Buletin informativ nr. 7

06 Octombrie 2016, la ora 10:51 / Publicat în Comunicate AJF de Petru Boros / 253 vizualizări

Buletin informativ nr. 7

 BULETIN INFORMATIV

nr. 7 din 4 octombrie 2016

I. OMOLOGĂRI

Jocurile disputate în cadrul etapei a 7-a a Ligii a IV-a Neumann Sportart din 1-2 octombrie 2016 se omologhează cu rezultatele de pe teren, cu exceptia partidei de juniori dintre CSM Olimpia Salonta si Locadin Tetchea, care se omologhează cu scorul de 3-0 in favoarea echipei din Salonta. Partidele din cadrul Ligii a 5-a, disputate pe 1-2 octombrie 2016, se omologhează cu rezultatele de pe teren, cu excepţia partidei CSC Dacia Gepiu – Zorile Bunteşti, care se reprogramează de către Comisia de Competiţii. La copii şi juniori se omologhează cu rezultatele de pe teren partidele disputate în perioada 30 septembrie-3 octombrie.

 

III. SANCŢIUNI

Liga a 4-a după etapa din 1-2 octombrie

Novak Roland (CSC Crişul Sântandrei) se suspendă pe 1 etapă şi o penalitate de 20 lei, conf. T II S I art. 41/2.1

Jurcă Leontin Ovidiu (CS Diosig), Lazăr Florin (CSC Paleu), se suspendă pe 1 etapă și o penalitate de 50 lei, conf. T II S II art. 63/1g.

Juniorii Dunşoară Raul şi Cristea Mircea (ambii Padişul Bihorul Gurani) se suspendă pe 1 etapă și o penalitate de 50 lei, conf. T II S II art. 63/1g.

Sala Răzvan (CS Mădăras) se suspendă pe 1 etapă și o penalitate de 150 lei, conf. T II S II art. 52/1a.

Juniorul Szabo Szilard (CS Diosig) se suspendă pe 2 etape și o penalitate de 150 lei, conf. T II S II art. 65/a.

Juniorul Drugas Marcus (CSC Paleu) se suspendă pe 4 etape şi o penalitate de 150 lei, conf. T II S II art. 65/a.

Borza Emil (antren. juniori, CS II Oşorhei) se sancţionează cu avertisment şi o penalitate de 150 lei, T II S I art. 53/1.

CSC Crişul Sântandrei se penalizează cu 75 lei, conf. T II S IV art. 78/a.

Petran Mihai (Padişul Bihorul Gurani) se suspendă pe 9 etape și o penalitate de 400 lei, conf. T II S II art. 65/b.

Jocul de seniori dintre CSO Ştei şi AS Padişul Bihorul Gurani, întrerupt în min. 62, se omologhează cu scorul de 3-0 în favoarea echipei CSO Ştei, conf. T II S IV art. 79/6, iar echipa din Gurani se penalizează cu 200 lei. AS Padişul Bihorul Gurani se penalizează cu scăderea a 3 puncte din clasamentul actual, conf. aceluiaşi articol.

Jocul de juniori A1 dintre CSM Olimpia Salonta şi Locadin Tetchea se omologhează cu scorul de 3-0 în favoarea echipei din Salonta, conf. T II IV art. 79/1, iar Locadin Tetchea penalizează cu 200 lei, conf. aceluiași articol.

Coste Radu (director sportiv, AS Padişul Bihorul Gurani) se suspendă pentru 1 lună şi o penalitate de 200 lei, conf. T II S I art. 52/1b.

Liga a 5-a după etapa din 1-2 octombrie

Seria 1

Deak Imre (CS Săcueni) se suspendă pe 1 etapă şi o penalitate de 20 lei, conf. T II S I art. 41/2.1

Seria 2

Dume Petru (Izvorul Cociuba Mare) se suspendă pe 1 etapă şi o penalitate de 20 lei, conf. T II S I art. 41/2.1

Jocul CSC Dacia Gepiu – Zorile Bunteşti se va reprograma de către Comisia de Competiţii.

 

Juniori

Boier Andrei şi Ţiburcă Andrei (ambii Crişul Aleşd) se suspendă pe 4 etape și o penalitate de 200 lei, conf. T II S IV art. 65/a. Crişul Aleşd se penalizează cu 50 lei, conf. T II S IV art. 83/18.

 

IV. COMUNICĂRI

Se atenționează toți delegații echipelor să predea rapoartele de joc completate brigăzii de arbitri cu cel puțin 20 de minute înainte de ora oficială de începere a jocului.

În luna octombrie, jocurile de după-amiaza din Liga a 4-a si a 5-a vor începe de la ora 15.00.

 

In campionatul de juniori D sunt programate trei etape intermediare pe datele:
12 octombrie, orele 17.00, 26 octombrie orele 17.00 și 9 noiembrie 2016 de la orele 16.00

 

ÎNCEPÂND CU DATA DE 1 IUNIE 2016 AU INTRAT ÎN VIGOARE
ULTIMELE MODIFICĂRI DIN LEGILE JOCULUI.

NOUTĂILE LE PUTEȚI GĂSI PE PAGINA OFICIALĂ A COMISIEI JUDEȚENE DE ARBITRI (www.cjabihor.ro) și pe pagina Comisiei Centrale a Arbitrilor (www.frf-cca.ro).

 

* Echipele organizatoare sunt obligate să asigure măsurile de ordine și siguranţă (protecţia oficialilor respectiv a oaspeţilor), prin oameni de ordine cu vestele inscripționate primite de la AJF Bihor, poliție sau jandarmerie.

SE ATENŢIONEAZĂ REPREZENTANŢII TUTUROR ECHIPELOR DE FOTBAL CĂ LA JOCURILE LA CARE SE CONSEMNEAZĂ INCIDENTE (PE TEREN, LA VESTIARE, SAU ÎN TRIBUNE) ORI CONTESTAȚII ESTE OBLIGATORIU PREZENŢA PERSOANELOR IMPLICATE DIN AMBELE CLUBURI, PLUS ARBITRII ŞI OBSERVATORII JOCULUI, LA PRIMA ŞEDINŢĂ A COMISIEI DE DISCIPLINĂ A AJF BIHOR (ÎN PRIMA ZI DE MARŢI DE DUPĂ JOC, ora 16.00, LA SEDIUL AJF).

Conform art. 111/3 din Regulamentul Disciplinar, nu se citează la şedinţele Comisiei de Disciplină persoanele aflate în următoarele situaţii:

a) jucătorii direct eliminați în timpul jocului sau cei cărora li s-au reținut carnetele de legitimare după terminarea jocului, precum și delegații echipelor de la partida în cauză;

b) cluburile şi reprezentanții cluburilor în situația când s-au introdus contestații scrise în raportul de arbitraj sau în cazul în care a întârziat ori nu s-a prezentat la joc echipa pe care o reprezintă;

c) jucătorii și reprezentanții cluburilor în cazul în care s-au introdus contestații pentru substituirea de jucători în raportul de arbitraj;

d) cluburile şi reprezentații cluburilor între care s-a desfășurat jocul în cursul căruia au avut loc incidentele;

e) antrenorii/oficialii eliminați din incinta terenului de joc;

f) persoanele menționate în rapoartele de joc.

 

Echipele care au în componenţă jucători născuţi în anul 1997 și/sau mai în vârstă
sunt obligaţi să preschimbe legitimaţiile de joc pentru aceştia.
În acest sens se vor prezenta la AJF Bihor cu carnetul vechi şi 2 fotografii identice şi recente, urmând ca reprezentanţii Comisiei Ligii a 5-a să efectueze întocmirea duplicatului. Procedura se aplică şi jucătorilor care au carnetul plin şi nu mai au loc de viza anuală ori viza medicală.

 

* Echipele sunt obligate să-şi achite cartonaşele galbene şi penalităţile primite de jucători şi oficiali în caz contrar respectivele persoane nu au drept de joc, ori dreptul de a reprezenta echipa nici după expirarea perioadei de suspendare. Penalitățile sportive primite de echipe trebuie achitate până la primul joc pe teren propriu, în caz contrar jocul respectiv nu se programează.

* Conform art. 41/6 din ROAF sancţiunea de suspendare aplicată oficialilor are ca efect următoarele interdicţii:

  • de a avea acces în incinta terenului de joc, pe tunel, ori pe culoarele de acces la vestiarele echipelor şi a arbitrilor

  • de a lua loc pe banca de rezervă şi de a conduce echipa în incinta terenului de joc

  • de a reprezenta clubul în relaţiile cu AJF, cu celelalte cluburi afiliate sau cu orice terţi

* Suspendarea unei persoane are ca efect interdiţia de a reprezenta clubul în toate calităţile deţinute de acesta (jucător, antrenor, delegat etc.) şi se menţine până la achitarea penalităţii sportive.

 

Secretar Preşedinte AJF

BOROS PETRU VANCEA VALER 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP