Santiuni Disciplina din data de 27 mai 2014

04 Iunie 2014, la ora 12:34 / Publicat în Comunicate AJF de Petru Boros / 107 vizualizări

Santiuni Disciplina din data de 27 mai 2014

 

I. OMOLOGĂRI

Jocurile din etapa a 28-a a Ligii a IV-a Neumann Sportart, juniori și seniori, din data de 24-25 mai, se omologhează cu rezultatele de pe teren, cu excepția meciului de juniori dintre Viitorul Marghita și CSU Partium care se omologhează cu scorul de 3-0 în favoarea echipei CSU Partium. Partidele din Liga a V-a, etapa a 21-a, din 24-25 mai se omologhează cu rezultatele de pe teren, cu excepția meciului dintre Stânca Vadu Crișului și Minerul Popești-Voivozi care se omologhează cu scorul de 3-0 în favoarea echipei Minerul.

 

II. PROGRAMĂRI:

III. SANCŢIUNI

Liga a IV-a. Jucători suspendaţi după etapa a 28-a din 24-25 mai 2014

Peter Tihamer(CSU Partium) se suspendă pe 1 etapă şi o penalitate de 20 lei, conf. T I S II art. 41/2.1.

Bulz Gheorghe (FC Hidișel) se suspendă pe 1 etapă şi o penalitate de 60 lei, conf. T I S II art. 41/2.1.

Juniorii Mărginean Robert (Poiana Budureasa), Tărău Paul (FC Hidișel), Avram Mădălin (Victoria Avram Iancu) se suspendă pe 1 etapă şi o penalitate de 10 lei, conf. T I S II art. 41/2.1

Juniorii Ghilea George (CSM Olimpia Salonta), Pavel Dan (CF Bihorul Beiuș) se suspendă pe 1 etapă şi o penalitate de 20 lei, conf. T I S II art. 41/2.1

Cadar Daniel (Viitorul Marghita), Borzescu Daniel (CSU Partium), Cuc Delian (FC Hidișel) se suspendă pe 1 etapă și o penalitate de 50 lei, cf. T II S II art. 63/1g.

Gongolea Adrian (CSU Partium) se suspendă pe 2 etape și o penalitate de 300 lei, cf. T II S I art. 52/1a.

Poiana Budureasa și Crișul Sântandrei se penalizează cu 75 lei, conf. T II S IV art. 78/a.

Jocul de juniori dintre Viitorul Marghita și CSU Partium care se omologhează cu scorul de 3-0 în favoarea echipei CSU Partium, iar echipa din Marghita se penalizează cu 200 lei, conf. T II S IV art. 79/6.

 

 

 

Liga a V-a. Jucători suspendați după etapa a 21 din 24-25 mai 2014

Seria 1

Boros Janos (Toldy Sânnicolau), Marghițas Dan (Minerul Șuncuiuș) se suspendă pe 1 etapă și o penalitate de 20 lei conf. T II S I art. 41/2.1.

Căvescu Alin (Locadin Țețchea) se suspendă pe 1 etapă și o penalitate de 20 lei conf. T II S I art. 41/2.1.

Popa Adrian (Sporting Lugaș) se suspendă pe 1 etapă penalitate 50 lei, conf. T II S II art. 63/1g.

Ungur Sergiu (Minerul Șuncuiuș) se suspendă pe 1 etapă penalitate 55 lei, conf. T II S II art. 63/1e.

Jocul dintre Electric Star Marghita și Voința Suplac, întrerupt în min. 44, se omologhează cu scorul de pe teren, 5-0, în favoarea echipei Voința.

Jocul dintre Stânca Vadu Crișului și Minerul Popești-Voivozi care se omologhează cu scorul de 3-0 în favoarea echipei Minerul, iar echipa din Vadu Crișului se penalizează cu 500 lei, conf. T II S IV art. 79/1.

Stânca Vadu Crișului se sancționează cu excluderea din Liga a V-a Seria 1, conf. T II S IV art. 79/2.

 

Seria 2

Faur Emanuel (Dacia Gepiu) și Pelak Gabriel (AS Cefa) se suspendă pe 1 etapă și o penalitate de 20 lei conf. T II S I art. 41/2.1.

Berindei Ain (Unirea Livada) se suspendă pe 1 etapă penalitate 50 lei, conf. T II S II art. 63/1g.

 

Seria 3

Ștefănică Liviu (Gloria Căbești) se suspendă pe 1 etapă și o penalitate de 60 lei, conform T II S I art. 41/2.1

Jocul dintre Unirea Roșia și Cetatea Finiș, întrerupt la pauză, se omologhează cu rezultatul d epe teren, 8-1 în favoarea echipei din Roșia.

 

Juniori

Lazăr Adrian (LPS Bihorul) și Gergely Alexandru (FC Bihor) se suspendă pe 1 etapă și o penalitate de 50 lei, conf. T II S II at. 63/1g.

Terebenț Darius (FC Bihor) se suspendă pe 2 etape și o penalitate de 75 lei, conf. T II S II art. 63/-4a.

 

IV. COMUNICĂRI

 

 

În atenţia cluburilor:

* Coform art. 41/6 din ROAF sancţiunea de suspendare aplicată oficialilor are ca efect următoarele interdicţii:

  • de a avea acces în incinta terenului de joc, pe tunel, ori pe culoarele de acces la vestiarele echipelor şi a arbitrilor

  • de a lua loc pe banca de rezervă şi de a conduce echipa în incinta terenului de joc

  • de a reprezenta clubul în relaţiile cu AJF, cu celelalte cluburi afiliate sau cu orice terţi

Suspendarea unei persoane are ca efect interdiţia de a reprezenta clubul în toate calităţile deţinute de acesta (jucător, antrenor, delegat etc.) şi se menţine până la achitarea penalităţii sportive.

 

La meciurile de juniori A1, C, D și E, jucătorii sunt obligați să prezinte pe lângă carnetul de legitimare și o copie a certificatului de naștere ori a cărții de identitate în caz contrar nu au drept de joc la respectivul meci.

Conform Cap 5, art. 55 , punctul 1/c și art. 56/1b din ROAF, echipele organizatoare sunt obligate să asigure pe lângă asistență medicală și o trusă medicală, respectiv o targă.

* Evidenţa cartonaşelor galbene pentru campionat şi Cupa României se ţin separat, astfel jucătorii care au acumulat 4, 7, 9 sau 10 galbene în campionat au drept de joc la meciurile de cupă. Eliminările ori suspendările dictate la meciurile din campionat au în schimb efect şi în Cupa României.

* Conform art. 19/4 din ROAF (T I S I) suspendarea se cumulează cu penalitatea sportivă și se va prelungi până la plata integrală a acestuia.

 

Secretar Preşedinte AJF

BOROS PETRU VANCEA VALER

 

 

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP