Informari si comunicate AJF
11-12-2018
ATENȚIE! - Ședință cu antrenorii Maramureșului

Comisia Tehnică de Antrenori din cadrul AJFMM organizează miercuri, 9 ianuarie, ședință cu toți antrenorii de fotbal din județul Maramureș

detalii...
10-12-2018
FOTBAL FEMININ - Moș Nicolae a venit cu dulciuri, cupe, diplome și... mingi

Independența Baia Mare a câștigat ediția 2018 a Cupei Moș Nicolae la fotbal feminin, competiție organizată de ACS Venus Maramureș în parteneriat cu Asociația Județeană de Fotbal Maramureș.

detalii...
03-12-2018
FOTBAL FEMININ - 8 echipe participă la Cupa Moș Nicolae

Cupa Moș Nicolae, competiție de fotbal feminin organizată de ACS Venus Maramureș în parteneriat cu AJFMM, are loc sâmbătă, 8 decembrie, în sala de sport din Șomcuta Mare.

detalii...
20-11-2018
CUPA SATELOR - Cicârlău, Recea și Ocna Șugatag, finalistele Maramureșului

Cicârlău, Recea și Ocna Șugatag sunt echipele care s-au calificat la turneul județean final în Maramureș în cadrul ediției 2018 a Cupei Satelor.

detalii...
16-11-2018
CUPA SATELOR - Rezultatele turneului din Săsar

Al treilea turneu pentru Grupa 2 din cadrul Cupei Satelor în Maramureș a avut loc ieri, în sat Săsar, în organizarea echipei din Săcălășeni.

detalii...
14-11-2018
CUPA SATELOR - Rezultate și programul turneelor viitoare

Trei turnee mai sunt de disputat până la ultimul act al Cupei Satelor în Maramureș, competiție la startul căreia s-au înscris 11 echipe.

detalii...
13-11-2018
FOTBAL FEMININ - Înscrieri pentru Cupa Moș Nicolae

ACS Venus Maramureș și Asociația Județeană de Fotbal Maramureș organizează Cupa Moș Nicolae la fotbal feminin.

detalii...
09-11-2018
CUPA SATELOR - Rezultate și programări

Noi meciuri au avut loc în prima ediție a Cupei Satelor în Maramureș. Prima echipă calificată la turneul final județean este cea din Ocna Șugatag.

detalii...
09-11-2018
SCOUNTING - 2 maramureșeni în selecționata regională

2 copii din Maramureș sunt printre cei mai talentați fotbaliști născuți în 2006, conform acțiunii de selecție regională care a avut loc recent în Cluj Napoca.

detalii...
06-11-2018
În 8 noiembrie începe cursul pentru arbitri

Asociația Județeană de Fotbal Maramureș, prin Comisia Județeană de Arbitri, organizează - începând de joi, 8 noiembrie - un nou curs pentru arbitri.

detalii...

TURNEE ZONALE - Plimob joacă pentru Maramureș la ”Ola” și ”Ene”


Publicat in data de 28-11-2017, la ora 11:47

Plimob Sighetu Marmației reprezintă Maramureșul la turneele zonale ale memorialelor ”Ola” și ”Ene”, programate la început de decembrie.

În perioada 1-3 decembrie, în Bistrița Năsăud are loc turneul zonei 8 din cadrul ediției 2017 a Memorialului ”Gheorghe Ene”. Maramureșul va fi reprezentat de Plimob Sighetu Marmației, echipă care a câștigat faza județeană după 5 meciuri și tot atâtea victorii (60 de goluri date și 2 primite). Alături de Maramureș, din această zonă fac parte județele Cluj, Bistrița Năsăud, Sălaj, Bihor și Satu Mare. Câștigătoarele fazelor zonale se califică în etapa finală, programată pentru 15-17 decembrie.

 

 Din 4 în 6 decembrie, în Cluj este planificat turneul zonei 8 din cadrul Memorialului ”Gheorghe Ola” - ediția 2017. Și aici Maramureșul va fi reprezentat tot de sighetenii de la Plimob, care s-au impus în etapa județeană cu patru victorii în patru jocuri (19 goluri înscrise, 4 primite). Din zona 8 mai fac parte județele Cluj, Bistrița Năsăud, Sălaj, Bihor și Satu Mare. Câștigătoarele etapelor zonale merg în faza finală a competiției, planificată pentru 18-20 decembrie.


Vezi mai multe stiri din categoria: Comunicate AJF    |    Vezi toate stirile

Ma abonez la newsletter

Email:

Sarbatoriti luna aceasta
oferta portal echipe