Informari si comunicate AJF
23-04-2018
CUPA MAREA UNIRE - Echipe din Franța și România, în competiție la Tămaia

Opt echipe vor participa la Cupa ”Marea Unire” care va avea loc în 26 și 27 aprilie în Tămaia.

detalii...
23-04-2018
TURNEUL SPERANȚELOR - Maramureșenii evoluează în 24 aprilie la Carei

În 24 aprilie, speranțele Maramureșului vor evolua în Carei, într-o nouă etapă a Turneului Speranțelor.

detalii...
19-04-2018
CAMPIONATUL GIMNAZIILOR - Rezultatele primului turneu

Primul turneu al campionatului adresat echipelor școlare formate din eleve de gimnaziu, competiție lansată în primăvara acestui an de către AJFMM, a avut loc în Fărcașa.

detalii...
18-04-2018
BARAJ LIGA 3 - Maramureș vs. Bihor se amână pentru 23 și 30 iunie

Meciurile de baraj pentru Liga a treia dintre campioanele Maramureșului și Bihorului se vor disputa în 23 iunie (turul) și 30 iunie (returul), conform deciziei Comitetului Executiv al FRF.

detalii...
03-04-2018
NOU - Meciurile din Liga a patra, filmate integral

14 camere video complet utilate au fost achiziționate de către AJFMM în baza unei aplicații de finanțare a FRF destinată dezvoltării fotbalului județean.

detalii...
02-04-2018
FOTBAL FEMININ - Cupa Codrului, ediția 2018

Șase echipe au participat la ediția 2018 a Cupei Codrului la fotbal feminin.

detalii...
02-04-2018
CUPA ROMÂNIEI - Meciul restant din Nord, programat în 18 aprilie

Meciul restant dintre Plimob Sighetu Marmației și Foresta Câmpulung la Tisa din Cupa României a fost programat pentru miercuri, 18 aprilie.

detalii...
30-03-2018
În Adunarea Generală, s-a stabilit programul Ligilor 4 și 5

În urma voturilor exprimate azi în Adunarea Generală a AJFMM, s-au stabilit datele pentru reluarea meciurilor oficiale în Ligile 4 și 5.

detalii...
29-03-2018
AJFMM, prezentă la meciul jucat pentru Alexandru și Ștefan

Un meci de fotbal cu scop caritabil a fost organizat de Jandarmeria Maramureș în cadrul campaniei ”Speranță pentru Alexandru / Un nou început pentru Ștefan”.

detalii...
22-03-2018
FOTBAL FEMININ - 13 echipe la prima ediție a campionatului gimnaziilor

”FOTBALUL, <<MATERIE>> PENTRU ELEVELE DE GIMNAZIU DIN MARAMUREȘ” este cel mai recent proiect al Asociației Județene de Fotbal Maramureș. Un proiect la care au aderat 13 echipe din județ.

detalii...

În 28 martie, meci de fotbal cu scop caritabil


Publicat in data de 21-03-2018, la ora 10:11

Reprezentativa Jandarmeriei Maramureș se va confrunta cu foste glorii ale FC Baia Mare, precum și cu personalități locale reunite într-o echipă de fotbal, în cadrul unui eveniment sportiv organizat pentru susținerea campaniei umanitare ”Speranță pentru Alexandru / Un nou început pentru Ștefan”.

Pentru al patrulea an consecutiv, Inspectoratul de Jandarmi Județean ”Pintea Viteazul” organizează un meci de fotbal cu scop caritabil. Miercuri, 28 martie, începând cu ora 15.00, în Sala ”Lascăr Pană”, selecționata Jandarmeriei Maramureș se va confrunta cu fotbaliști care au activat în Liga 1 pentru Baia Mare: Buia, Bumb, China, Danciu, Sabău, Șomcherechi, Piroska, Vasc. Alături de aceștia - în meciul caritabil pentru Alexandru și Ștefan - vor evolua personalități locale din diverse domenii.

Partida va fi arbitrată de foștii arbitri FIFA, Cristian Balaj și Zoltan Szekely.

Banii colectaţi prin această campanie vor fi direcţionaţi spre Patrik Alexandru Stanciu, diagnosticat de absenţă congenitală atât a braţului stâng, cât şi a mâinii, respectiv spre jandarmul Ștefan Veciunca, căruia, în urma unei tumori maligne osoase, i-a fost amputat piciorul drept. Ambele persoane necesită protezare pentru a-şi putea continua viaţa în condiţii cât de cât normale.

Băimărenii pot oferi ajutor prin simpla  prezenţă  la  meci. Un bilet  de intrare are valoarea de 5 lei şi va putea fi achiziţionat în ziua meciului de la sală,  iar până atunci din  puncte  de distribuţie ce vor fi comunicate public prin canalele de informare ale organizatorilor şi ale  partenerilor. Totodată, cei din public au şansa să câştige diferite premii, unele personalizate chiar de către vedetele  ce  se  vor  afla în teren. Mingi, tricouri şi echipament sportiv sunt câteva dintre premiile puse la bătaie pentru cei care vor achiziţiona biletele de tombolă pregătite cu această ocazie.

În deschiderea evenimentului va avea loc un meci de fotbal între tinerele speranţe ale fotbalului maramureşean, sportivi din grupa de vârstă 2006-2007.


Vezi mai multe stiri din categoria: Comunicate AJF    |    Vezi toate stirile

Ma abonez la newsletter

Email:

Sarbatoriti luna aceasta