Informari si comunicate AJF
17-12-2018
Maramureșeni premiați la Cupa Moș Crăciun în Satu Mare

Minaur Baia Mare a câștigat ediția 2018 a Cupei Moș Crăciun, organizată de Juniorul Satu Mare. Viitorul Sighetu Marmației s-a clasat pe III.

detalii...
17-12-2018
PROIECT ȘCOLAR - ”Împreună suntem fotbal!”

Ediția I a proiectului ”Împreună suntem fotbal!” a avut loc în sala de sport a Centrului Universitar Nord Baia Mare, în organizarea Colegiului Tehnic ”Aurel Vlaicu” Baia Mare.

detalii...
11-12-2018
ATENȚIE! - Ședință cu antrenorii Maramureșului

Comisia Tehnică de Antrenori din cadrul AJFMM organizează miercuri, 9 ianuarie, ședință cu toți antrenorii de fotbal din județul Maramureș

detalii...
10-12-2018
FOTBAL FEMININ - Moș Nicolae a venit cu dulciuri, cupe, diplome și... mingi

Independența Baia Mare a câștigat ediția 2018 a Cupei Moș Nicolae la fotbal feminin, competiție organizată de ACS Venus Maramureș în parteneriat cu Asociația Județeană de Fotbal Maramureș.

detalii...
03-12-2018
FOTBAL FEMININ - 8 echipe participă la Cupa Moș Nicolae

Cupa Moș Nicolae, competiție de fotbal feminin organizată de ACS Venus Maramureș în parteneriat cu AJFMM, are loc sâmbătă, 8 decembrie, în sala de sport din Șomcuta Mare.

detalii...
20-11-2018
CUPA SATELOR - Cicârlău, Recea și Ocna Șugatag, finalistele Maramureșului

Cicârlău, Recea și Ocna Șugatag sunt echipele care s-au calificat la turneul județean final în Maramureș în cadrul ediției 2018 a Cupei Satelor.

detalii...
16-11-2018
CUPA SATELOR - Rezultatele turneului din Săsar

Al treilea turneu pentru Grupa 2 din cadrul Cupei Satelor în Maramureș a avut loc ieri, în sat Săsar, în organizarea echipei din Săcălășeni.

detalii...
14-11-2018
CUPA SATELOR - Rezultate și programul turneelor viitoare

Trei turnee mai sunt de disputat până la ultimul act al Cupei Satelor în Maramureș, competiție la startul căreia s-au înscris 11 echipe.

detalii...
13-11-2018
FOTBAL FEMININ - Înscrieri pentru Cupa Moș Nicolae

ACS Venus Maramureș și Asociația Județeană de Fotbal Maramureș organizează Cupa Moș Nicolae la fotbal feminin.

detalii...
09-11-2018
CUPA SATELOR - Rezultate și programări

Noi meciuri au avut loc în prima ediție a Cupei Satelor în Maramureș. Prima echipă calificată la turneul final județean este cea din Ocna Șugatag.

detalii...

PARTENERIAT - Alexandrion Group, Fundația Alexandrion și AJFMM împart mingi


Publicat in data de 08-03-2018, la ora 12:04

Cu ajutorul Alexandrion Group și al Fundației Alexandrion, Asociația Județeană de Fotbal Maramureș (AJFMM) va oferi participanților la competițiile organizate de AJFMM sute de mingi.

Alexandrion Group prin Fundația Alexandrion este cel mai recent partener al Asociației Județene de Fotbal Maramureș. O colaborare care va aduce echipelor implicate în competițiile organizate de AJFMM sute de mingi.

Una dintre cele mai inedite acțiuni de susținere a mișcării sportive, adresate suporterilor români, este cea inițiată de Alexandrion Group și Fundația Alexandrion, sub sloganul "Alexandrion - Esență de campion!". Fundația Alexandrion derulează o serie de activități care se adresează direct suporterilor, dar si celor care practică sportul. O astfel de acțiune, care deja a început să fie implementată și are mare succes, constă în oferirea de mingi de fotbal suporterilor prezenți la cele mai importante meciuri din Liga I sau celor care practică fotbalul în mod organizat, dar și mingi de handbal, rugby și baschet oferite la partidele importante din aceste campionate. Mingile au fost create după un concept personalizat, care transmite angajamentul și implicarea companiei în încurajarea unui stil de viață în care sportul să fie prezent. Pentru că atunci când primesc aceste mingi, suporterii primesc și un mesaj foarte important: că sportul nu trebuie să lipsească din viața noastră, indiferent de forma în care alegem să-l practicăm. Totodată, compania oferă lunar peste 4.000 de bilete gratuite pentru suporteri la meciurile echipei iubite.

În domeniul sportiv, cei de la Alexandrion Group și Fundația Alexandrion au fost și sunt implicați în mod consecvent atât prin susținerea unor prestigioase echipe de handbal și fotbal, dar și a altor sporturi precum golful, rugby-ul, ciclismul, boxul, polo, tenisul de camp, cât și prin organizarea Galei Trofeele Alexandrion - eveniment ajuns la cea de-a treia ediție, prin care se dorește contribuirea la susținerea și recompensarea valorilor sportive din România. În acest moment, Fundaţia Alexandrion şi Alexandrion Group susţin activ șase echipe de fotbal: Universitatea Craiova, CSM Politehnica Iaşi, ASU Politehnica Timisoara, Petrolul Ploieşti, Universitatea Cluj și Metaloglobus București.

Toate aceste acțiuni au loc sub motto-ul Fundației Alexandrion, care este „continuarea maratonului susținerii mișcării sportive din România”. “Prin astfel de inițiative dorim să aducem românii din nou aproape de sport", declară Valentin Popescu - director de marketing sportiv în cadrul Alexandrion Group

”Pentru a promova în continuare ideea de Fair Play, dragostea pentru sport în general și pentru fotbal în special, dorim să dotăm echipele de fotbal juvenil și fotbal feminin cu mingi, astfel încât mai mulți dintre copiii și tinerii Maramureșului să poată juca fotbal. Nu îi uităm nici pe seniorii județului, iubitori ai sportului-rege. Alături de Alexandrion Group și de Fundatia Alexandrion dorim să dotăm cu mingi cât mai multe din cele peste 130 de echipe implicate în acțiunile AJFMM, astfel încât - și grație acestui parteneriat - fotbalul să rămână rege și în Maramureș”, a menționat Cristian Balaj - președinte AJFMM.

Primele 200 de mingi oferite au ajuns în Baia Mare
, ele urmând să fie distribuite echipelor înscrise în cea mai nouă competiție lansată de AJFMM, campionatul destinat elevelor de gimnaziu. O întrecere sportivă prin intermediul căreia fotbalul feminin va deveni ”materie” în cât mai multe gimnazii din Maramureș.

Cu peste 60 de membri afiliați, circa 3.300 de participanți activi și peste 130 de echipe implicate în competițiile organizate, AJFMM promovează în primul rând spiritul de fair play: sancțiunile au scăzut (291 cartonașe roșii în 2009, 121 cartonașe roșii în 2017), numărul de legitimări a crescut (755 în 2009, 930 în 2017), au apărut promovările (din 2012 până în 2016, în fiecare an campioana Maramureșului a acces în Liga a treia).
 

 


Vezi mai multe stiri din categoria: Comunicate AJF    |    Vezi toate stirile

Ma abonez la newsletter

Email:

Sarbatoriti luna aceasta
oferta portal echipe