Buletin informativ nr. 13

12 Noiembrie 2014, la ora 13:47 / Publicat în Comunicate AJF de Petru Boros / 241 vizualizări

Buletin informativ nr. 13

 

III. SANCŢIUNI

Liga a 4-a. Jucători și oficiali suspendaţi după etapa 12 din 8-9 noiembrie

Filip Andrei (Victoria Avram Iancu), Sabău Ionuț (Victoria Avram Iancu), Avram Mădălin (Victoria Avram Iancu), Tocuț Daniel (FC Bihor II), Zetocha Andrei (Crișul Aleșd) se suspendă pe 1 etapă și o penalitate de 20 lei, conf. T I S II art. 41/2.1

Lezeu Alex (junior, CF Bihorul Beiuș) se suspendă pe 1 etapă și o penalitate de 10 lei, conf. T I S II art. 41/2.1

Șumălan Andrei (Crișul Sântandrei) se suspendă pe 1 etapă și o penalitate de 50 lei, conf. T II S II art. 63/1g.

Zetocha Andrei (Crișul Aleșd) se suspendă pe 1 etapă și o penalitate de 75 lei, conf. T II S II art. 63/1e.

Pop Marian (FC Universitatea Oradea) se suspendă pe 2 etape și o penalitate de 150 lei, conf. T II S II art. 63/2-4a.

Demeter Tiberiu (junior, Victoria Avram Iancu) se suspendă pe 2 etape și o penalitate de 150 lei, conf. T I S II art. 63/2.2.

Tau Adrian (CF Liberty) se suspendă pe 24 de etape și o penalitate de 700 lei, conf. T II S II art. 65/d.

Oprea Csaba (antrenor juniori, CSU Partium) se suspendă pe 1 etapă și o penalitate de 100 lei, conf. T II S I art. 53/1.

Liga a 5-a. Jucători suspendaţi după etapa din 8-9 noiembrie

Seria 1

Grozav Samuel (Săgeata Brusturi), Madar Florin (AS Vadu Crișului), Gal Marcel (AC Bihorul Lugaș) se suspendă pe 1 etapă și o penalitate de 20 lei, conf. T I S II art. 41/2.1

Seria 2

Popa Claudiu (CS II Oșorhei) se suspendă pe 1 etapă și o penalitate de 20 lei, conf. T I S II art. 41/2.1

Trofin Gabriel (CS II Oșorhei), Miclăuș Nicușor (AS Cefa) se suspendă pentru 1 etapă și o penalitate de 50 lei, conf. T II S II art. 63/1g.

Rește Dan (Cetatea Biharia), Dregan Radu (Unirea Livada) se suspendă pentru 1 etapă și o penalitate de 75 lei, conf. T II S II art. 63/1e.

Bradea Costel (AS Cefa) se suspendă pe 7 etape și o penalitate de 400 lei, conf. T II S II art. 65/a.

Pelak Gabriel (AS Cefa) se suspendă pe 3 etape și o penalitate 200 lei, conf. T II S II art. 63/2.2

Oltean Traian (AS Cefa) se suspendă pe 6 etape și o penalitate de 300 lei, conf. T II S II art. 65/a.

Miclăuș Petru (manager sportiv, AS Cefa) se suspendă pe 1 lună și o penalitate de 150 lei, conf. T II S I art. 53/1.

Jocul AS Cefa - Frontiera Oradea, întrerupt în min. 86 se omologhează cu scorul de 3-0 în favoarea echipei Frontiera, conf. T II S IV art. 83/6.

AS Cefa se penalizează cu 300 lei, conf. T II S IV art. 78/b și cu 500 lei, conf. T II S IV art. 78/c.

AS Cefa se sancționează cu suspendarea terenului propriu pentru 6 jocuri și o penalitate de 600 lei, conf. T II S IV art. 82/1.

Seria 3

Iuhas Marius (CSC II Sânmartin), Pale Alex (Cetate Biharia) se suspendă pentru 1 etapă și o penalitate de 50 lei, conf. T II S II art. 63/1g.

Juniori

Silaghi Vlad (antrenor juniori, CF Bihorul Beiuș) se suspendă pe 4 jocuri și o penalitate sportivă de 300 lei, conf. T II S II art. 52/1a. Silaghi Vlad nu are drept de joc nici la echipa de seniori Liga a 4-a până când nu va expira suspendarea dictată în cadrul campionatului de juniori D.

 

COMUNICĂRI

Gloria Căbești se atenționează privind existența unor probleme la terenul de joc, privind firele de curent electric.

* Pentru efectuarea transferelor de jucători echipele vor prezenta acordul de transfer semnat și ștampilat de părți (clubul cedent, clubul cesionar și jucător) în patru exemplare tip AJF, însoțit de carnetul și fișa personală (numai în cazul când jucătorul vine din alt județ ori de la o echipă care paricipă în campionatele organizate de FRF) a jucătorului.

* Echipele interesate pentru completarea trusei medicale să contacteze secretariatul AJF Bihor (0259-414-866 sau [email protected]) pentru a face comandă la spray kelen.

BINE DE ȘTIUT!

* Se reaminteşte tuturor echipelor că în conformitate cu art. 63/6 din ROAF, drepturile financiare cuvenite arbitrilor şi observatorilor (barem de arbitraj/observare şi cheltuieli de transport) trebuie să fie achitate de către clubul organizator, la stadion, înainte de începerea jocului sau în termen de maxim 30 de minute de la terminarea jocului, în caz contrar fiind aplicabile sancţiuni disciplinare.

* Evidenţa cartonaşelor galbene pentru campionat şi Cupa României se ţin separat, astfel jucătorii care au acumulat 4, 7, 9 sau 10 galbene în campionat au drept de joc la meciurile de cupă. Eliminările ori suspendările dictate la meciurile din campionat au în schimb efect şi în Cupa României. Suspendarea se cumulează cu penalitatea sportivă și se va prelungi până la plata integrală a acestuia.

* Coform art. 41/6 din ROAF sancţiunea de suspendare aplicată oficialilor are ca efect următoarele interdicţii:

- de a avea acces în incinta terenului de joc, pe tunel, ori pe culoarele de acces la vestiarele echipelor şi a arbitrilor

- de a lua loc pe banca de rezervă şi de a conduce echipa în incinta terenului de joc

- de a reprezenta clubul în relaţiile cu AJF, cu celelalte cluburi afiliate sau cu orice terţi

* Suspendarea unei persoane are ca efect interdiţia de a reprezenta clubul în toate calităţile deţinute de acesta (jucător, antrenor, delegat etc.) şi se menţine până la achitarea penalităţii sportive.

* Echipele sunt obligate să-şi achite cartonaşele galbene şi penalităţile primite de jucători şi oficiali în caz contrar respectivele persoane nu au drept de joc, ori dreptul de a reprezenta echipa nici după expirarea perioadei de suspendare.

 

Secretar Preşedinte AJF

BOROS PETRU VANCEA VALER

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP