Informari si comunicate AJF
08-01-2019
Întrebări adresate conducerii CJA din perioada 2016-2017

Aspecte ce necesită lămuriri și răspunsuri din partea fostilor oficiali ai CJA Bihor, Șovre Octavian, Danșa Laurențiu, Omuț Marius.

detalii...
21-12-2018
Urare de sărbători. Ünnepi jókivánság

Asociația Județeană de Fotbal Bihor transmite tuturor celor implicați în fenomenul fotbalistic judetean Sărbători liniștite și un An Nou Fericit, plin de realizări.

detalii...
19-12-2018
Programarea echipelor la viza anuală 2019

AJF Bihor a întocmit un grafic de prezență pentru efectuarea vizei anuale pentru anul 2019, pe care echipele sunt rugate, în măsura posibilităților, să-l respecte.

detalii...
10-12-2018
Buletin informativ nr. 15, sezon 2018-2019

Deciziile Comisiei de Disciplină din data de 4 decembrie.

detalii...
28-11-2018
Buletin informativ nr. 14, sezon 2018-2019

Deciziile Comisiei de Disciplină din data de 27 noiembrie 2018.

detalii...
28-11-2018
Inscrieri la cursul de instructor Licenta C UEFA

AJF Bihor va organiza, cu sprijinul Comisiei Tehnice din cadrul Federaţiei Române de Fotbal, un nou curs de formare instructor sportiv fotbal, Licenţa C UEFA.

detalii...
23-11-2018
Gala Arbitrajului Bihorean

CJA Bihor organizeaza Gala Arbitrajului Bihorean

detalii...
22-11-2018
Buletin informativ nr. 13, sezon 2018-2019

Deciziile Comisiei de Disciplină din data de 20 noiembrie.

detalii...
15-11-2018
Buletin informativ nr. 12 sezon 2918-2019

Deciziile Conisiei de Disciplină din data de 13 noiembrie.

detalii...
14-11-2018
Programul Interligii de Iarnă "Gheorghe Ene"

Duminică, 18 noiembrie, de la ora 10.00, pe terenul sintetic de la Stadionul "Iuliu Bodola" este programată faza județeană a Interligii de Iarnă "Gheorghe Ene".

detalii...

Buletin informativ nr. 23


Publicat in data de 11-05-2018, la ora 06:22

 BULETIN INFORMATIV

nr. 23 din 10 mai 2018

I. OMOLOGĂRI

Jocurile disputate în cadrul etapei a XXIV-a din Liga a IV-a, desfăşurate în 5-6 mai se omologhează cu rezultatele consemnate pe teren. Meciurile disputate în Liga 5 în 5-6 mai se omologhează cu rezultatele consemnate pe teren. Partidele disputate în campionatele de juniori C, D și E se omologhează cu rezultatele de pe teren. Meciul desfășurat în 9.05 în Cupa României se omologhează cu rezultatul de pe teren, iar jocul CSC Sînmartin – Unirea Valea lui Mihai a fost reprogramat pentru miercuri 23.05, ora 17:00.

III. SANCŢIUNI

Liga a 4-a, după etapa a 24-a

Pele Dragoş (CSO Ştei), se suspendă pe 1 etapă şi o penalitate de 20 lei, conf. TI SII, art. 41/2.1.

Lazăr Andrei (Biharea Vaşcău) se suspendă pe 1 etapă şi o penalitate de 40 lei, conf. TI SII, art. 41/2.1.

Juniorii Puşcău Tudor (Crişul Aleşd), Ieremias Szabolcs (CS Săcueni), Bungău Darius (CSC Sînmartin), Ştef Bogdan (CSC Sînmartin), Kovacs Valentin (Olimpia Salonta) se suspendă pe 1 etapă şi o penalitate de 10 lei, conf. TI SII, art. 41/2.1.

Juniorii Moţ David (CSC Sînmartin), Kovacs Szabolcs (Unirea Valea lui Mihai), Guti Alexandru (Crişul Sântandrei) se suspendă 1 etapă şi o penalitate de 50 lei, conf. TII, SII, art. 63/1g.

Juniorul Şendruţiu Sergiu (CSC Sînmartin) se suspendă pentru 6 etape şi o penalitate de 500 lei, conf. TII, SIV, art. 82/1.

Juniorul Iuhas Elian (CSC Sînmartin) se suspendă pentru 3 etape şi o penalitate de 300 lei, conf. TII, SII, art. 65/a.

Biharea Vașcău se sancționează cu avertisment și o penalitate sportivă de 500 lei, conf. TII, SII, art. 63/2-4.

 

Liga a 5-a

SERIA 1 - după etapa a 19-a

Kiss Beniamin (Progresul Sâniob), Peter Tihamer (Dinamo Oradea), Istvandi Mark (Toldy Sânnicolau de Munte), Costea Darius (CAO 1910 Oradea) se suspendă pe 1 etapă şi o penalitate de 20 lei, conf. TI SII, art. 41/2.1.

Turbatu Ilie (Foresta Tileagd) se suspendă 2 etape şi o penalitate de 350 lei, conf. TII, SII, art. 63/2-4a..

Voinţa Suplac se sancţionează cu avertisment şi o penalitate de 200 lei, conf. TII, SIV, art. 82/1.

 

SERIA 2 – după etapa a 17-a

Cotrău Robert (Victoria Tulca), Tirla Liviu (Unirea Roşia), Lerinţiu Raul (Unirea Oşorhei), Geamănariu Adrian (Zorile Bunteşti) se suspendă pe 1 etapă şi o penalitate de 20 lei, conf. TI SII, art. 41/2.1.

 

COPII ŞI JUNIORI

Satoczki Raul (CSC Sînmartn) se suspendă 1 o etapă şi o penalitate de 50 lei, conf. TII, SII, art. 63-1g.

 

IV. COMUNICĂRI

* La echipele de JUNIORI A1 din Liga a IV-a sunt eligibili jucătorii născuţi după data de 01.01.1999, dar nu mai mici de 14 ani (născuţi în anul 2003) conf. Art. 34/3. Jucătorii născuţi în anul 2004 pot evolua pe baza unui aviz special eliberat de un medic sportiv, a cărui copie va fi ataşată la fiecare raport de joc.

* Începând de la jocul din etapa a XXIII-a, CSC Sînmartin îşi dispută meciurile considerate acasă pe terenul din Sîntion în ziua de SÂMBĂTĂ, orele 11:00 (seniorii) şi orele 13:00 (juniorii).

* În Liga 5 Seria I se vor desfăşura două etape intermediare în datele de 30 mai şi 6 iunie.

* Delegaţii echipelor participante în campionatele organizate de AJF Bihor sunt responsabili pentru corectitudinea datelor introduse în raportul de joc. În caz de probleme şi neconcordanţe (numere greşite, date incorecte ale jucătorilor sau oficialilor trecuţi pe foaia de joc) vor suporta sancţiunile prevăzute în ROAF şi Regulamentul disciplinar.

* Se atrage atenția echipelor participante în campionatele de seniori organizate de AJF Bihor, că acele persoane care figurează atât ca și antrenori, cât și ca și jucători înlocuitor pe raportul de arbitraj, sunt obligați să fie echipați de joc, în caz contrar vor fi asimiliați ca antrenori. În cazul în care persoana care are dublă calitate va fi echipată de joc și va comite o abatere, va fi sancționată ca jucător înlocuitor. Fiecare echipă este obligată să treacă în raport un antrenor / instructor sportiv acreditat de AJF Bihor, în caz contrar va suporta prevederile ROAF.

* Reprezentanţii echipelor afiliate la AJF Bihor pot consulta programarea meciurilor, delegări, rezultate, clasamente, dar şi alte informaţii, pe siteul www.ajfbihor.ro, care conform hotărârii Adunării Generale din 2011 constituie un mijloc oficial de comunicare cu echipele afiliate.

* Cluburile răspund direct de modul în care sunt executate sancţiunile de către jucători, oficiali sau alte persoane care le reprezintă sau care sunt legate de ele. Suspendarea se cumulează cu penalitatea sportivă şi se va prelungi până la plata integrală a acesteia, conform art. 19/4 din ROAF (T I S I). Cluburile sunt în mod solidar responsabili pentru penalităţile aplicate jucătorilor şi oficialilor. Faptul că o persoană a părăsit clubul nu înlătură răspunderea solidară a acestuia. Cluburile răspund de evidenţa cartonaşelor galbene, astfel ca la patru avertismente se suspendă pe una etapă, la fel şi 7, 9 sau 10 cartonaşe primite. Cartonaşele galbene primite în campionat nu se cumulează cu cele primite în Cupa României.

* Echipele organizatoare sunt obligate să asigure măsurile de ordine și siguranţă (protecţia oficialilor respectiv a oaspeţilor), prin oameni de ordine cu vestele inscripționate primite de la AJF Bihor, poliție sau jandarmerie.

* Conform art. 41/6 din ROAF sancţiunea de suspendare aplicată oficialilor are ca efect următoarele interdicţii:

- de a avea acces în incinta terenului de joc, pe tunel, ori pe culoarele de acces la vestiarele echipelor şi a arbitrilor

- de a lua loc pe banca de rezervă şi de a conduce echipa în incinta terenului de joc

- de a reprezenta clubul în relaţiile cu AJF, cu celelalte cluburi afiliate sau cu orice terţi

* Suspendarea unei persoane are ca efect interdicţia de a reprezenta clubul în toate calităţile
deţinute de acesta (jucător, antrenor, delegat etc.) şi se menţine până la achitarea penalităţii sportive

* SE ATENŢIONEAZĂ REPREZENTANŢII TUTUROR ECHIPELOR DE FOTBAL CĂ LA JOCURILE LA CARE SE CONSEMNEAZĂ INCIDENTE (PE TEREN, LA VESTIARE, SAU ÎN TRIBUNE) ORI CONTESTAȚII ESTE OBLIGATORIE PREZENŢA PERSOANELOR IMPLICATE DIN AMBELE CLUBURI, PLUS ARBITRII ŞI OBSERVATORII JOCULUI, LA PRIMA ŞEDINŢĂ A COMISIEI DE DISCIPLINĂ A AJF BIHOR (ÎN PRIMA ZI DE MARŢI DE DUPĂ JOC, ORA 18:00, LA SEDIUL AJF (Oradea, Piata 1 Decembrie nr. 4-6).

 

 

Secretar                                                                                                                  Preşedinte AJF                     

 


Vezi mai multe stiri din categoria: Comunicate AJF    |    Vezi toate stirile

Ma abonez la newsletter

Email:

Parteneri
PARTENER PRINCIPAL
Team Sport Oradea

Team Sport Oradea

Sarbatoriti luna aceasta
oferta portal echipe