Informari si comunicate AJF
11-12-2018
ATENȚIE! - Ședință cu antrenorii Maramureșului

Comisia Tehnică de Antrenori din cadrul AJFMM organizează miercuri, 9 ianuarie, ședință cu toți antrenorii de fotbal din județul Maramureș

detalii...
10-12-2018
FOTBAL FEMININ - Moș Nicolae a venit cu dulciuri, cupe, diplome și... mingi

Independența Baia Mare a câștigat ediția 2018 a Cupei Moș Nicolae la fotbal feminin, competiție organizată de ACS Venus Maramureș în parteneriat cu Asociația Județeană de Fotbal Maramureș.

detalii...
03-12-2018
FOTBAL FEMININ - 8 echipe participă la Cupa Moș Nicolae

Cupa Moș Nicolae, competiție de fotbal feminin organizată de ACS Venus Maramureș în parteneriat cu AJFMM, are loc sâmbătă, 8 decembrie, în sala de sport din Șomcuta Mare.

detalii...
20-11-2018
CUPA SATELOR - Cicârlău, Recea și Ocna Șugatag, finalistele Maramureșului

Cicârlău, Recea și Ocna Șugatag sunt echipele care s-au calificat la turneul județean final în Maramureș în cadrul ediției 2018 a Cupei Satelor.

detalii...
16-11-2018
CUPA SATELOR - Rezultatele turneului din Săsar

Al treilea turneu pentru Grupa 2 din cadrul Cupei Satelor în Maramureș a avut loc ieri, în sat Săsar, în organizarea echipei din Săcălășeni.

detalii...
14-11-2018
CUPA SATELOR - Rezultate și programul turneelor viitoare

Trei turnee mai sunt de disputat până la ultimul act al Cupei Satelor în Maramureș, competiție la startul căreia s-au înscris 11 echipe.

detalii...
13-11-2018
FOTBAL FEMININ - Înscrieri pentru Cupa Moș Nicolae

ACS Venus Maramureș și Asociația Județeană de Fotbal Maramureș organizează Cupa Moș Nicolae la fotbal feminin.

detalii...
09-11-2018
CUPA SATELOR - Rezultate și programări

Noi meciuri au avut loc în prima ediție a Cupei Satelor în Maramureș. Prima echipă calificată la turneul final județean este cea din Ocna Șugatag.

detalii...
09-11-2018
SCOUNTING - 2 maramureșeni în selecționata regională

2 copii din Maramureș sunt printre cei mai talentați fotbaliști născuți în 2006, conform acțiunii de selecție regională care a avut loc recent în Cluj Napoca.

detalii...
06-11-2018
În 8 noiembrie începe cursul pentru arbitri

Asociația Județeană de Fotbal Maramureș, prin Comisia Județeană de Arbitri, organizează - începând de joi, 8 noiembrie - un nou curs pentru arbitri.

detalii...

În 28 martie, meci de fotbal cu scop caritabil


Publicat in data de 21-03-2018, la ora 10:11

Reprezentativa Jandarmeriei Maramureș se va confrunta cu foste glorii ale FC Baia Mare, precum și cu personalități locale reunite într-o echipă de fotbal, în cadrul unui eveniment sportiv organizat pentru susținerea campaniei umanitare ”Speranță pentru Alexandru / Un nou început pentru Ștefan”.

Pentru al patrulea an consecutiv, Inspectoratul de Jandarmi Județean ”Pintea Viteazul” organizează un meci de fotbal cu scop caritabil. Miercuri, 28 martie, începând cu ora 15.00, în Sala ”Lascăr Pană”, selecționata Jandarmeriei Maramureș se va confrunta cu fotbaliști care au activat în Liga 1 pentru Baia Mare: Buia, Bumb, China, Danciu, Sabău, Șomcherechi, Piroska, Vasc. Alături de aceștia - în meciul caritabil pentru Alexandru și Ștefan - vor evolua personalități locale din diverse domenii.

Partida va fi arbitrată de foștii arbitri FIFA, Cristian Balaj și Zoltan Szekely.

Banii colectaţi prin această campanie vor fi direcţionaţi spre Patrik Alexandru Stanciu, diagnosticat de absenţă congenitală atât a braţului stâng, cât şi a mâinii, respectiv spre jandarmul Ștefan Veciunca, căruia, în urma unei tumori maligne osoase, i-a fost amputat piciorul drept. Ambele persoane necesită protezare pentru a-şi putea continua viaţa în condiţii cât de cât normale.

Băimărenii pot oferi ajutor prin simpla  prezenţă  la  meci. Un bilet  de intrare are valoarea de 5 lei şi va putea fi achiziţionat în ziua meciului de la sală,  iar până atunci din  puncte  de distribuţie ce vor fi comunicate public prin canalele de informare ale organizatorilor şi ale  partenerilor. Totodată, cei din public au şansa să câştige diferite premii, unele personalizate chiar de către vedetele  ce  se  vor  afla în teren. Mingi, tricouri şi echipament sportiv sunt câteva dintre premiile puse la bătaie pentru cei care vor achiziţiona biletele de tombolă pregătite cu această ocazie.

În deschiderea evenimentului va avea loc un meci de fotbal între tinerele speranţe ale fotbalului maramureşean, sportivi din grupa de vârstă 2006-2007.


Vezi mai multe stiri din categoria: Comunicate AJF    |    Vezi toate stirile

Ma abonez la newsletter

Email:

Sarbatoriti luna aceasta
oferta portal echipe