Informari si comunicate AJF
18-09-2018
În atenția participanților la Cupa Satelor

Până în 24 septembrie, Asociația Județeană de Fotbal Maramureș (AJFMM) trebuie să trimită Federației Române de Fotbal (FRF) lista echipelor înscrise în ediția I a Cupei Satelor.

detalii...
18-09-2018
TURNEUL SPERANȚELOR - Maramureș vs Sălaj 5-1

A treia victorie consecutivă a înregistrat-o selecționata Maramureșului în actuala ediție din proiectul Turneul Speranțelor, competiție adresată copiilor născuți în 2005.

detalii...
18-09-2018
Cursuri pentru obținerea și reînnoirea Licenței C

Asociația Județeană de Fotbal Maramureș (AJFMM) organizează cursuri atât pentru obținerea licenței UEFA C, cât și pentru prelungirea valabilității cardului de Licență UEFA C.

detalii...
13-09-2018
1 octombrie - data limită de înscriere la ”Ola” și ”Ene”

1 octombrie este data limită pentru înscrierea echipelor în ediția 2018/2019 a trofeelor ”Gheorghe Ola” și ”Gheorghe Ene”.

detalii...
10-09-2018
TURNEUL SPERANȚELOR - Satu Mare vs. Maramureș 2-3

Selecționata Maramureșului s-a impus cu 3-2 în deplasare în fața reprezentativei similare a județului Satu Mare în a doua etapă din Turneul Speranțelor.

detalii...
05-09-2018
LIGA 4 - Luceafărul Strâmtura s-a retras

Conducerea echipei Luceafărul Strâmtura a comunicat ieri Asociației Județene de Fotbal Maramureș decizia de a se retrage din campionatul Ligii a patra, seria Nord.

detalii...
03-09-2018
ATENȚIE! Vineri, ședință cu reprezentanții cluburilor de copii și juniori

Vineri, 7 septembrie, de la ora 12.00, la sediul AJFMM are loc ședință convocată de Comisia pentru Copii și Juniori.

detalii...
03-09-2018
TURNEUL SPERANȚELOR - Maramureș - Bistrița Năsăud 3-2

În prima etapă a Turneului Speranțelor (ediția a doua), reprezentativa județului Maramureș s-a impus pe propriul teren cu scorul de 3-2 în fața selecționatei similare din Bistrița Năsăud.

detalii...
27-08-2018
TURNEUL SPERANȚELOR - Maramureș vs. Bistrița-Năsăud în 2 septembrie

Duminică, selecționata Maramureșului debutează în a doua ediție a proiectului Turneul Speranțelor. O competiție care se adresează copiilor născuți în 2005.

detalii...
24-08-2018
LICENȚĂ UEFA C - Înscrieri pentru prelungirea valabilității cardului

Cei care doresc să-și prelungească valabilitatea cardului de Licență UEFA C sunt rugați să depună o cerere în acest sens la sediul Asociației Județene de Fotbal Maramureș până luni, 24 septembrie.

detalii...

În 28 martie, meci de fotbal cu scop caritabil


Publicat in data de 21-03-2018, la ora 10:11

Reprezentativa Jandarmeriei Maramureș se va confrunta cu foste glorii ale FC Baia Mare, precum și cu personalități locale reunite într-o echipă de fotbal, în cadrul unui eveniment sportiv organizat pentru susținerea campaniei umanitare ”Speranță pentru Alexandru / Un nou început pentru Ștefan”.

Pentru al patrulea an consecutiv, Inspectoratul de Jandarmi Județean ”Pintea Viteazul” organizează un meci de fotbal cu scop caritabil. Miercuri, 28 martie, începând cu ora 15.00, în Sala ”Lascăr Pană”, selecționata Jandarmeriei Maramureș se va confrunta cu fotbaliști care au activat în Liga 1 pentru Baia Mare: Buia, Bumb, China, Danciu, Sabău, Șomcherechi, Piroska, Vasc. Alături de aceștia - în meciul caritabil pentru Alexandru și Ștefan - vor evolua personalități locale din diverse domenii.

Partida va fi arbitrată de foștii arbitri FIFA, Cristian Balaj și Zoltan Szekely.

Banii colectaţi prin această campanie vor fi direcţionaţi spre Patrik Alexandru Stanciu, diagnosticat de absenţă congenitală atât a braţului stâng, cât şi a mâinii, respectiv spre jandarmul Ștefan Veciunca, căruia, în urma unei tumori maligne osoase, i-a fost amputat piciorul drept. Ambele persoane necesită protezare pentru a-şi putea continua viaţa în condiţii cât de cât normale.

Băimărenii pot oferi ajutor prin simpla  prezenţă  la  meci. Un bilet  de intrare are valoarea de 5 lei şi va putea fi achiziţionat în ziua meciului de la sală,  iar până atunci din  puncte  de distribuţie ce vor fi comunicate public prin canalele de informare ale organizatorilor şi ale  partenerilor. Totodată, cei din public au şansa să câştige diferite premii, unele personalizate chiar de către vedetele  ce  se  vor  afla în teren. Mingi, tricouri şi echipament sportiv sunt câteva dintre premiile puse la bătaie pentru cei care vor achiziţiona biletele de tombolă pregătite cu această ocazie.

În deschiderea evenimentului va avea loc un meci de fotbal între tinerele speranţe ale fotbalului maramureşean, sportivi din grupa de vârstă 2006-2007.


Vezi mai multe stiri din categoria: Comunicate AJF    |    Vezi toate stirile

Ma abonez la newsletter

Email:

Sarbatoriti luna aceasta