Informari si comunicate
13-11-2018
07-11-2018
Tragere la sorți Cupa României-faza județeană

Optimi Cupa României - faza județeană

detalii...
05-11-2018
02-11-2018
Comitet Executiv

Ședință Comitet Executiv

detalii...
31-10-2018
Interliga de Iarnă Trofeul GHEORGHE OLA SI GHEORGHE ENE

Echipe câștigătoare Interliga de Iarnă Trofeul GHEORGHE OLA SI GHEORGHE ENE

detalii...
25-10-2018
Interliga de Iarnă

Interliga de Iarna Zarnesti

detalii...
23-10-2018
18-10-2018
INTERLIGA

Etapele 7,8,9

detalii...
18-10-2018
15-10-2018
Selecția județeană pentru grupa 2006

Sâmbătă 20.10.2018 ora 11 pe Stadionul Metrom selecție județeană grupa 2006

detalii...
toate comunicatele

STĂ

Staff-ul echipei
Presedinte
Secretar
Vicepresedinte
Organizator de competitii
Antrenor
Liga a-V-a, Seria Est - zona Fagaras - sezon 2018/2019
# Nume echipa M V E I G P A
1 A.S.Luceafarul Margineni 10 6 3 1 32-14 21p +6
2A.C.S.Partizan Ileni1062229-1620p+5
3 A.S.Unirea Fagaras 10 6 1 3 36-20 19p +7
4A.S.Transilvania Felmer1052337-3017p+2
5 A.S. Poiana Marului 10 5 2 3 26-24 17p +2
6C.S.M. Fagaras951336-1616p+4
7 A.S.Olimpia Sercaita 9 4 2 3 34-21 14p -1
8A.S.Clabucet "Nord"Sebes1042434-2514p-1
9 A.S.Bradul Sinca 10 3 2 5 30-35 11p -7
10A.S.Sercaiana Sercaia101099-743p-12
11 A.S.Viitorul Copacel 10 0 1 9 12-40 1p -14
Competitii in care participa / a participat
Juniori C, Grupa C, 2018-2019
Juniori D, Grupa B - Clasic, 2018-2019
Liga a-V-a, Seria Est - zona Fagaras, 2018-2019
Liga a-V-a, Seria Vest - zona Fagaras, 2018-2019
Juniori C, Grupa B, 2018-2019
Juniori D, Grupa A - Clasic, 2018-2019
Liga a-V-a, Brasov, 2018-2019
Liga a V-a, Brasov, 2017-2018
Juniori E-Elita 2007-2008, 2017-2018
Juniori E-Clasic 2007-2008, 2017-2018
Juniori D -Clasic 2005-2006, 2017-2018
Juniori C CLASIC 2003-2004, 2017-2018
Juniori C ELITA 2003-2004, 2017-2018
Liga a IV-A, Juniori, 2016-2017
Liga a V-a, Brasov, 2016-2017
Liga a V-a, Seria EST - Fagaras, 2016-2017
Juniori D,seria II - Clasic 2004-2005, 2016-2017
Juniori D,seria I-Clasic 2004-2005, 2016-2017
Liga a V-a, Seria Est:Play-OFF, 2016-2017
Liga a V-a, Seria Est:Play-Intermediary, 2016-2017
Liga a V-a, Seria Est:Play-OUT, 2016-2017
Liga a V-a, Seria Est-Play-OFF, 2015-2016
Campionat Inst. Militare, 2015-2016
Juniori H - 2008, 2015-2016
Juniori G - 2007, 2015-2016
Juniori C, Play OUT, 2015-2016
Liga a V-a, Brasov-Play-OFF, 2015-2016
Juniori E, Seria I, 2015-2016
Juniori D, Seria I, 2015-2016
Liga a V-a, Brasov, 2015-2016
Juniori C, Seria II, 2015-2016
Campionat Inst. Militare, 2015-2016
Liga a V-a, Seria Est - zona Fagaras, 2015-2016
Liga a V-a, Brasov, 2014-2015
Juniori C - 2000, 2014-2015
Juniori D - 2002, 2014-2015
Juniori G - 2006, 2014-2015
Juniori F - 2005, 2014-2015
Liga a V-a, Palmares, 2014-2015
Liga a V-a, Seria Vest - zona Fagaras, 2013-2014
Juniori E - 2003, Seria I, 2013-2014
Liga a V-a, Brasov, 2013-2014
Juniori D - 2001, 2013-2014
Liga a IV-a, Juniori, 2012-2013
Cupa Romaniei - zona Fagaras, 2012-2013
Liga a V-a, Fagaras Est, 2012-2013
Liga a V-a, Brasov, 2012-2013
Juniori C, 2012-2013
Juniori D, 2012-2013
Cupa Romaniei, 2012-2013
Gheorghe Ola, 2012-2013
Gheorghe Ene, 2012-2013
Juniori E, Play Out, 2012-2013
Cupa 2001, 2012-2013
Liga IV-a, 2012-2013
Liga a IV-a, Seniori, 2012-2013
Lotul de jucatori
# Nume Jucator Data nasterii Nr. carnet
1 Test Brasov
Ma abonez la newsletter

Email:

Sarbatoriti luna aceasta
oferta portal echipe