Informari si comunicate AJF
20-11-2018
CUPA SATELOR - Cicârlău, Recea și Ocna Șugatag, finalistele Maramureșului

Cicârlău, Recea și Ocna Șugatag sunt echipele care s-au calificat la turneul județean final în Maramureș în cadrul ediției 2018 a Cupei Satelor.

detalii...
16-11-2018
CUPA SATELOR - Rezultatele turneului din Săsar

Al treilea turneu pentru Grupa 2 din cadrul Cupei Satelor în Maramureș a avut loc ieri, în sat Săsar, în organizarea echipei din Săcălășeni.

detalii...
14-11-2018
CUPA SATELOR - Rezultate și programul turneelor viitoare

Trei turnee mai sunt de disputat până la ultimul act al Cupei Satelor în Maramureș, competiție la startul căreia s-au înscris 11 echipe.

detalii...
13-11-2018
FOTBAL FEMININ - Înscrieri pentru Cupa Moș Nicolae

ACS Venus Maramureș și Asociația Județeană de Fotbal Maramureș organizează Cupa Moș Nicolae la fotbal feminin.

detalii...
09-11-2018
CUPA SATELOR - Rezultate și programări

Noi meciuri au avut loc în prima ediție a Cupei Satelor în Maramureș. Prima echipă calificată la turneul final județean este cea din Ocna Șugatag.

detalii...
09-11-2018
SCOUNTING - 2 maramureșeni în selecționata regională

2 copii din Maramureș sunt printre cei mai talentați fotbaliști născuți în 2006, conform acțiunii de selecție regională care a avut loc recent în Cluj Napoca.

detalii...
06-11-2018
În 8 noiembrie începe cursul pentru arbitri

Asociația Județeană de Fotbal Maramureș, prin Comisia Județeană de Arbitri, organizează - începând de joi, 8 noiembrie - un nou curs pentru arbitri.

detalii...
05-11-2018
CUPA ROMÂNIEI - La final de săptămână, meciuri din a doua etapă

Duminică, 11 noiembrie, de la ora 14.00, au fost planificate meciuri din a doua etapă a Cupei României.

detalii...
05-11-2018
SE SCHIMBĂ ORELE! - Meciurile încep de la 12.00 și 14.00 în Liga 4

Începând din acest final de săptămână, se schimbă orele de la care încep meciurile din Liga a patra.

detalii...
02-11-2018
CUPA SATELOR - Rezultatele turneului din Șișești

Al doilea turneu pentru Grupa 3 din Cupa Satelor în Maramureș a avut loc la Șișești.

detalii...

TURNEUL SPERANȚELOR - Maramureșeni la tabăra de vară de la Tărlungeni


Publicat in data de 21-06-2018, la ora 06:32

Cosmin Kovacs (mijlocaș lateral legitimat la Plimob Sighetu Marmației) și Emil Kemenes (referent zonal din partea Federației Române de Fotbal) sunt în aceste zile reprezentanții Maramureșului la tabăra de vară de la Tărlungeni - faza finală de selecție pentru Turneul Speranțelor.

În perioada 16-23 iunie, la Tărlungeni, are loc Tabăra de Vară - Turneul Speranțelor. Participă jucătorii născuți în 2004 care au trecut mai multe faze succesive de selecție care au avut loc în toată țara. Din județul Maramureș, jucătorul Cosmin Kovacs de la Plimob Sighetu Marmației a fost convocat pentru această etapă a Turneului Speranțelor la care participă în total 153 de jucători. 

Staff-ul naționalei Under 15, împreună cu Departamentul Scouting și cu membrii Comisiei Tehnice a FRF vor stabili în urma acestei acțiuni lotul lărgit pentru reprezentativa U15 a României. Peste 3.000 de copii născuți în 2004 au trecut prin filtrul Turneului Speranțelor, în Maramureș circa 30 de juniori de la  ASF Kiss Baia Mare, Plimob Sighetu Marmației, Sporting Recea și Minaur Baia Mare fiind rulați în cele 10 partide disputate de selecționata județului nostru în prima fază a Turneului Speranțelor.

Este al doilea an consecutiv când Departamentul de Scouting al FRF condus de Ion Geolgău organizează o tabără de selecție pentru formarea unei echipe naționale. “În fiecare zi au loc câte patru partide, unde încercăm să identificăm cei mai buni jucători. În total, la finalul trialului vor rămâne în atenția noastră 44 dintre cei 153, iar restul vor fi monitorizați și mai departe de noi”, a declarat Ion Geolgău, citat de frf.ro.

La acțiunea de la Tărlungeni participă și Emil Kemeneș, referent zonal al FRF pentru Maramureș.


Vezi mai multe stiri din categoria: Comunicate AJF    |    Vezi toate stirile

Ma abonez la newsletter

Email:

Sarbatoriti luna aceasta
oferta portal echipe