Buletin informativ nr 14

20 Noiembrie 2014, la ora 11:43 / Publicat în Comunicate AJF de Petru Boros / 134 vizualizări

Buletin informativ nr 14

 

I. OMOLOGĂRI

Jocurile din etapa a 13-a a Ligii a IV-a Neumann Sportart din 15 noiembrie 2014 și a partidele din Liga a 5-a, din 15 noiembrie 2014, se omologheză cu rezultatele de pe teren. Jocurile din campionatul de juniori din data de 13-17 noiembrie 2014 se omologhează, de asemenea, cu rezultatele de pe teren, cu excepția jocului dintre LPS Bihorul I și CF Bihorul Beiuș, care se omologhează cu scorul de 3-0 în favoarea echipei LPS Bihorul, conf. T II S IV art. 79/1.

 

II. PROGRAMĂRI:

III. SANCŢIUNI

Liga a 4-a. Jucători și oficiali suspendaţi după etapa 13 din 15 noiembrie

Pele Cristian (CSO Ștei), Tuduce Sebastian (Poiana Buduresa), Dumbrăveanu Adrian (CF Bihorul Beiuș), Balea Adrian (Luceafărul Oradea), Tegzeș Sorin (Luceafărul Oradea), Karacsonyi Gergö (Viitorul Borș) se suspendă pe 1 etapă și o penalitate de 20 lei, conf. T I S II art. 41/2.1

Urbanovschi Cristian (Viitorul Borș) se suspendă pe 1 etapă și o penalitate de 40 lei, conf. T I S II art. 41/2.1

Bacso Attila (junior, Unirea Valea lui Mihai), Balogh Gyözö (junior, Viitorul Borș) se suspendă pe 1 etapă și o penalitate de 10 lei, conf. T I S II art. 41/2.1

Buda Cornel (junior, CF Liberty) se suspendă pe 1 etapă și o penalitate de 20 lei, conf. T I S II art. 41/2.1

Laza Ciprian (CSM Olimpia Salonta), Ștefan Raul (Crișul Sântandrei), Floruț Alin (Luceafărul Oradea) se suspendă pe 1 etapă și o penalitate de 50 lei, conf. T II S II art. 63/1g.

Lascău Adelin (junior, Crișul Aleșd) se suspendă pe 1 etapă și o penalitate de 100 lei, conf. T II S II art. 63/2-4a.

Faulhaber Șerban (junior, Viitorul Borș) se suspendă pe 1 etapă și o penalitate de 75 lei, conf. T II S II art. 63/1e.

Laza Denis (junior CF Bihorul Beiuș), Coman Gabriel (junior, Victoria Avram Iancu) se suspendă pe 2 etape și o penalitate de 150 lei, conf. T II S II art. 63/2-4a.

 

Sancțiuni după etapa a 12-a cu efecte din etapa a 13-a

Cheregi Tiberiu (Viitorul Marghita) se suspendă pe 2 etape și o penalitate de 150 lei, conf. T II S II art. 63/2-4a.

Daroczi Mădălin (Viitorul Marghita) se suspendă pe 24 de etape și o penalitate de 1000 lei, conf. T II S II art. 65/d.

Rulea Lucian (vicepreședinte, Viitorul Marghita) se suspendă pe 2 ani și o penalitate de 700 lei, conf. T III art. 112, pct. 7, litera a, coroborat cu T II S I art. 59, pct. 1 și 2 din Regulamentul Disciplinar.

Viitorul Marghita se sancționează cu suspendarea terenului propriu pentru 1 joc oficial și o penalitate de 200 lei, conf. T II S IV art. 82/1.

 

Liga a 5-a. Jucători suspendaţi după etapa din 15 noiembrie

Seria 1

Popa Adrian (Locadin Țețchea), Moca Costel (AC Bihorul Lugaș) se suspendă pe 1 etapă și o penalitate de 20 lei, conf. T I S II art. 41/2.1

Guiaș Ștefan (Electric Star Marghita) se suspendă pe 2 etape și o penalitate de 150 lei, conf. T II S II art. 63/2-4a.

Minerul Popești Voivozi se sancționează cu suspendarea terenului prorpiu pentru 1 joc oficial și o penalitate de 200 lei, conf. T II S IV art. 82/2f.

Seria 2

Varodi Ovidiu (Unirea Livada) se suspendă pe 1 etapă și o penalitate de 20 lei, conf. T I S II art. 41/2.1

Țârlea Răzvan (Dacia Gepiu) se suspendă pentru 3 etape și o penalitate de 250 lei, conf. T II S II art. 65/a.

Keri Zoltan (Cetatea Biharia) se suspendă pe 2 etape și o penalitate 150 lei, conf. T II S II art. 63/2.3

CSC FC Paleu se penalizează cu 75 lei, conf. T II S IV art. 78/a.

Seria 3

Nistor Remus (Poiana II Buduresa) se suspendă pe 1 etapă și o penalitate de 20 lei, conf. T I S II art. 41/2.1

Fila Ștefan (Unirea Roșia), Dereș Valentin (Poiana II Budureasa) se suspendă pentru 1 etapă și o penalitate de 50 lei, conf. T II S II art. 63/1g.

Juniori

Filip Denis (Crișul Aleșd) se suspendă pe 1 etapă și o penalitate de 75 lei, conf. T II S II art. 63/1e.

Brata Dan (delegat, CSC Sânmartin) se suspendă pentru 1 lună și o penalitate de 150 lei, conf. T II S I art. 53/1.

Jocul dintre LPS Bihorul I și CF Bihorul Beiuș (juniori D) se omologhează cu scorul de 3-0 în favoarea echipei LPS Bihorul I, iar echipa din Beiuș se penalizează cu 200 lei, conf. T II S IV art. 79/a.

 

COMUNICĂRI

* Pentru efectuarea transferelor de jucători echipele vor prezenta acordul de transfer semnat și ștampilat de părți (clubul cedent, clubul cesionar și jucător) în patru exemplare tip AJF, însoțit de carnetul și fișa personală (numai în cazul când jucătorul vine din alt județ ori de la o echipă care paricipă în campionatele organizate de FRF) a jucătorului.

* Echipele interesate pentru completarea trusei medicale să contacteze secretariatul AJF Bihor (0259-414-866 sau [email protected]) pentru a face comandă la spray kelen.

BINE DE ȘTIUT!

* Se reaminteşte tuturor echipelor că în conformitate cu art. 63/6 din ROAF, drepturile financiare cuvenite arbitrilor şi observatorilor (barem de arbitraj/observare şi cheltuieli de transport) trebuie să fie achitate de către clubul organizator, la stadion, înainte de începerea jocului sau în termen de maxim 30 de minute de la terminarea jocului, în caz contrar fiind aplicabile sancţiuni disciplinare.

* Evidenţa cartonaşelor galbene pentru campionat şi Cupa României se ţin separat, astfel jucătorii care au acumulat 4, 7, 9 sau 10 galbene în campionat au drept de joc la meciurile de cupă. Eliminările ori suspendările dictate la meciurile din campionat au în schimb efect şi în Cupa României. Suspendarea se cumulează cu penalitatea sportivă și se va prelungi până la plata integrală a acestuia.

* Coform art. 41/6 din ROAF sancţiunea de suspendare aplicată oficialilor are ca efect următoarele interdicţii:

- de a avea acces în incinta terenului de joc, pe tunel, ori pe culoarele de acces la vestiarele echipelor şi a arbitrilor

- de a lua loc pe banca de rezervă şi de a conduce echipa în incinta terenului de joc

- de a reprezenta clubul în relaţiile cu AJF, cu celelalte cluburi afiliate sau cu orice terţi

* Suspendarea unei persoane are ca efect interdiţia de a reprezenta clubul în toate calităţile deţinute de acesta (jucător, antrenor, delegat etc.) şi se menţine până la achitarea penalităţii sportive.

* Echipele sunt obligate să-şi achite cartonaşele galbene şi penalităţile primite de jucători şi oficiali în caz contrar respectivele persoane nu au drept de joc, ori dreptul de a reprezenta echipa nici după expirarea perioadei de suspendare.

 

Secretar Preşedinte AJF

BOROS PETRU VANCEA VALER

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP