ nr. 14, sezon 2018-2019

Deciziile Comisiei de Disciplină din data de 27 noiembrie 2018.

detalii...
28-11-2018
Inscrieri la cursul de instructor Licenta C UEFA

AJF Bihor va organiza, cu sprijinul Comisiei Tehnice din cadrul Federaţiei Române de Fotbal, un nou curs de formare instructor sportiv fotbal, Licenţa C UEFA.

detalii...
23-11-2018
Gala Arbitrajului Bihorean

CJA Bihor organizeaza Gala Arbitrajului Bihorean

detalii...
22-11-2018
Buletin informativ nr. 13, sezon 2018-2019

Deciziile Comisiei de Disciplină din data de 20 noiembrie.

detalii...
15-11-2018
Buletin informativ nr. 12 sezon 2918-2019

Deciziile Conisiei de Disciplină din data de 13 noiembrie.

detalii...
14-11-2018
Programul Interligii de Iarnă "Gheorghe Ene"

Duminică, 18 noiembrie, de la ora 10.00, pe terenul sintetic de la Stadionul "Iuliu Bodola" este programată faza județeană a Interligii de Iarnă "Gheorghe Ene".

detalii...

Buletin informativ nr. 2 din 6 septembrie


Publicat in data de 06-09-2018, la ora 09:43

I. OMOLOGĂRI

Meciurile disputate în cadrul primei etape din Liga IV-a în 1-2 septembrie se omologhează cu rezultatele înregistrate pe teren. Jocurile din cele două serii ale Ligii a V-a desfășurate în 1-2 septembrie se omologhează cu rezultatele consemnate pe teren. Partidele desfășurate în perioada 1-3 septembrie se omologhează cu rezultatele consemnate pe teren. Meciuile din faza a III-a a Cupei României desfăşurate în 5 septembrie se omologhează cu rezultatele de pe teren, excepţie partida Viitorul Bratca – CS Oşorhei, care se omologhează cu 3-0 pentru echipa din Oşorhei.

III. SANCŢIUNI

Liga a 4-a, după etapa a 2-a din 1-2 septembrie

Juniorul Sava Gabriel (Crişul Sântandrei) se suspendă 1 etapă şi o penalitate de 50 lei, conf. TII. SII, art. 63/1g.

Juniorul Guti Ionuţ (Crişul Sântandrei) se suspendă 4 etape şi o penalitate de 300 lei, conf. TII, SII, art. 63/2-4a.

CSC Dacia Gepiu se sancţionează cu o penalitate financiară de 100 lei, conf. TII. SIV, art. 83 pct. 10.4.

Liga a 5-a

SERIA 1 - după etapa 2 din 1-2 septembrie

Iuhas Nicolae (Minerul Şuncuiuş) se suspendă 9 etape şi o penalitate de 400 lei, conf. TII, SII, art. 65/b.

SERIA 2 – după etapa 2 din 1-2 septembrie

Şuşman Florin (Partizanul Sânnicolau Român) se suspendă o etapă și o penalitate de 50 de lei, conf. TII, SII, art. 63/1g.

Lezeu Cristian (Gloria Căbeşti) se suspendă 2 etape şi o penalitate de 200 lei, conf. TII, SII, art. 63/2-4a.

Vlădică Alexandru (Voinţa Ciumeghiu) se suspendă pentru o lună şi o penalitate de 250 lei, conf. TII, SI, art. 53/2.

Voinţa Ciumeghiu se sancţionează cu 50 lei penalitate pentru nesemnarea raportului oficial de joc, TII, SIV, art. 78/18.

Cupa României, după etapa din 5 septembrie

Bălăiban Raul (ACS CAO 1910 Oradea) se suspendă  o etapă și o penalitate de 50 de lei, conf. TII, SII, art. 63/1g.

Marc Florian (CS Diosig Bihardioszeg)  se suspendă o etapă și o penalitate de 50 de lei, conf. TII, SII, art. 63/1g.

IV. COMUNICĂRI

CS Oșorhei îți va disputa meciurile considerate pe teren propriu la Alparea în ziua de DUMINICĂ, de la ora etapei, meciul juniorilor se va disputa după partida seniorilor.

CS Diosig Bihardioszeg își va disputa meciurile considerate la Baza Sportivă Paleu pe toată perioada turului din cauză că terenul mdin Diosig a devenit impracticabil. Meciurile se vor desfășura SÂMBĂTA după amiază la ora etapei, primii seniorii, urmați de juniori (ora 17:00).

Meciurile din turul IV al Cupei României, faza pe judeţ, se vor desfăşura miercuri, 26 septembrie, de la ora 16:30, după următorul program: ACS CAO 1910 Oradea – CS Oşorhei, CSO Ştei – CSC Sînmartin, CS Mădăras – Unirea Livada, CS Săcueni – FC Universitatea Oradea.

Pe site-ul oficial al AJF Bihor (www.ajfbihor.ro, meniul asociaţia judeţeană de fotbal), la secţiunea documente utile, se găsesc formularele necesare participării în campionate. Tot de acolo, delegaţii echipelor vor putea descărca raportul de joc pentru fiecare competiţie în parte, având posibilitatea să-şi completeze din timp datele şi să-l înmâneze apoi arbitrului conform ROAF.

Reprezentanţii echipelor afiliate la AJF, seniori, juniori şi copii, pot consulta programarea meciurilor, delegări, rezultate, clasamente, dar şi alte informaţii, pe siteul www.ajfbihor.ro, care conform hotărârii Adunării Generale din 2011 consituie un mijloc oficial de comunicare cu echipele afiliate.

Delegaţii echipelor participante în campionatele organizate de AJF Bihor sunt responsabili pentru corectitudinea datelor introduse în raportul de joc. În caz de probleme şi neconcordanţe (numere greşite, date incorecte ale jucătorilor sau oficialilor trecuţi pe foaia de joc) vor suporta sancţiunile prevăzute în ROAF şi Regulamentul disciplinar.

Cluburile răspund direct de modul în care sunt executate sancţiunile de către jucători, oficiali sau alte persoane care le reprezintă sau care sunt legate de ele. Suspendarea se cumulează cu penalitatea sportivă şi se va prelungi până la plata integrală a acesteia, conform art. 19/4 din ROAF (T I S I). Cluburile sunt în mod solidar responsabili pentru penalităţile aplicate jucătorilor şi oficialilor. Faptul că o persoană a părăsit clubul nu înlătură răspunderea solidară a acestuia. Cluburile răspund de evidenţa cartonaşelor galbene, astfel ca la patru avertismente se suspendă pe una etapă, la fel şi 7, 9 sau 10 cartonaşe primite. Cartonaşele galbene primite în campionat nu se cumulează cu cele primite în Cupa României.

SE ATENŢIONEAZĂ REPREZENTANŢII TUTUROR ECHIPELOR DE FOTBAL CĂ LA JOCURILE LA CARE SE CONSEMNEAZĂ INCIDENTE (PE TEREN, LA VESTIARE, SAU ÎN TRIBUNE) ORI CONTESTAȚII ESTE OBLIGATORIE PREZENŢA PERSOANELOR IMPLICATE DIN AMBELE CLUBURI, PLUS ARBITRII ŞI OBSERVATORII JOCULUI, LA PRIMA ŞEDINŢĂ A COMISIEI DE DISCIPLINĂ A AJF BIHOR (ÎN PRIMA ZI DE MARŢI DE DUPĂ JOC, ora 18.00, LA SEDIUL AJF (Oradea, Piata 1 Decembrie nr. 4-6).

 

 

  Secretar                                                                                                               Preşedinte AJF

 

PETRU BOROS                                                                                                   prof. RADU BITEA


Vezi mai multe stiri din categoria: Comunicate AJF    |    Vezi toate stirile

Ma abonez la newsletter

Email:

Parteneri
PARTENER PRINCIPAL
Team Sport Oradea

Team Sport Oradea

Sarbatoriti luna aceasta
oferta portal echipe