După 21 de victorii în tot atâtea jocuri, FC Suciu de Sus și-a întrerupt șirul succeselor din sezonul 2018/2019 la turneul semifinal zonal. În Siret, maramureșenii au jucat patru partide, câștigând un singur meci.

2-2 - așa s-a terminat azi meciul tur al barajului de promovare în Liga 3 dintre Viitorul Ulmeni și Unirea Mirșid. Returul se joacă în 22 iunie.

Campioana Maramureșului, Viitorul Ulmeni, joacă mâine - pe Stadionul ”Viorel Mateianu” - prima manșă a barajului de promovare în Liga a treia, în compania campioanei din Sălaj - Unirea Mirșid.

Campioana Maramureșului la Under 19 a dispus de CSM Olimpia Salonta în etapa interjudețeană cu scorul general de 3-0, calificându-se astfel la turneul semifinal zonal din Siret.

Cu 3-1 s-a impus Faurul Făurești în fața celor de la Gloria Sălsig în finala Ligii a cincea în Maramureș, sezonul 2018/2019.

Cupe, medalii și diplome au primit echipele clasate pe podiumurile campionatelor județene Under 11, Under 13, Under 15 și Under 15 - Liga Elitelor din partea Asociației Județene de Fotbal Maramureș.

Progresul Șomcuta Mare s-a impus cu 3-1 (1-1) în finala Cupei României în Maramureș în compania celor de la Viitorul Ulmeni.

În prima manșă a etapei interjudețene Under 19, FC Suciu de Sus a învins la limită CSM Olimpia Salonta: 1-0 (0-0).

De la 18.00, mâine, pe Stadionul Municipal ”Viorel Mateianu” are loc finala Cupei României - faza județeană. Progresul Șomcuta Mare și Viitorul Ulmeni sunt cele două echipe care își dispută trofeul.

FC Suciu de Sus va întâlni mâine pe propriul teren CSM Olimpia Salonta. Meciul este programat de prima manșă a etapei interjudețene.

În 9 iunie, Asociația Județeană de Fotbal Maramureș premiază cei mai buni juniori ai județului, după care are loc finala Ligii 5.

Cu scorul general de 8-2, Viitorul Ulmeni a câștigat finala în dublă manșă a Ligii 4 și devine campioana Maramureșului la finele sezonului 2018/2019.

Cu 2-1 s-a impus azi FC Suciu de Sus în fața sighetenilor de la Plimob în finala Maramureșului la juniori A1.

La Recea, mâine, începând cu ora 14.00, are loc finala juniorilor A1, între Plimob Sighetu Marmației - campioana Nordului - și FC Suciu de Sus - campioana Sudului.

Doi jucători de la Plimob Sighetu Marmației au fost selectați să participe la Tabăra de Vară de la Mogoșoaia, organizată de Federația Română de Fotbal în perioada 20-27 iulie.

Finala Cupei României, faza județeană, se va disputa joi, 6 iunie, pe Stadionul Municipal ”Viorel Mateianu” din Baia Mare. Partida va începe la ora 18.00.

Plimob Sighetu Marmației a câștigat Campionatul Județean Under 13 și va reprezenta județul Maramureș la etapa zonală, care se va desfășura în perioada 5-9 iunie.

Viitorul Ulmeni s-a impus cu 3-1 în fața celor de la Avântul Bârsana în prima manșă a finalei Ligii a patra, sezonul 2018/2019. Meciul decisiv se va disputa sâmbătă, 1 iunie, pe Stadionul ”Viorel Mateianu”.

Angel Onea (Plimob Sighetu Marmației), Robert Bizo (CSȘ 2 Baia Mare) și Elias Rabecz (Plimob Sighetu Marmației) sunt jucătorii selectați din Maramureș pentru etapa regională - faza 2 din cadrul Turneului Speranțelor.

Plimob Sighetu Marmației, CSȘ 2 Baia Mare și CS Fărcașa sunt echipele care urcă pe podiumul Campionatului Județean Under 15 - clasic, sezonul 2018/2019.

Campioana Maramureșului se va afla în urma finalei în dublă manșă dintre campioana Nordului și campioana Sudului, finală planificată în 25 mai (turul), respectiv 1 iunie (returul).

Vă invităm să realizați un centralizator cu măsurile pentru echipamentul de joc al echipei de seniori.

Cu 0-7 au pierdut maramureșenii confruntarea cu reprezentanta Clujului în a 10-a etapă din Turneul Speranțelor. Aceasta a fost ultima partidă din etapa interjudețeană, începută în toamna anului trecut.

CS Sporting Recea 2 (antrenor, Cristian Costrabă) este campioana Maramureșului la categoria de vârstă Under 11, sezonul 2018/2019.

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP