Informari si comunicate AJF
19-07-2018
ATENȚIE! - Vineri, 27 iulie, ședință de Birou Executiv

Vineri, 27 iulie, de la ora 11.00, are loc ședință de Birou Executiv.

detalii...
19-07-2018
SEZON 2018/2019 - Meciurile oficiale încep în 19 august

Noul sezon începe în 19 august, cu prima etapă din Cupa României - faza județeană. Campionatele de Liga 4 și Liga 5 debutează în 2 septembrie.

detalii...
16-07-2018
TABĂRA DE VARĂ - 2 maramureșeni, la Miercurea Ciuc

Doi jucători de fotbal din Maramureș au fost selectați pentru a participa la Tabăra de Pregătire organizată de FRF pentru copiii născuți în 2006.

detalii...
12-07-2018
TURNEUL SPERANȚELOR - Se caută copii talentați născuți în 2005

Ediția a doua a proiectului Turneul Speranțelor se adresează copiilor născuți în 2005 în vederea selecției și formării noilor generații de jucători pentru reprezentativele României.

detalii...
09-07-2018
COMPETIȚIE NOUĂ - Înscrieri la Liga Elitelor U15, până în 1 august

Federația Română de Fotbal, în colaborare cu Asociațiile Județene de Fotbal, organizează începând din acest an Liga Elitelor U15. În județul Maramureș, înscrierea pentru această nouă competiție se face până miercuri, 1 august.

detalii...
06-07-2018
CONVOCARE - Sorin Șerban, chemat la naționala U19

Jucătorul Sorin Șerban (Sporting Recea) este convocat la lotul național al României, categoria de vârstă Under 19. Reprezentativa țării noastre va disputa două meciuri amicale în compania selecționatei similare a Israelului.

detalii...
30-06-2018
BARAJ LIGA 3 - Campioana Maramureșului promovează în Liga 3

CS Minaur Baia Mare se impune în deplasare cu scorul de 2-0 (0-0) în fața echipei CSC Sânmartin și promovează în Liga a treia.

detalii...
29-06-2018
BARAJ LIGA 3 - Mâine are loc meciul CSC Sânmartin vs CS Minaur Baia Mare

CS Minaur Baia Mare (campioana Maramureșului) întâlnește mâine CSC Sânmartin (campioana Bihorului) în manșa secundă din barajul pentru promovarea în Liga 3.

detalii...
25-06-2018
Cristian Balaj, reales în funcția de președinte al AJFMM

Cristian Balaj a fost reales azi în funcția de președinte al Asociației Județene de Fotbal Maramureș (AJFMM). Este al treilea mandat pe care îl obține fostul arbitru FIFA.

detalii...
24-06-2018
BARAJ LIGA 3 - CS Minaur Baia Mare - CSC Sânmartin 0-0 în manșa I

Cu 0-0 s-a încheiat partida tur dintre campioana Maramureşului, CS Minaur Baia Mare, şi cea a Bihorului, CSC Sânmartin. Confruntarea a avut loc în cadrul dublei de baraj pentru promovarea în Liga a treia.

detalii...

În 28 martie, meci de fotbal cu scop caritabil


Publicat in data de 21-03-2018, la ora 10:11

Reprezentativa Jandarmeriei Maramureș se va confrunta cu foste glorii ale FC Baia Mare, precum și cu personalități locale reunite într-o echipă de fotbal, în cadrul unui eveniment sportiv organizat pentru susținerea campaniei umanitare ”Speranță pentru Alexandru / Un nou început pentru Ștefan”.

Pentru al patrulea an consecutiv, Inspectoratul de Jandarmi Județean ”Pintea Viteazul” organizează un meci de fotbal cu scop caritabil. Miercuri, 28 martie, începând cu ora 15.00, în Sala ”Lascăr Pană”, selecționata Jandarmeriei Maramureș se va confrunta cu fotbaliști care au activat în Liga 1 pentru Baia Mare: Buia, Bumb, China, Danciu, Sabău, Șomcherechi, Piroska, Vasc. Alături de aceștia - în meciul caritabil pentru Alexandru și Ștefan - vor evolua personalități locale din diverse domenii.

Partida va fi arbitrată de foștii arbitri FIFA, Cristian Balaj și Zoltan Szekely.

Banii colectaţi prin această campanie vor fi direcţionaţi spre Patrik Alexandru Stanciu, diagnosticat de absenţă congenitală atât a braţului stâng, cât şi a mâinii, respectiv spre jandarmul Ștefan Veciunca, căruia, în urma unei tumori maligne osoase, i-a fost amputat piciorul drept. Ambele persoane necesită protezare pentru a-şi putea continua viaţa în condiţii cât de cât normale.

Băimărenii pot oferi ajutor prin simpla  prezenţă  la  meci. Un bilet  de intrare are valoarea de 5 lei şi va putea fi achiziţionat în ziua meciului de la sală,  iar până atunci din  puncte  de distribuţie ce vor fi comunicate public prin canalele de informare ale organizatorilor şi ale  partenerilor. Totodată, cei din public au şansa să câştige diferite premii, unele personalizate chiar de către vedetele  ce  se  vor  afla în teren. Mingi, tricouri şi echipament sportiv sunt câteva dintre premiile puse la bătaie pentru cei care vor achiziţiona biletele de tombolă pregătite cu această ocazie.

În deschiderea evenimentului va avea loc un meci de fotbal între tinerele speranţe ale fotbalului maramureşean, sportivi din grupa de vârstă 2006-2007.


Vezi mai multe stiri din categoria: Comunicate AJF    |    Vezi toate stirile

Ma abonez la newsletter

Email:

Sarbatoriti luna aceasta