Pe 1 august expiră termenul de înscriere la Liga a 4-a

30 Iulie 2014, la ora 13:57 / Publicat în Comunicate AJF de Petru Boros / 136 vizualizări

Pe 1 august expiră termenul de înscriere la Liga a 4-a

Asociația Județeană de Fotbal reamintește echipelor afiliate că pe data de 1 august 2014 expiră termenul de înscriere în Liga a IV-a. Formațiile din Liga a V-a au în plus încă o săptămână (termen 8 august 2014) pentru a se înscrie în campionat. Pentru camionatele de juniori termenele de înscriere sunt 1 august 2014 (Juniori C), 8 august (Juniori D și E).

Până la datele mai sus amintite echipele sunt obligate să depună la AJF Bihor cererea de înscriere, semnată și ștampilată de un conducător al clubului/asociației sportive, însoțită de chitanța care atestă plata taxei de participare (250 lei pentru Liga a IV-a, 200 lei pentru Liga a V-a, 70 lei pentru Juniori C, D și E pentru fiecare echipă participantă) și a eventualelor restanțe și datorii către AJF Bihor.

Echipele care până la aceste date nu vor îndeplini cumulativ respectivele cerințe, nu vor fi luate în calcul la stabilirea componenței seriilor campionatelor.

Până miercuri, 30 iulie, doar trei echipe (CF Bihorul Beiuș, FC Bihor II Oradea și Viitorul Borș) au îndeplinit cumulativ cele tre criterii de participare in Liga a IV-a.

Conform hotărârii Biroului Executiv al AJF Bihor, pe data de 11 august 2014, de la ora 17.30, la Universitatea din Oradea, va avea loc Adunarea Generală anuală. Fiecare echipă va fi reprezentată de către un singur delegat, membru în conducerea clubului, care va avea asupra lui o delegaţie (formular disponibil şi pe site-ul AJF Bihor). Eventualele propuneri ale dvs. legate de Adunarea Generală vor fi transmise secretariatului AJF Bihor.

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP