Campionatele juvenile bihorene (în) PROGRESS

13 Martie 2019, la ora 15:51 / Publicat în Comunicate AJF de Petru Boros / 951 vizualizări

Campionatele juvenile bihorene (în) PROGRESS

 Începând cu returul ediției 2018-2019, campionatele de juniori organizate de Asociația Județeană de Fotbal Bihor se vor numi PROGRESS, în urma unei colaborări prin care se asigură subvenționarea baremelor de arbitraj și observare la acest nivel.

Practic, echipele participante sunt scutite de plata acestor bareme, fiind nevoite să suporte doar costul deplasărilor. În urma sprijinului financiar intermediat de Alexandru Herman, subvenționarea baremelor de la meciurile de copii și junior de către AJF Bihor (președinte Radu Bitea) a fost introdusă din returul ediției 2017- 2018 și a avut ca efect creșterea numărului de echipe participante și implicit angrenarea unui număr mai mare de tineri în activitatea fotbalistică județeană.

În prezent, campionatele juvenile din județ se desfășoară la trei grupe de vârstă: U15 (juniori C), U13 (Juniori D) și U 11 (Juniori E), dar se organizează și Interliga la fotbal, competiție la care participă 32 de echipe pe 4 categorii de vârstă (U7, U8, U9 și U10).

Returul campionatelor de juniori se va relua la finele acestei săptămâni. Detalii veți putea afla pe pagina oficială a AJF Bihor la adresa www.ajfbihor.ro.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP