Informari si comunicate AJF
21-03-2018
În 28 martie, meci de fotbal cu scop caritabil

Reprezentativa Jandarmeriei Maramureș se va confrunta cu foste glorii ale FC Baia Mare, precum și cu personalități locale reunite în cadrul unui eveniment sportiv cu scop caritabil.

detalii...
20-03-2018
ATENȚIE! - Toate meciurile de la finele săptămânii se amână

Etapele care erau programate să aibă loc la finele acestei săptămâni - atât în competițiile destinate seniorilor (Ligile 4 și 5), cât și în campionatele juniorilor (Liga 4, U15, U13 și U11) - se amână.

detalii...
19-03-2018
IMPORTANT - Modificări în programul meciurilor din Ligile 4 și 5

Din cauza condițiilor meteo improprii, toate meciurile programate pentru duminică, 18 martie, de începutul returului Ligii a patra și al seriei 2 din Liga a cincea au fost amânate.

detalii...
18-03-2018
ATENȚIE - Meciurile din 18 martie, amânate din cauza condițiilor meteo

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, toate meciurile programate azi în Ligile 4 și 5 din județul Maramureș au fost amânate.

detalii...
13-03-2018
UNDER 16 - 2 băimăreni, convocați pentru dubla cu Italia

Reprezentativa Under 16 a României, formată din jucători născuți începînd cu 1 ianuarie 2002, va disputa o dublă amicală cu selecționata Under 15 a Italiei la Centrul Național de Fotbal Buftea.

detalii...
09-03-2018
ATENȚIE! - În 25 martie se reiau campionatele U15, U13 și U11

Returul pentru campionatele destinate juniorilor Under 15, Under 13 și Under 11 va începe în 25 martie.

detalii...
08-03-2018
PARTENERIAT - Alexandrion Group, Fundația Alexandrion și AJFMM împart mingi

Cu ajutorul Alexandrion Group și al Fundației Alexandrion, Asociația Județeană de Fotbal Maramureș (AJFMM) va oferi participanților la competițiile organizate de AJFMM sute de mingi.

detalii...
05-03-2018
UNDER 19 - Maramureș vs. Satu Mare în etapa interjudețeană

Campioana Maramureșului la Under 19 va întâlni cea mai bună echipă din Satu Mare în etapa interjudețeană, conform tragerii la sorți care a avut loc recent la sediul Federației Române de Fotbal.

detalii...
05-03-2018
ATENȚIE! - 8 martie, ședință pentru reluarea campionatelor U15, U13 și U11

Joi, 8 martie, de la ora 11.00, la sediul AJFMM are loc ședința cu reprezentanții cluburilor care participă la campionatele Under 15, Under 13 și Under 11.

detalii...
02-03-2018
ATENȚIE! - 17/18 martie începe returul, 30 martie - Adunare Generală

Returul pentru Liga 4 și Liga 5 va începe în 17/18 martie, pentru ca Adunarea Generală să aibă loc vineri, 30 martie.

detalii...

PARTENERIAT - Alexandrion Group, Fundația Alexandrion și AJFMM împart mingi


Publicat in data de 08-03-2018, la ora 12:04

Cu ajutorul Alexandrion Group și al Fundației Alexandrion, Asociația Județeană de Fotbal Maramureș (AJFMM) va oferi participanților la competițiile organizate de AJFMM sute de mingi.

Alexandrion Group prin Fundația Alexandrion este cel mai recent partener al Asociației Județene de Fotbal Maramureș. O colaborare care va aduce echipelor implicate în competițiile organizate de AJFMM sute de mingi.

Una dintre cele mai inedite acțiuni de susținere a mișcării sportive, adresate suporterilor români, este cea inițiată de Alexandrion Group și Fundația Alexandrion, sub sloganul "Alexandrion - Esență de campion!". Fundația Alexandrion derulează o serie de activități care se adresează direct suporterilor, dar si celor care practică sportul. O astfel de acțiune, care deja a început să fie implementată și are mare succes, constă în oferirea de mingi de fotbal suporterilor prezenți la cele mai importante meciuri din Liga I sau celor care practică fotbalul în mod organizat, dar și mingi de handbal, rugby și baschet oferite la partidele importante din aceste campionate. Mingile au fost create după un concept personalizat, care transmite angajamentul și implicarea companiei în încurajarea unui stil de viață în care sportul să fie prezent. Pentru că atunci când primesc aceste mingi, suporterii primesc și un mesaj foarte important: că sportul nu trebuie să lipsească din viața noastră, indiferent de forma în care alegem să-l practicăm. Totodată, compania oferă lunar peste 4.000 de bilete gratuite pentru suporteri la meciurile echipei iubite.

În domeniul sportiv, cei de la Alexandrion Group și Fundația Alexandrion au fost și sunt implicați în mod consecvent atât prin susținerea unor prestigioase echipe de handbal și fotbal, dar și a altor sporturi precum golful, rugby-ul, ciclismul, boxul, polo, tenisul de camp, cât și prin organizarea Galei Trofeele Alexandrion - eveniment ajuns la cea de-a treia ediție, prin care se dorește contribuirea la susținerea și recompensarea valorilor sportive din România. În acest moment, Fundaţia Alexandrion şi Alexandrion Group susţin activ șase echipe de fotbal: Universitatea Craiova, CSM Politehnica Iaşi, ASU Politehnica Timisoara, Petrolul Ploieşti, Universitatea Cluj și Metaloglobus București.

Toate aceste acțiuni au loc sub motto-ul Fundației Alexandrion, care este „continuarea maratonului susținerii mișcării sportive din România”. “Prin astfel de inițiative dorim să aducem românii din nou aproape de sport", declară Valentin Popescu - director de marketing sportiv în cadrul Alexandrion Group

”Pentru a promova în continuare ideea de Fair Play, dragostea pentru sport în general și pentru fotbal în special, dorim să dotăm echipele de fotbal juvenil și fotbal feminin cu mingi, astfel încât mai mulți dintre copiii și tinerii Maramureșului să poată juca fotbal. Nu îi uităm nici pe seniorii județului, iubitori ai sportului-rege. Alături de Alexandrion Group și de Fundatia Alexandrion dorim să dotăm cu mingi cât mai multe din cele peste 130 de echipe implicate în acțiunile AJFMM, astfel încât - și grație acestui parteneriat - fotbalul să rămână rege și în Maramureș”, a menționat Cristian Balaj - președinte AJFMM.

Primele 200 de mingi oferite au ajuns în Baia Mare
, ele urmând să fie distribuite echipelor înscrise în cea mai nouă competiție lansată de AJFMM, campionatul destinat elevelor de gimnaziu. O întrecere sportivă prin intermediul căreia fotbalul feminin va deveni ”materie” în cât mai multe gimnazii din Maramureș.

Cu peste 60 de membri afiliați, circa 3.300 de participanți activi și peste 130 de echipe implicate în competițiile organizate, AJFMM promovează în primul rând spiritul de fair play: sancțiunile au scăzut (291 cartonașe roșii în 2009, 121 cartonașe roșii în 2017), numărul de legitimări a crescut (755 în 2009, 930 în 2017), au apărut promovările (din 2012 până în 2016, în fiecare an campioana Maramureșului a acces în Liga a treia).
 

 


Vezi mai multe stiri din categoria: Comunicate AJF    |    Vezi toate stirile

Ma abonez la newsletter

Email:

Sarbatoriti luna aceasta