Informari si comunicate AJF
11-12-2018
ATENȚIE! - Ședință cu antrenorii Maramureșului

Comisia Tehnică de Antrenori din cadrul AJFMM organizează miercuri, 9 ianuarie, ședință cu toți antrenorii de fotbal din județul Maramureș

detalii...
10-12-2018
FOTBAL FEMININ - Moș Nicolae a venit cu dulciuri, cupe, diplome și... mingi

Independența Baia Mare a câștigat ediția 2018 a Cupei Moș Nicolae la fotbal feminin, competiție organizată de ACS Venus Maramureș în parteneriat cu Asociația Județeană de Fotbal Maramureș.

detalii...
03-12-2018
FOTBAL FEMININ - 8 echipe participă la Cupa Moș Nicolae

Cupa Moș Nicolae, competiție de fotbal feminin organizată de ACS Venus Maramureș în parteneriat cu AJFMM, are loc sâmbătă, 8 decembrie, în sala de sport din Șomcuta Mare.

detalii...
20-11-2018
CUPA SATELOR - Cicârlău, Recea și Ocna Șugatag, finalistele Maramureșului

Cicârlău, Recea și Ocna Șugatag sunt echipele care s-au calificat la turneul județean final în Maramureș în cadrul ediției 2018 a Cupei Satelor.

detalii...
16-11-2018
CUPA SATELOR - Rezultatele turneului din Săsar

Al treilea turneu pentru Grupa 2 din cadrul Cupei Satelor în Maramureș a avut loc ieri, în sat Săsar, în organizarea echipei din Săcălășeni.

detalii...
14-11-2018
CUPA SATELOR - Rezultate și programul turneelor viitoare

Trei turnee mai sunt de disputat până la ultimul act al Cupei Satelor în Maramureș, competiție la startul căreia s-au înscris 11 echipe.

detalii...
13-11-2018
FOTBAL FEMININ - Înscrieri pentru Cupa Moș Nicolae

ACS Venus Maramureș și Asociația Județeană de Fotbal Maramureș organizează Cupa Moș Nicolae la fotbal feminin.

detalii...
09-11-2018
CUPA SATELOR - Rezultate și programări

Noi meciuri au avut loc în prima ediție a Cupei Satelor în Maramureș. Prima echipă calificată la turneul final județean este cea din Ocna Șugatag.

detalii...
09-11-2018
SCOUNTING - 2 maramureșeni în selecționata regională

2 copii din Maramureș sunt printre cei mai talentați fotbaliști născuți în 2006, conform acțiunii de selecție regională care a avut loc recent în Cluj Napoca.

detalii...
06-11-2018
În 8 noiembrie începe cursul pentru arbitri

Asociația Județeană de Fotbal Maramureș, prin Comisia Județeană de Arbitri, organizează - începând de joi, 8 noiembrie - un nou curs pentru arbitri.

detalii...

TURNEUL SPERANȚELOR - Cluj vs. Maramureș 4-2


Publicat in data de 02-10-2018, la ora 10:01

Deplasarea la Cluj Napoca a adus pentru selecționata Maramureșului prima înfrângere din actualul sezon al proiectului Turneul Speranțelor.

După patru victorii consecutive (3-2 cu Bistrița, 3-2 cu Satu Mare, 5-1 cu Sălaj și 7-5 cu Bihor), selecționata Maramureșului a pierdut în deplasare cu 2-4 partida cu reprezentativa similară a Clujului. Golurile pentru Maramureș au fost înscrise de Emanuel Morar și Elias Rabecz, ambii de la Plimob Sighetu Marmației.

Lotul Maramureșului pentru etapa cu Cluj: Alexandru Boiciuc (Plimob), Emanuel Breban (Minaur) - Cosmin Stoian (Plimob), Laurențiu Achim (Minaur), Angel Onea (Plimob), Rareș Pop (Sporting Recea), Lucas Laza (Minaur), Sebastian Boldijar (Minaur), Marian Alexe (Minaur), Daniel Sarkozi (CSȘ 2), Elias Rabecz (Plimob), Emanuel Morar (Plimob), David Bud (Minaur), Robert Bizo (CSȘ 2), Norbert Nagy (CSȘ 2), Nicolas Astalâș (Minaur). Antrenori: Ioan Hotea (Plimob) și Anton Goia (CSȘ 2).

În următoarea etapă, duminică, maramureșenii au deplasare la Bistrița. Cu această partidă, meciurile din 2018 se termină, urmând ca Turneul Speranțelor să se reia în primăvara anului viitor.


Vezi mai multe stiri din categoria: Comunicate AJF    |    Vezi toate stirile

Ma abonez la newsletter

Email:

Sarbatoriti luna aceasta
oferta portal echipe