Informari si comunicate AJF
08-01-2019
Întrebări adresate conducerii CJA din perioada 2016-2017

Aspecte ce necesită lămuriri și răspunsuri din partea fostilor oficiali ai CJA Bihor, Șovre Octavian, Danșa Laurențiu, Omuț Marius.

detalii...
21-12-2018
Urare de sărbători. Ünnepi jókivánság

Asociația Județeană de Fotbal Bihor transmite tuturor celor implicați în fenomenul fotbalistic judetean Sărbători liniștite și un An Nou Fericit, plin de realizări.

detalii...
19-12-2018
Programarea echipelor la viza anuală 2019

AJF Bihor a întocmit un grafic de prezență pentru efectuarea vizei anuale pentru anul 2019, pe care echipele sunt rugate, în măsura posibilităților, să-l respecte.

detalii...
10-12-2018
Buletin informativ nr. 15, sezon 2018-2019

Deciziile Comisiei de Disciplină din data de 4 decembrie.

detalii...
28-11-2018
Buletin informativ nr. 14, sezon 2018-2019

Deciziile Comisiei de Disciplină din data de 27 noiembrie 2018.

detalii...
28-11-2018
Inscrieri la cursul de instructor Licenta C UEFA

AJF Bihor va organiza, cu sprijinul Comisiei Tehnice din cadrul Federaţiei Române de Fotbal, un nou curs de formare instructor sportiv fotbal, Licenţa C UEFA.

detalii...
23-11-2018
Gala Arbitrajului Bihorean

CJA Bihor organizeaza Gala Arbitrajului Bihorean

detalii...
22-11-2018
Buletin informativ nr. 13, sezon 2018-2019

Deciziile Comisiei de Disciplină din data de 20 noiembrie.

detalii...
15-11-2018
Buletin informativ nr. 12 sezon 2918-2019

Deciziile Conisiei de Disciplină din data de 13 noiembrie.

detalii...
14-11-2018
Programul Interligii de Iarnă "Gheorghe Ene"

Duminică, 18 noiembrie, de la ora 10.00, pe terenul sintetic de la Stadionul "Iuliu Bodola" este programată faza județeană a Interligii de Iarnă "Gheorghe Ene".

detalii...

Buletin informativ nr. 7 din 11 octombrie


Publicat in data de 11-10-2018, la ora 06:16

 

BULETIN INFORMATIV

nr. 7 din 11 octombrie 2018

I. OMOLOGĂRI

Meciurile disputate în cadrul etapei a 7-a din Liga IV-a în 6-7 octombrie se omologhează cu rezultatele înregistrate pe teren. Jocurile din cele două serii ale Ligii a V-a desfășurate în 6-7 octombrie se omologhează cu rezultatele consemnate pe teren, Partidele desfășurate în campionatele de juniori în perioada 5-8 octombrie se omologhează cu rezultatele consemnate pe teren.

 III. SANCŢIUNI

Liga a 4-a, după etapa a 7-a din 6-7 octombrie.

 Avram Radu Ionuţ (FC Universitatea Oradea) se suspendă 2 etape şi o penalitate de 300 lei, conf. TII, SII, art. 63/2-4a.

 Juniorul Lupuţ George (FC Universitatea) se suspendă 3 etape şi o penalitate de 150 lei, conf. TII, SII, art. 63/2-4a.

 Juniorul Nagy Daniel (CS Săcueni) se suspendă se suspendă 1 etapă, şi o penalitate de 10 lei, conf. TI, SII, art. 41/2-1.

 Juniorul Fuzesi Csaba Sandor (CS Diosig Bihardioszeg) se suspendă 1 etapă şi o penalitate de 75 lei, conf. TII. SII, art. 63/1e.

 Liga a 5-a

 SERIA 1 - după etapa 7 din 6-7 octombrie

 Echipa Toldy Sânnicolau de Munte se atenţionează să doteze vestiarele cu cele necesare pentru a îndeplini condiţiile optime desfăşurării unui joc oficial. În caz contrar, nu va mai putea organiza meciuri pe teren propriu.

 SERIA 2 – după etapa 7 din 6-7 octombrie

 Toma Marius Dan (Zorile Bunteşti), Moce Răzvan (Voinţa Cheresig), Shammat Ali (Voinţa Ciumeghiu) se suspendă se suspendă 1 etapă, şi o penalitate de 20 lei, conf. TI, SII, art. 41/2-1.

 Foghiş Marin (Zorile Bunteşti) se suspendă 1 etapă şi o penalitate de 50 lei, conf. TII, SII, art. 63/1g.

 Luca Andrei Răzvan (Voinţa Cheresig) se suspendă 2 etape şi o penalitate de 300 lei, conf. TII SII, art. 65/a.

 Echipa Partizanul Sânnicolau Român se atenţionează să doteze vestiarele cu cele necesare pentru a îndeplini condiţiile optime desfăşurării unui joc oficial. În caz contrar, nu va mai putea organiza meciuri pe teren propriu.

Conducerea echipei Biharea Vaşcău se atenţionează să aibă un comportament adecvat în relaţia cu oficialii delegaţi la joc.

 COPII ŞI JUNIORI

 CSC Sînmartin se atenţionează să remedieze problema porţilor de la jocurile de juniori, în caz contrar nu vor mai putea îndeplini condiţiile regulamentare pentru organizarea meciurilor de pe teren propriu.

 IV. COMUNICĂRI

 Comisia Judeţeană de Arbitri Bihor şi AJF Bihor organizează un curs gratuit de iniţiere în activitatea de arbitru de fotbal pentru fete şi băieţi, începând cu data de 29 octombrie. Înscrierile se fac la sediul AJF Bihor (Oradea, Piaţa 1 Decembrie nr. 4-6) sau prin e-mail la ajfbihor@yahoo.com până vineri, 26 octombrie. Persoanele doritoare vor completa o cerere cu datele personale și un număr de telefon, pentru contact. Pot participa tineri cu vârsta cuprinsă între 16-30 de ani. Echipele din Liga 4 şi Liga 5 sunt invitate să trimită câte unul sau doi jucători pentru a face cursul. Detalii suplimentare la tel. 0744/219.027.

 ACS CAO 1910 Oradea își dispută meciurile de pe teren propriu sâmbăta după amiază la ora etapei (13-15), juniorii înaintea seniorilor.

 CS Oșorhei îşi dispută meciurile considerate pe teren propriu la Alparea în ziua de DUMINICĂ, de la ora etapei, meciul juniorilor se va disputa după partida seniorilor.

CS Diosig Bihardioszeg revine pe terenul din Diosig începând cu data de 20 OCTOMBRIE 2018. Meciurile se vor desfășura SÂMBĂTA după amiază la ora etapei, primii seniorii (ORA 13:00), urmați de juniori (ORA 15:00).

 Pe site-ul oficial al AJF Bihor (www.ajfbihor.ro, meniul asociaţia judeţeană de fotbal), la secţiunea documente utile, se găsesc formularele necesare participării în campionate. Tot de acolo, delegaţii echipelor vor putea descărca raportul de joc pentru fiecare competiţie în parte, având posibilitatea să-şi completeze din timp datele şi să-l înmâneze apoi arbitrului conform ROAF.

 Reprezentanţii echipelor afiliate la AJF, seniori, juniori şi copii, pot consulta programarea meciurilor, delegări, rezultate, clasamente, dar şi alte informaţii, pe siteul www.ajfbihor.ro, care conform hotărârii Adunării Generale din 2011 consituie un mijloc oficial de comunicare cu echipele afiliate.

 Delegaţii echipelor participante în campionatele organizate de AJF Bihor sunt responsabili pentru corectitudinea datelor introduse în raportul de joc. În caz de probleme şi neconcordanţe (numere greşite, date incorecte ale jucătorilor sau oficialilor trecuţi pe foaia de joc) vor suporta sancţiunile prevăzute în ROAF şi Regulamentul disciplinar.

 Cluburile răspund direct de modul în care sunt executate sancţiunile de către jucători, oficiali sau alte persoane care le reprezintă sau care sunt legate de ele. Suspendarea se cumulează cu penalitatea sportivă şi se va prelungi până la plata integrală a acesteia, conform art. 19/4 din ROAF (T I S I). Cluburile sunt în mod solidar responsabili pentru penalităţile aplicate jucătorilor şi oficialilor. Faptul că o persoană a părăsit clubul nu înlătură răspunderea solidară a acestuia. Cluburile răspund de evidenţa cartonaşelor galbene, astfel ca la patru avertismente se suspendă pe una etapă, la fel şi 7, 9 sau 10 cartonaşe primite. Cartonaşele galbene primite în campionat nu se cumulează cu cele primite în Cupa României.

SE ATENŢIONEAZĂ REPREZENTANŢII TUTUROR ECHIPELOR DE FOTBAL CĂ LA JOCURILE LA CARE SE CONSEMNEAZĂ INCIDENTE (PE TEREN, LA VESTIARE, SAU ÎN TRIBUNE) ORI CONTESTAȚII ESTE OBLIGATORIE PREZENŢA PERSOANELOR IMPLICATE DIN AMBELE CLUBURI, PLUS ARBITRII ŞI OBSERVATORII JOCULUI, LA PRIMA ŞEDINŢĂ A COMISIEI DE DISCIPLINĂ A AJF BIHOR (ÎN PRIMA ZI DE MARŢI DE DUPĂ JOC, ora 18.00, LA SEDIUL AJF (Oradea, Piata 1 Decembrie nr. 4-6).

 

 

Secretar                Preşedinte AJF

 PETRU BOROS   prof. RADU BITEA

 

 

 

 

 


Vezi mai multe stiri din categoria: Comunicate AJF    |    Vezi toate stirile

Ma abonez la newsletter

Email:

Parteneri
PARTENER PRINCIPAL
Team Sport Oradea

Team Sport Oradea

Sarbatoriti luna aceasta
oferta portal echipe