Mesaj către Arbitri & Observatori

17 Martie 2020, la ora 21:21 / Publicat în Comunicate CJA / 808 vizualizări

Mesaj către Arbitri & Observatori

 Dragi prieteni, dragi colegi arbitri, observatori, oameni de fotbal...

 
In calitate de coleg, prieten si PRESEDINTE CJA DOLJ va scriu cateva randuri in aceste momente delicate din viata noastra. 
 
In primul rand va multumesc tuturor pentru mesajele trimise si pentru grija purtata. Va anunt ca eu sunt acasa si sunt bine in acest moment.
 
Nimeni nu a crezut vreodata ca o sa traim asa ceva in aceasta viata. De aici si acel cliseu folosit mereu de noi cei din lumea arbitrajului “EXPECT THE UNEXPECTED!” In acest caz, CORONAVIRUS, este mult mai rau! COVID-19 atinge orice om, indiferent de varsta si se raspandeste peste tot!
 
Noi trebuie sa facem tot posibilul si sa dam tot ce-i mai bun din noi in aceste momente pentru a ne putea continua viata! Nu ne putem opri! Nu vrem sa ne oprim! Nu vom renunta la viata noastra NICIODATA!
 
Prioritatea Nr.1 daca ma pot exprima astfel: 
 
Aveti grija de sanatatea voastra, stati izolati in casa cat mai mult, langa familiile voastre si langa cei dragi. Ajutati si sprijiniti prin orice mijloace pe toti cei care au nevoie de ajutor in aceste momente, in special pe batrani si pe cei cu probleme de sanatate cronice si severe. In aceste clipe sunt sigur ca ducem foarte mult lipsa unul celuilalt ,dar sunt ferm convins ca momentele revederii vor fi mult mai intense si pline de emotie. Acest haos creat in aceste momente ne da posibilitatea sa descoperim emotii noi, trairi noi, sentimente si valori din viata noastra privata de care sunt sigur ca am uitat si pe care le-am neglijat.
 
A doua prioritate:
 
Haideti sa continuam sa muncim in toate domeniile noastre si in special in fotbal! Iubim acest fenomen, fotbalul, arbitrajul in cazul nostru al arbitrilor si vreau sa muncim mai mult din punct de vedere mental, fizic si tehnic. Sunt ferm convins ca vom gasi noi oportunitati, solutii, strategii si activitati astfel incat sa fim cu toii implicati in acest fenomen. Toate aceste lucruri sunt importante pentru viitorul nostru si numai astfel vom fi mai puternici si mai buni decat in trecut.
 
Vom arbitra si acest meci, OMENIREA vs CORONAVIRUS , ca o echipa asa cum am fost si vom fi intotdeauna : corecti, impartiali, echidistanti si foarte curajosi. Sunt sigur ca vom avea o prestatie exceptionala si vom prinde momentul oportun cand vom scoate toti CARTONASELE ROSII si vom elimina definitiv din vietile noastre acest virus! Trebuie sa fim cu totii mai aproape decat oricand insa pastrand o distanta corecta care sa ne protejeze reciproc! 
 
Va doresc sanatate voua si familiior voastre! Dumnezeu sa fie cu noi cu toti! 
 
Cu respect si admiratie,
 
SEBASTIAN COLȚESCU
Presedinte CJA DOLJ

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP