Informari si comunicate AJF
15-02-2019
BARAJ LIGA 3 - Maramureș vs Sălaj

Câștigătoarea Ligii a patra din Maramureș va întâlni campioana Sălajului în barajul de promovare pentru Liga a treia, după cum s-a decis azi în urma tragerii la sorți care a avut loc la Casa Fotbalului.

detalii...
15-02-2019
AJFMM organizează cursuri pentru obținerea și reînnoirea Licenței C

AJFMM organizează cursuri atât pentru obținerea licenței UEFA C, cât și pentru prelungirea valabilității cardului de Licență UEFA C.

detalii...
08-02-2019
Cristian Balaj și-a dat demisia din funcția de președinte AJFMM

Cristian Balaj și-a dat azi demisia de la AJFMM, deoarece președintele Agenției Naționale Anti-Doping ”trebuie să aibă independență față de structurile sportive”.

detalii...
04-02-2019
ATENȚIE! - Vineri, 8 februarie, ședință de Birou Executiv AJFMM

De la ora 11.00, vineri, 8 februarie, are loc ședința Biroului Executiv al Asociației Județene de Fotbal Maramureș (AJFMM)

detalii...
07-01-2019
PROMOVARE LIGA 3 - Baraj în 15 și 22 iunie

Meciurile de baraj pentru promovarea în Liga a treia se vor disputa în 15 iunie (turul) și în 22 iunie (returul).

detalii...
07-01-2019
PROGRAMARE FRF - Maramureșul, la vize în 19 februarie

Cluburile din Maramureș care sunt afiliate la Federația Română de Fotbal și participă la competițiile organizate de FRF sunt programate pentru acordarea vizelor anuale marți, 19 februarie.

detalii...
17-12-2018
Maramureșeni premiați la Cupa Moș Crăciun în Satu Mare

Minaur Baia Mare a câștigat ediția 2018 a Cupei Moș Crăciun, organizată de Juniorul Satu Mare. Viitorul Sighetu Marmației s-a clasat pe III.

detalii...
17-12-2018
PROIECT ȘCOLAR - ”Împreună suntem fotbal!”

Ediția I a proiectului ”Împreună suntem fotbal!” a avut loc în sala de sport a Centrului Universitar Nord Baia Mare, în organizarea Colegiului Tehnic ”Aurel Vlaicu” Baia Mare.

detalii...
11-12-2018
ATENȚIE! - Ședință cu antrenorii Maramureșului

Comisia Tehnică de Antrenori din cadrul AJFMM organizează miercuri, 9 ianuarie, ședință cu toți antrenorii de fotbal din județul Maramureș

detalii...
10-12-2018
FOTBAL FEMININ - Moș Nicolae a venit cu dulciuri, cupe, diplome și... mingi

Independența Baia Mare a câștigat ediția 2018 a Cupei Moș Nicolae la fotbal feminin, competiție organizată de ACS Venus Maramureș în parteneriat cu Asociația Județeană de Fotbal Maramureș.

detalii...

TURNEUL SPERANȚELOR - Maramureșeni la tabăra de vară de la Tărlungeni


Publicat in data de 21-06-2018, la ora 06:32

Cosmin Kovacs (mijlocaș lateral legitimat la Plimob Sighetu Marmației) și Emil Kemenes (referent zonal din partea Federației Române de Fotbal) sunt în aceste zile reprezentanții Maramureșului la tabăra de vară de la Tărlungeni - faza finală de selecție pentru Turneul Speranțelor.

În perioada 16-23 iunie, la Tărlungeni, are loc Tabăra de Vară - Turneul Speranțelor. Participă jucătorii născuți în 2004 care au trecut mai multe faze succesive de selecție care au avut loc în toată țara. Din județul Maramureș, jucătorul Cosmin Kovacs de la Plimob Sighetu Marmației a fost convocat pentru această etapă a Turneului Speranțelor la care participă în total 153 de jucători. 

Staff-ul naționalei Under 15, împreună cu Departamentul Scouting și cu membrii Comisiei Tehnice a FRF vor stabili în urma acestei acțiuni lotul lărgit pentru reprezentativa U15 a României. Peste 3.000 de copii născuți în 2004 au trecut prin filtrul Turneului Speranțelor, în Maramureș circa 30 de juniori de la  ASF Kiss Baia Mare, Plimob Sighetu Marmației, Sporting Recea și Minaur Baia Mare fiind rulați în cele 10 partide disputate de selecționata județului nostru în prima fază a Turneului Speranțelor.

Este al doilea an consecutiv când Departamentul de Scouting al FRF condus de Ion Geolgău organizează o tabără de selecție pentru formarea unei echipe naționale. “În fiecare zi au loc câte patru partide, unde încercăm să identificăm cei mai buni jucători. În total, la finalul trialului vor rămâne în atenția noastră 44 dintre cei 153, iar restul vor fi monitorizați și mai departe de noi”, a declarat Ion Geolgău, citat de frf.ro.

La acțiunea de la Tărlungeni participă și Emil Kemeneș, referent zonal al FRF pentru Maramureș.


Vezi mai multe stiri din categoria: Comunicate AJF    |    Vezi toate stirile

Ma abonez la newsletter

Email:

Parteneri
PARTENER PRINCIPAL
Alexandrion Group

Alexandrion Group

Sarbatoriti luna aceasta
oferta portal echipe