Informari si comunicate AJF
16-11-2018
CUPA SATELOR - Rezultatele turneului din Săsar

Al treilea turneu pentru Grupa 2 din cadrul Cupei Satelor în Maramureș a avut loc ieri, în sat Săsar, în organizarea echipei din Săcălășeni.

detalii...
14-11-2018
CUPA SATELOR - Rezultate și programul turneelor viitoare

Trei turnee mai sunt de disputat până la ultimul act al Cupei Satelor în Maramureș, competiție la startul căreia s-au înscris 11 echipe.

detalii...
13-11-2018
FOTBAL FEMININ - Înscrieri pentru Cupa Moș Nicolae

ACS Venus Maramureș și Asociația Județeană de Fotbal Maramureș organizează Cupa Moș Nicolae la fotbal feminin.

detalii...
09-11-2018
CUPA SATELOR - Rezultate și programări

Noi meciuri au avut loc în prima ediție a Cupei Satelor în Maramureș. Prima echipă calificată la turneul final județean este cea din Ocna Șugatag.

detalii...
09-11-2018
SCOUNTING - 2 maramureșeni în selecționata regională

2 copii din Maramureș sunt printre cei mai talentați fotbaliști născuți în 2006, conform acțiunii de selecție regională care a avut loc recent în Cluj Napoca.

detalii...
06-11-2018
În 8 noiembrie începe cursul pentru arbitri

Asociația Județeană de Fotbal Maramureș, prin Comisia Județeană de Arbitri, organizează - începând de joi, 8 noiembrie - un nou curs pentru arbitri.

detalii...
05-11-2018
CUPA ROMÂNIEI - La final de săptămână, meciuri din a doua etapă

Duminică, 11 noiembrie, de la ora 14.00, au fost planificate meciuri din a doua etapă a Cupei României.

detalii...
05-11-2018
SE SCHIMBĂ ORELE! - Meciurile încep de la 12.00 și 14.00 în Liga 4

Începând din acest final de săptămână, se schimbă orele de la care încep meciurile din Liga a patra.

detalii...
02-11-2018
CUPA SATELOR - Rezultatele turneului din Șișești

Al doilea turneu pentru Grupa 3 din Cupa Satelor în Maramureș a avut loc la Șișești.

detalii...
02-11-2018
”GHEORGHE ENE” - Sporting Recea a câștigat trofeul în Maramureș

Sporting Recea a cucerit locul I la Trofeul ”Gheorghe Ene” în Maramureș și va reprezenta județul la faza zonală.

detalii...

TURNEUL SPERANȚELOR - Maramureș - Bistrița Năsăud 3-2


Publicat in data de 03-09-2018, la ora 10:35

În prima etapă a Turneului Speranțelor (ediția a doua), reprezentativa județului Maramureș s-a impus pe propriul teren cu scorul de 3-2 în fața selecționatei similare din Bistrița Năsăud.

44 de echipe sunt angrenate în faza etapelor interjudețene a Turneului Speranțelor - ediția a doua, competiție adresată copiilor născuți în 2005 în vederea selecției și formării noilor generații de jucători pentru reprezentativele României. La nivelul țării au fost formate opt zone în care se joacă în sistem tur-retur, cu meciuri programate duminica. Județul Maramureș face parte din regiunea 6, alături de Satu Mare, Bihor, Cluj, Bistrița-Năsăud și Sălaj.

Selecționata județului nostru a fost formată în urma a două acțiuni de selecție în care au fost implicați copii de la cluburile Minaur și CSȘ 2 din Baia Mare, CS Sporting din Recea, Plimob din Sighetu Marmației și CS Fărcașa. A fost stabilit un lot lărgit format din 30 de copii, urmând ca la fiecare etapă să fie aleși 17  jucători pentru Maramureș.

Pe terenul din Ferneziu, duminică a avut loc prima etapă din a doua ediție a Turneului Speranțelor. Selecționata Maramureșului a întâlnit reprezentativa județului Bistrița Năsăud. Gazdele s-au impus cu scorul de 3-2, pe finalul confruntării, golurile maramureșenilor fiind înscrise de Elias Rabecz (Plimob Sighetu Marmației) - 2 și Rareș Pop (Sporting Recea).

Lotul Maramureșului pentru etapa cu Bistrița Năsăud: Alexandru Boiciuc (Plimob), Emanuel Breban (Minaur) - portari; Cosmin Stoian (Plimob), Vasile Pop (Plimob), Laurențiu Achim (Minaur), Angel Onea (Plimob), Robert Bizo (CSȘ 2), Paul Țiplea (Minaur) - fundași; Rareș Pop (Sporting Recea), Lucas Laza (Minaur), Sebastian Boldijar (Minaur), Marian Alexe (Minaur), Daniel Sarkozi (CSȘ), Marian Stuleneac (Plimob)- mijlocași; Elias Rabecz (Plimob), Alex Karanci (CSȘ 2) și Sebastian Hortea (CSȘ 2) - atacanți. Antrenori: Ioan Hotea (Plimob) și Anton Goia (CSȘ 2).

Următoarea etapă se va desfășura duminică, 9 septembrie, de la ora 13.00, pe Stadionul Olimpia din Satu Mare.


 


Vezi mai multe stiri din categoria: Comunicate AJF    |    Vezi toate stirile

Ma abonez la newsletter

Email:

Sarbatoriti luna aceasta
oferta portal echipe