Informari si comunicate AJF
12-10-2018
Odihnește-te în pace, Florin!

Florin Cosmin Sima - jucător legitimat la Bradul Groșii Țibleșului (Liga 4, seria Sud) - a încetat din viață.

detalii...
10-10-2018
CUPA SATELOR - 16 octombrie, ședință cu reprezentanții echipelor

Marți, 16 octombrie, începând cu ora 12.00, la sediul Asociației Județene de Fotbal Maramureș (AJFMM) va avea loc o ședință cu reprezentanții echipelor înscrise în Cupa Satelor.

detalii...
08-10-2018
TURNEUL SPERANȚELOR - Bistrița-Năsăud vs Maramureș 1-4

Cu victorie la Bistrița, așa a încheiat selecționata Maramureșului meciurile din acest an contând pentru a doua ediție a Turneului Speranțelor.

detalii...
04-10-2018
ATENȚIE! Se modifică programul celor două serii din Liga 5

Etapele 6 și 7 din turul Ligii a cincea se devansează cu o săptămână. Astfel, etapa 6 va avea loc în 14 octombrie, pentru ca în 21 octombrie să se dispute etapa 7 - ultima din tur.

detalii...
02-10-2018
TURNEUL SPERANȚELOR - Cluj vs. Maramureș 4-2

Deplasarea la Cluj Napoca a adus pentru selecționata Maramureșului prima înfrângere din actualul sezon al proiectului Turneul Speranțelor.

detalii...
02-10-2018
LIGA ELITELOR UNDER 15 - Încep meciurile din Play Off și Play Out

La finele acestei săptămâni încep confruntările din Play Off și Play Out contând pentru Liga Elitelor Under 15 în Maramureș.

detalii...
25-09-2018
TURNEUL SPERANȚELOR - Maramureș vs. Bihor 7-5

A patra partidă din Turneul Speranțelor a adus a patra victorie pentru selecționata Maramureșului. De data aceasta, adversara județului nostru a fost reprezentativa Bihorului.

detalii...
24-09-2018
ATENȚIE! Se schimbă orele de joc

Din acest final de săptămână, orele de joc pentru meciurile din Ligile 4 și 5 se schimbă.

detalii...
18-09-2018
În atenția participanților la Cupa Satelor

Până în 24 septembrie, Asociația Județeană de Fotbal Maramureș (AJFMM) trebuie să trimită Federației Române de Fotbal (FRF) lista echipelor înscrise în ediția I a Cupei Satelor.

detalii...
18-09-2018
TURNEUL SPERANȚELOR - Maramureș vs Sălaj 5-1

A treia victorie consecutivă a înregistrat-o selecționata Maramureșului în actuala ediție din proiectul Turneul Speranțelor, competiție adresată copiilor născuți în 2005.

detalii...

CUPA TYMBARK - Școala 18 Baia Mare, vicecampioană națională


Publicat in data de 05-06-2018, la ora 09:47

După ce a devenit campioana municipiului Baia Mare și a județului Maramureș mai apoi, echipa Under 10 a Școlii nr. 18 Baia Mare a obținut calificarea la turneul final, unde a devenit vicecampioana României la Cupa Tymbark!

După un parcurs perfect de șase victorii în șase partide, echipa Under 10 a Școlii nr. 18 din Baia Mare (antrenori, prof. Octavian Dragomir și Carmen Marincaș) a obținut calificarea la turneul final al Cupei Tymbark - ediția 2018.
 
 
În perioada 1-3 iunie, la baza de pregătire a echipelor naționale de fotbal ale României s-a desfășurat turneul final al Cupei Tymbark Junior - ediția 2018, o competiție la startul căreia au fost înscriși 124.759 de elevi, după cum informează frf.ro.
 
Cupa Tymbark este organizată de Federația Română de Fotbal în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale, partener oficial al competiției fiind Maspex România prin brandul Tymbark.
 
Participanții la turneul final al Cupei Tymbark au celebrat Ziua Internațională a Copilului în compania naționalei României: peste 400 de copii s-au aflat în tribune la primul antrenament al ”tricolorilor” după meciul câștigat în Austria, în fața selecționatei statului Chile, scor 3-2. Cei mici i-au primit cu aplauze pe jucătorii lui Cosmin Contra și le-au strigat numele pe toată durata ședinței de pregătire. La final, ”tricolorii” au urcat în tribună pentru a se fotografia cu copiii. O altă surpriză pentru finaliștii Cupei Tymbark a fost aceea că meciurile decisive s-au derulat în prezența a doi foști internaționali români, Miodrag Belodedici și Ion Vlădoiu. 
 
 
La categoria de vârstă Under 10, acolo unde a evoluat echipa Școlii nr. 18 Baia Mare, grupele finale au avut următoarea componență:
 
GRUPA A: Școala Gimnazială „Miron Costin” Suceava; Școala Gimnazială nr. 113 București; Școala Gimnazială „Decebal” Craiova; Școala Gimnazială nr. 18 Baia Mare;
GRUPA B: Școala Gimnazială Rîmnicelu Brăila; Școala Gimnazială „Prof. Ion Vișoiu” Chitila; Școala Gimnazială Pui; Școala Gimnazială Căianu;
 
 

PARCURSUL ECHIPEI ȘCOLII NR. 18
  • Faza municipală: Şcoala 18 - Şcoala 6 3-0; Şcoala 5 - Şcoala 18 0-2;
  • Faza județeană: Şcoala 18 - Şcoala „L. Blaga” Fărcaşa 1-0; Şcoala „V. Alecsandri” - Şcoala 18 0-2. 
  • Faza regională: Maramureş - Bistrița-Năsăud 2-0, Maramureş - Bihor 2-1; 
  • Faza națională: Baia Mare - Craiova 1-1, Baia Mare - Suceava 2-2, Baia Mare - Bucureşti 2-1 (faza grupelor); Baia Mare - Hunedoara 1-0 (semifinală); Baia Mare - Brăila 0-3 (finala);

Lotul echipei Școlii nr. 18 Baia Mare: Lorena Puja, Georgiana Moisa, Oana Onț, Timeea Demeter, Maria Danciu, Andreea Mureşan, Alisia Dărăban, Denisa Naghi, Daiana Siladi, Gabriela Mereanzu, Cristina Maroşan. Antrenori: prof. Octavian Dragomir și Carmen Marincaș.

 

Foto furnizate de prof. Octavian Dragomir.


Vezi mai multe stiri din categoria: Comunicate AJF    |    Vezi toate stirile

Ma abonez la newsletter

Email:

Sarbatoriti luna aceasta
oferta portal echipe