Ziua Antrenorului, în premieră

14 Septembrie 2017, la ora 12:15 / Publicat în Comunicate AJF de Buz Horia / 439 vizualizări

Ziua Antrenorului, în premieră

 Pentru prima oară în istoria Asociației Județene de Fotbal Bihor se organizează prima ediție a proiect/curs ZIUA ANTRENORULUI. O inițiativă comună a AJF Bihor – FRF – Școala Federală de Antrenori. Acesata va avea loc în data de 25.09.2017(ora 9.00) în Aula Universității din Oradea și la Baza Sportivă a acesteia. Participanții sunt antrenorii de fotbal ce activează în cadrul AJF Bihor, prezența lor fiind OBLIGATORIE, precum și cei dornici să se perfecționeze în acest domeniu și să devină antrenori de fotbal. Scopul proiectului este de a contribui la perfecționarea pregătirii profesionale a antrenorilor și instructorilor din județul Bihor, precum și acomodarea treptată la necesitatea implicării în dezvoltarea meseriei de antrenori, cultivarea relațiilor interpersonale și adaptarea la noile realități din domeniu.. Cursanții vor dobândi un ATESTAT DE ABSOLVIRE, atestat care este necesar pentru cei ce doresc să urmeze cursurile de antrenor Licența C și care le permite să ocupe loc pe banca tehnică în calitate de antrenor la nivel de Județ. De asemenea SFA,recomandă tuturor antrenorilor de orice licență din jud.Bihor,să participe la această acțiune,atestatul acordat fiind luat în considerare la viitoarele perfecționări ale SFA. Cursul este GRATUIT iar activitatea fotbalistică județeană în data de 25.09.2017 se sistează pentru a eficientiza implementarea cursului.

Programul cursului va cuprinde 4 ore pregătire teoretică, masa de prânz și o lecție practică de antrenament.

Invitatul special din partea FRF este Sorin Colceag, selecționerul U 17 al Naționalei de Fotbal a României, precum și alți lectori.

Participanții trebuie să confirme prezența la Secretariatul AJF Bihor și a afla informații suplimentare până la data de 20.09.2017.

Comisia Tehnică AJF Bihor,

Prof. Antr. Ioan Naom

Prof.Antr. Dan Dobai 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP