Informari si comunicate AJF
14-08-2018
Supercupa Bihorului, miercuri 22 august

Campioana Ligii a IV-a și câștigătoarea fazei județene a Cupei României se vor duela miercuri, 22 august, pentru Supercupa Bihorului.

detalii...
09-08-2018
Hotărâri ale Comitetului Executiv din 8 august 2018

Comitetului Executiv al AJF Bihor în ședința din data de 8 august 2018 a luat următoarele hotărâri.

detalii...
08-08-2018
Curs prevenție si intâlnire cu echipele afiliate la AJF Bihor

Sâmbătă, 11 august 2018, de la orele 9.00, la Hotel Impero din Oradea va avea loc cursul intitulat ”Prevenția corupției în fotbal, categorie predispusă”.

detalii...
05-08-2018
In atentia echipelor care solicita arbitri la jocurile amincale

Delegari arbitri la jocurile amincale 6 august - 19 august.

detalii...
01-08-2018
Vineri, 3 august, termen limita pentru inscrieri

Reamintim echipelor afiliate la AJF Bihor ca vineri, 3 august 2018, orele 12.00, expira termenul pentru inscrierea in campionatele organizate de AJF Bihor (Liga 4, Liga 5, copii si juniori).

detalii...
23-07-2018
Curs specializare Administrator structuri sportive - Management sportiv

Cursul se adresează absolvenţilor cu studii superioare care doresc să se perfecţioneze în domeniul managementului sportiv, în administrarea unui club sportiv.

detalii...
19-07-2018
In atentia echipelor care solicita arbitri la jocurile amincale

Delegari arbitri la jocurile amincale 23 iulie - 4 august.

detalii...
16-07-2018
Liga Elitelor şi la "Under 15"!

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a decis să lanseze din sezonul 2018-2019 Liga Elitelor şi la categoria de vârstă "Under 15 ani".

detalii...
24-06-2018
STATISTICĂ - LIGA 4 – CAMPIONAT - 2017/2018

Principalele repere statistice ale sezonului 2017-2018.

detalii...
15-06-2018
Buletin informativ nr. 28

Decizii luate in sedinta Comisiei de Disciplină din data de 12 iunie 2018.

detalii...

Buletin informativ nr. 20


Publicat in data de 19-04-2018, la ora 15:38

 

 

BULETIN INFORMATIV

nr. 20 din 19 aprilie 2018

I. OMOLOGĂRI

Jocurile disputate în cadrul etapelor a XIX a și a XVI-a (reprogramată) Liga a IV-a, desfăşurată în 5-7 aprilie și 18 aprilie se omologhează cu rezultatele consemnate pe teren. Meciurile disputate în Liga 5 în 15 aprilie se omologhează cu rezultatele consemnate pe teren. Partidele disputate în campionatele de juniori C, D și E se omologhează cu rezultatele de pe teren.

III. SANCŢIUNI

Liga a 4-a, după etapa a a 16-a din18 aprilie

Cristian Ștefan (CSO Ștei), Boneta Ovidiu (FC Universitatea Oradea), Matei Răzvan (Crișul Sântandrei), Ianc Sebastian (Viitorul Borș), Lele Dumitru (Unirea Livada), Petricău Valentin (CS Mădăras) se suspendă pe 1 etapă şi o penalitate de 20 lei, conf. TI SII, art. 41/2.1.

Dărăban Laviniu (Crișul Sântandrei), Oltean Casian (Olimpia Salonta) se suspendă 1 etapă şi o penalitate de 60 lei, conf. TI SII, art. 41/2.1.

Juniorul Buciu Bogdan (CS Oșorhei) se suspendă pe 1 etapă şi o penalitate de 30 lei, conf. TI SII, art. 41/2.1.

Juniorii Balogh Marius (Crișul Sântandrei), Ungur Raul (CSC Sînmartin), Palyanos Tamas (Olimpia Salonta) se suspendă pe 1 etapă şi o penalitate de 10 lei, conf. TI SII, art. 41/2.1.

Rezultatul meciului de juniori A1 Olimpia Salonta – Dacia Gepiu, din etapa XX-a, întrerupt în minutul 58, se omologhează cu rezultatul de pe teren (10-0). CSC Dacia Gepiu se sancţionează cu o penalitate de 100 lei, conf. TII, SIV, art. 83/10.4.

CS Mădăras se sancţionează cu o penalitate de 75 de lei conf. TII, SIV, art.78/a.

 

Liga a 5-a

SERIA 1 - după etapa a 16-a

Cadar Daniel (Voinţa Suplac), Balog Laviniu (Foresta Tileagd), Iuhas Nicolae (Minerul Şuncuiuş) se suspendă pe 1 etapă şi o penalitate de 20 lei, conf. TI SII, art. 41/2.1

Nica Laviniu (ACS Progresul Sâniob) se suspendă 1 etapă şi o penalitate de 50 lei, conf. TII, SII, 63/1g.

Voinţa Suplac şi Minerul Şuncuiuş se sancţionează cu o penalitate de 75 de lei conf. TII, SIV, art.78/a.

 

SERIA 2 – după etapa a 14-a

Boldor Paul Ionuţ (Voinţa Ciumeghiu), Luca Andrei (Voinţa Cheresig) se suspendă se suspendă pe 1 etapă şi o penalitate de 50 lei, conf. TII SII, art. 63/1g.

Covaci Liviu Bobu (Vulturul Dobreşti) se suspendă pe 1 etapă şi o penalitate de 200 lei, conf. TII SII, art. 63/2b.

 

IV. COMUNICĂRI

* Delegaţii echipelor participante în campionatele organizate de AJF Bihor sunt responsabili pentru corectitudinea datelor introduse în raportul de joc. În caz de probleme şi neconcordanţe (numere greşite, date incorecte ale jucătorilor sau oficialilor trecuţi pe foaia de joc) vor suporta sancţiunile prevăzute în ROAF şi Regulamentul disciplinar.

* Se atrage atenția echipelor participante în campionatele de seniori organizate de AJF Bihor, că acele persoane care figurează atât ca și antrenori, cât și ca și jucători înlocuitor pe raportul de arbitraj, sunt obligați să fie echipați de joc, în caz contrar vor fi asimiliați ca antrenori. În cazul în care persoana care are dublă calitate va fi echipată de joc și va comite o abatere, va fi sancționată ca jucător înlocuitor. Fiecare echipă este obligată să treacă în raport un antrenor / instructor sportiv acreditat de AJF Bihor, în caz contrar va suporta prevederile ROAF.

* Reprezentanţii echipelor afiliate la AJF Bihor pot consulta programarea meciurilor, delegări, rezultate, clasamente, dar şi alte informaţii, pe siteul www.ajfbihor.ro, care conform hotărârii Adunării Generale din 2011 constituie un mijloc oficial de comunicare cu echipele afiliate.

* Cluburile răspund direct de modul în care sunt executate sancţiunile de către jucători, oficiali sau alte persoane care le reprezintă sau care sunt legate de ele. Suspendarea se cumulează cu penalitatea sportivă şi se va prelungi până la plata integrală a acesteia, conform art. 19/4 din ROAF (T I S I). Cluburile sunt în mod solidar responsabili pentru penalităţile aplicate jucătorilor şi oficialilor. Faptul că o persoană a părăsit clubul nu înlătură răspunderea solidară a acestuia. Cluburile răspund de evidenţa cartonaşelor galbene, astfel ca la patru avertismente se suspendă pe una etapă, la fel şi 7, 9 sau 10 cartonaşe primite. Cartonaşele galbene primite în campionat nu se cumulează cu cele primite în Cupa României.

* Echipele organizatoare sunt obligate să asigure măsurile de ordine și siguranţă (protecţia oficialilor respectiv a oaspeţilor), prin oameni de ordine cu vestele inscripționate primite de la AJF Bihor, poliție sau jandarmerie.

* Conform art. 41/6 din ROAF sancţiunea de suspendare aplicată oficialilor are ca efect următoarele interdicţii:

- de a avea acces în incinta terenului de joc, pe tunel, ori pe culoarele de acces la vestiarele echipelor şi a arbitrilor

- de a lua loc pe banca de rezervă şi de a conduce echipa în incinta terenului de joc

- de a reprezenta clubul în relaţiile cu AJF, cu celelalte cluburi afiliate sau cu orice terţi

* Suspendarea unei persoane are ca efect interdicţia de a reprezenta clubul în toate calităţile
deţinute de acesta (jucător, antrenor, delegat etc.) şi se menţine până la achitarea penalităţii sportive

* SE ATENŢIONEAZĂ REPREZENTANŢII TUTUROR ECHIPELOR DE FOTBAL CĂ LA JOCURILE LA CARE SE CONSEMNEAZĂ INCIDENTE (PE TEREN, LA VESTIARE, SAU ÎN TRIBUNE) ORI CONTESTAȚII ESTE OBLIGATORIE PREZENŢA PERSOANELOR IMPLICATE DIN AMBELE CLUBURI, PLUS ARBITRII ŞI OBSERVATORII JOCULUI, LA PRIMA ŞEDINŢĂ A COMISIEI DE DISCIPLINĂ A AJF BIHOR (ÎN PRIMA ZI DE MARŢI DE DUPĂ JOC, ORA 18:00, LA SEDIUL AJF (Oradea, Piata 1 Decembrie nr. 4-6).

 

 


Vezi mai multe stiri din categoria: Comunicate AJF    |    Vezi toate stirile

Ma abonez la newsletter

Email:

Parteneri
PARTENER PRINCIPAL
Team Sport Oradea

Team Sport Oradea

Sarbatoriti luna aceasta
oferta portal echipe