Buletin informativ nr. 20 sezon 2018-2019

04 Aprilie 2019, la ora 09:34 / Publicat în Comunicate AJF de Petru Boros / 690 vizualizări

Buletin informativ nr. 20 sezon 2018-2019

 

 

BULETIN INFORMATIV

nr. 20 din 3 aprilie 2019

I. OMOLOGĂRI

Meciurile disputate în cadrul etapei a 19-a din Liga IV-a în 30-31 martie se omologhează cu rezultatele înregistrate pe teren. Jocurile din cele două serii ale Ligii a V-a desfășurate în 30-31 martie se omologhează cu rezultatele consemnate pe teren. Meciurile desfăşurate în campionatul juniorilor C, D, E în perioada 20 martie – 1 aprilie se omologhează cu rezultatele înregistrate pe teren.

 

III. SANCŢIUNI

Liga a 4-a, după etapa a 19-a

Balog Andrei (ACS CAO 1910 Oradea), Chiş Coriolan (CS Oşorhei), Oncică Ionuţ (CSO Ştei), Mîndrilă Sebastian (Crişul Aleşd) se suspendă 1 etapă şi se penalizează cu 20 lei, conf. TI SII, art. 41/2.1.

Perţ Ioan (Olimpia Salonta) se suspendă 1 etapă şi se penalizează cu 40 lei, conf. TI SII, art. 41/2.1.

Chilba Ianis (ACS CAO 1910 Oradea), Peic Alexandru (Bihorul Beiuş), Hendre Zsolt (CS Săcueni) se suspendă 1 etapă şi se penalizează cu 10 lei, conf. TI SII, art. 41/2.1.

Juniorii Nagy Zsolt (CS Săcueni), Hendre Zsolt (CS Săcueni) se suspendă 3 etape şi se penalizează fiecare cu câte 350 lei, conf. TII SII art. 63/2-4a.

Ţirban Ruben Cristian (antrenor, Olimpia Salonta) se suspendă 2 etape şi se penalizează cu 250 lei, conf. TII, SI, art. 65/a,

Bora Nicolae (antrenor juniori A 1, Unirea Livada) se suspendă 2 etape şi se penalizează cu 300 lei, conf. TII, SI, art. 65/a,

Olimpia Salonta se sancţionează cu avertisment şi o penalitate de 400 lei, conf. TII, SI, art. 53/4, coroborat cu art. 83/2.

FC Universitatea Oradea se atenţionează să respecte procedura de organizare a meciurilor de pe teren propriu conform ROAF.

FC Universitatea Oradea, Olimpia Salonta, CS Diosig Bihardioszeg, Viitorul Borş se penalizează fiecare cu 75 lei, conf. TII, SIV, art. 78/a.

 

LIGA a 5-a

SERIA 1 - după etapa 17 din 30-31 martie

Kadar Daniel (Voinţa Suplac), Ardelean Petru (CSC Sânmartin II), Morna Ovidiu (CSC Sânmartin II) se suspendă 1 etapă şi se penalizează cu 20 lei, conf. TI SII, art. 41/2.1.

Şvab Dumitru Dan (Minerul Şuncuiuş) se suspendă 1 etapă şi se penalizează cu 40 lei, conf. TI SII, art. 41/2.1.

Progresul Sâniob, CSC Sânmartin II, Slovan Valea Cerului se penalizează fiecare cu 75 lei, conf. TII, SIV, art. 78/a.

 

SERIA 2 – după etapa 17 din 30-31 martie

Milian Daniel (Izvorul Cociuba Mare), Degău Darius (Zorile Bunteşti), Rada Gabriel (Voinţa Cheresig) se suspendă 1 etapă şi se penalizează cu 20 lei, conf. TI SII, art. 41/2.1.

Şuşam Florin (Partizanul Sânnicolau Român) se suspendă 1 etapă şi se penalizează cu 40 lei, conf. TI SII, art. 41/2.1.

Copăcean Florin Ioan (Unirea Roşia), Moce Ionuţ Florin (Unirea Roşia) se suspendă 1 etapă şi o penalitate de 50 lei, conf. TII, SII, art. 63/1g.

Tirla Liviu Ionuţ (Unirea Roşia) se suspendă 1 etapă şi se penalizează cu 75 lei, conf TII, SII, art. 63/1e.

 

IV. COMUNICĂRI

Jocurile de Liga a 4-a programate in perioada Sărbătorilor Pascale (de rit catolic și cel ortdox) vor fi programate sâmbătă, 20 aprilie, de la orele 11.00 seniorii, 13.00 juniorii, respectiv sâmbătă, 27 aprilie, de la aceleași ore. Echipele care vor dori să joace în devans sau la alte ore vor solicita in scris, de comun acord, Comisiei de Competiții din cadrul AJF Bihor. Jocurile de copii și juniori din aceleași perioade vor fi programate în devans, în zilele de joi și vineri (18-19 aprilie și 25-26 aprilie).

Se atenţionează echipele că baremul de arbitraj şi observare se plăteşte înainte de joc sau în termen de maximum jumătate de oră de la terminarea partidei, în caz contrar fiind aplicabile sancţiuni disciplinare conform ROAF.

Reprezentanţii echipelor afiliate la AJF, seniori, juniori şi copii, pot consulta programarea meciurilor, delegări, rezultate, clasamente, dar şi alte informaţii, pe siteul www.ajfbihor.ro, care conform hotărârii Adunării Generale din 2011 consituie un mijloc oficial de comunicare cu echipele afiliate.

Delegaţii echipelor participante în campionatele organizate de AJF Bihor sunt responsabili pentru corectitudinea datelor introduse în raportul de joc. În caz de probleme şi neconcordanţe (numere greşite, date incorecte ale jucătorilor sau oficialilor trecuţi pe foaia de joc) vor suporta sancţiunile prevăzute în ROAF şi Regulamentul disciplinar.

Cluburile răspund direct de modul în care sunt executate sancţiunile de către jucători, oficiali sau alte persoane care le reprezintă sau care sunt legate de ele. Suspendarea se cumulează cu penalitatea sportivă şi se va prelungi până la plata integrală a acesteia, conform art. 19/4 din ROAF (T I S I). Cluburile sunt în mod solidar responsabili pentru penalităţile aplicate jucătorilor şi oficialilor. Faptul că o persoană a părăsit clubul nu înlătură răspunderea solidară a acestuia. Cluburile răspund de evidenţa cartonaşelor galbene, astfel ca la patru avertismente se suspendă pe una etapă, la fel şi 7, 9 sau 10 cartonaşe primite. Cartonaşele galbene primite în campionat nu se cumulează cu cele primite în Cupa României.

SE ATENŢIONEAZĂ REPREZENTANŢII TUTUROR ECHIPELOR DE FOTBAL CĂ LA JOCURILE LA CARE SE CONSEMNEAZĂ INCIDENTE (PE TEREN, LA VESTIARE, SAU ÎN TRIBUNE) ORI CONTESTAȚII ESTE OBLIGATORIE PREZENŢA PERSOANELOR IMPLICATE DIN AMBELE CLUBURI, PLUS ARBITRII ŞI OBSERVATORII JOCULUI, LA PRIMA ŞEDINŢĂ A COMISIEI DE DISCIPLINĂ A AJF BIHOR (ÎN PRIMA ZI DE MARŢI DE DUPĂ JOC, ora 18.00, LA SEDIUL AJF (Oradea, Piata 1 Decembrie nr. 4-6).

 

  Secretar                                                                                                                Preşedinte AJF

PETRU BOROS                                                                                                   prof. RADU BITEA

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP