Buletin informativ nr. 22

20 Aprilie 2016, la ora 15:04 / Publicat în Comunicate AJF de Petru Boros / 198 vizualizări

Buletin informativ nr. 22

 BULETIN INFORMATIV

nr. 22 din 19 aprilie 2016

I. OMOLOGĂRI

Jocurile din cadrul Ligii a 4-a Neumann Sportart, seniori și juniori, etapa a 22-a, din 16-17 aprilie 2016, se omologhează cu rezultatele de pe teren, la fel și partidele disputate în Liga a 5-a, etapa a 21-a, din 16-17 aprilie 2016, cu excepția meciului CSC Sânmartin-LPS Bihorul Oradea, care se omologhează cu scorul e 3-0 în favoarea echipei din Sânmartin. Jocurile disputate în campionatele de copii și juniori (16-17 aprilie 2016) se omologhează, de asemenea, cu rezultatele de pe teren, cu excepția jocului de juniori C dintre LPS Bihorul I și CS Olimpic Vadu Crișului, care se omologhează cu scorul de 3-0 in favoarea echipei LPS Bihorul I. 

III. SANCŢIUNI

Liga a 4-a după etapa 22 din 16-17 aprilie

Thiombane Mandaw (Viitorul Marghita), Ciordaș Andrei (Viitorul Marghita), Popa Liviu (Locadin Țețchea), Butuc Cătălin (Locadin Țețchea), Mechenici Adrian (FC Universitatea Oradea) se suspendă pe 1 etapă şi o penalitate de 20 lei, conf. T I S II art. 41/2.1.

Edveș Mădălin (junior, FC Universitatea) se suspendă pe 1 etapă penalitate de 10 lei, conf. T I S II art. 41/2.1.

Dărăban Cristian (junior, Crișul Sântandrei), Mitran Raul (CSM Olimpia Salonta) se suspendă pe 1 etapă penalitate de 20 lei, conf. T I S II art. 41/2.1.

Sălăjan Romulus (junior, CS Mădăras) se suspendă pe 1 etapă penalitate de 30 lei, conf. T I S II art. 41/2.1.

Nistor Laurențiu (junior, Victoria A. Iancu) se suspendă pe 1 etapă și o penalitate de 50 lei, conf. T II S II art. 63/1g.

Sileș Eduard (junior, CS Mădăras) se suspendă pe 2 etape și o penalitate de 150 lei, conf. T II S II art. 63/2-4a.

Spătar Dan (Locadin Țețchea) se suspendă pe 2 ani și o penalitate de 1500 lei, conf. T II S II art. 65/e.

CF Bihorul Beiuș și FC Hidișel se penalizează cu 75 lei, conf. T II S IV art. 78/a.

CF Bihorul Beiuș se sancționează cu o penalitate sportivă de 300 lei, conf. T II S IV art. 82/1.

Crișul Sântandrei se sancționează cu o penalitate sportivă de 700 lei, conf. T II S I art. 54/2.

Liga a 5-a.

Jucători suspendaţi după etapa 21-a din din 16-17 aprilie

Seria 1

Perecsenyi Balazs (CS Săcueni), Mureșan Alex (CSC Paleu), Caba Florin Viorel (Unirea Bratca), Cora Marius (CS II Oșorhei), se suspendă 1 etapă și o penalitate de 20 lei, conf. T I S II art. 41/2.1.

Lerințiu Raul (CS II Oșorhei) se suspendă 1 etapă și o penalitate de 40 lei, conf. T I S II art. 41/2.1.

Unirea Bratca, CS II Oșorhei se penalizează cu 75 lei, conf. T II S IV art. 78/a.

Durdeu Valer (antrenor, Toldy Sânnicolau) se sancționează cu avertisment și o penalitate de 150 lei, conf. T II S I art. 53/1.

Jocul CSC Sânmartin-LPS Bihorul Oradea se omologhează cu scorul de 3-0 în favoarea echipei din Sânmartin, conf. T II S IV art. 79/1, iar echipa LPS Bihorul se penalizează cu 500 lei.

Jocul Cetatea Biharia–AC Bihorul Lugas, întrerupt in min. 20 la scorul de 4-0 in favaorea echipei Cetatea, se omologhează cu rezultatul de pe teren.

Seria 2

Pele Ionuț (Unirea Livada), Sârb Adrian (Gloria Căbești), Popa Ioan (Zorile Buntești), Dereș Valentin (Zorile Buntești), Chiricheu Bogdan (Izvorul Cociuba), Sabău Dumitru (Biharea Vașcău) se suspendă 1 etapă și o penalitate de 20 lei, conf. T I S II art. 41/2.1

Junc Lucian (AS Padișul Gurani) se suspendă 1 etapă și o penalitate de 40 lei, conf. T I S II art. 41/2.1

Juniori

La juniori C, Olimpic Vadu Crișului pierde prin forfait, scor 3-0, jocul cu LPS Bihorul I Oradea și se sancționează cu o penalitate sportivă de 200 lei, conf. T II S IV art. 79/1.

Cupa României din 13.04.

Monea Mihai Daniel (Biharea Vașcău) se suspendă pe 2 etape și o penalitate de 200 lei, conf. T II S II art. 63/2-4a. Suspendarea începe cu etapa a 21-a a Ligii a 5-a din data de 16-17.04.2016.

 

COMUNICĂRI

Jocurile programate pe 30 aprilie și 1 mai se vor disputate toate SÂMBĂTĂ, 30 APRILIE, duminică 1 mai fiind sărbătorit Paștele Ortodox.

* În luna mai și iunie jocurile de după amiază se vor începe de la orele 18.00!!!* Următoarea fază din Cupa României va avea loc pe 27.04.2016, de la orele 17.00!

De reținut pentru oficialii și jucătorii echipelor!!!

* Cluburile răspund direct de modul în care sunt executate sancţiunile de către jucători, oficiali sau alte persoane care le reprezintă sau care sunt legate de ele. Suspendarea se cumulează cu penalitatea sportivă şi se va prelungi până la plata integrală a acesteia, conform art. 19/4 din ROAF (T I S I). Cluburile sunt în mod solidar responsabili pentru penalităţile aplicate jucătorilor şi oficialilor. Faptul că o persoană a părăsit clubul nu înlătură răspunderea solidară a acestuia. Cluburile răspund de evidenţa cartonaşelor galbene, astfel ca la patru avertismente se suspendă pe una etapă, la fel şi 7, 9 sau 10 cartonaşe primite. Cartonaşele galbene primite în campionat nu se cumulează cu cele primite în Cupa României.

SE ATENŢIONEAZĂ REPREZENTANŢII TUTUROR ECHIPELOR DE FOTBAL CĂ LA JOCURILE LA CARE SE CONSEMNEAZĂ INCIDENTE (PE TEREN, LA VESTIARE, SAU ÎN TRIBUNE) ESTE OBLIGATORIU PREZENŢA PERSOANELOR IMPLICATE DIN AMBELE CLUBURI, PLUS ARBITRII ŞI OBSERVATORII JOCULUI, LA PRIMA ŞEDINŢĂ A COMISIEI DE DISCIPLINĂ A AJF BIHOR (ÎN PRIMA ZI DE MARŢI DE DUPĂ JOC, ora 16.00, LA SEDIUL AJF).

* Echipele organizatoare sunt obligate să asigure măsurile de ordine și siguranţă (protecţia oficialilor respectiv a oaspeţilor), prin oameni de ordine cu vestele inscripționate primite de la AJF Bihor, poliție sau jandarmerie.

* Echipele sunt obligate să-şi achite cartonaşele galbene şi penalităţile primite de jucători şi oficiali în caz contrar respectivele persoane nu au drept de joc, ori dreptul de a reprezenta echipa nici după expirarea perioadei de suspendare. Penalitățile sportive primite de echipe trebuie achitate până la primul joc pe teren propriu, în caz contrar jocul repectiv nu se programează.

* Conform art. 41/6 din ROAF sancţiunea de suspendare aplicată oficialilor are ca efect următoarele interdicţii:

  • de a avea acces în incinta terenului de joc, pe tunel, ori pe culoarele de acces la vestiarele echipelor şi a arbitrilor

  • de a lua loc pe banca de rezervă şi de a conduce echipa în incinta terenului de joc

  • de a reprezenta clubul în relaţiile cu AJF, cu celelalte cluburi afiliate sau cu orice terţi

* Suspendarea unei persoane are ca efect interdiţia de a reprezenta clubul în toate calităţile deţinute de acesta (jucător, antrenor, delegat etc.) şi se menţine până la achitarea penalităţii sportive.

 

Secretar Preşedinte AJF

 

BOROS PETRU VANCEA VALER 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP