Informari si comunicate AJF
18-09-2018
În atenția participanților la Cupa Satelor

Până în 24 septembrie, Asociația Județeană de Fotbal Maramureș (AJFMM) trebuie să trimită Federației Române de Fotbal (FRF) lista echipelor înscrise în ediția I a Cupei Satelor.

detalii...
18-09-2018
TURNEUL SPERANȚELOR - Maramureș vs Sălaj 5-1

A treia victorie consecutivă a înregistrat-o selecționata Maramureșului în actuala ediție din proiectul Turneul Speranțelor, competiție adresată copiilor născuți în 2005.

detalii...
18-09-2018
Cursuri pentru obținerea și reînnoirea Licenței C

Asociația Județeană de Fotbal Maramureș (AJFMM) organizează cursuri atât pentru obținerea licenței UEFA C, cât și pentru prelungirea valabilității cardului de Licență UEFA C.

detalii...
13-09-2018
1 octombrie - data limită de înscriere la ”Ola” și ”Ene”

1 octombrie este data limită pentru înscrierea echipelor în ediția 2018/2019 a trofeelor ”Gheorghe Ola” și ”Gheorghe Ene”.

detalii...
10-09-2018
TURNEUL SPERANȚELOR - Satu Mare vs. Maramureș 2-3

Selecționata Maramureșului s-a impus cu 3-2 în deplasare în fața reprezentativei similare a județului Satu Mare în a doua etapă din Turneul Speranțelor.

detalii...
05-09-2018
LIGA 4 - Luceafărul Strâmtura s-a retras

Conducerea echipei Luceafărul Strâmtura a comunicat ieri Asociației Județene de Fotbal Maramureș decizia de a se retrage din campionatul Ligii a patra, seria Nord.

detalii...
03-09-2018
ATENȚIE! Vineri, ședință cu reprezentanții cluburilor de copii și juniori

Vineri, 7 septembrie, de la ora 12.00, la sediul AJFMM are loc ședință convocată de Comisia pentru Copii și Juniori.

detalii...
03-09-2018
TURNEUL SPERANȚELOR - Maramureș - Bistrița Năsăud 3-2

În prima etapă a Turneului Speranțelor (ediția a doua), reprezentativa județului Maramureș s-a impus pe propriul teren cu scorul de 3-2 în fața selecționatei similare din Bistrița Năsăud.

detalii...
27-08-2018
TURNEUL SPERANȚELOR - Maramureș vs. Bistrița-Năsăud în 2 septembrie

Duminică, selecționata Maramureșului debutează în a doua ediție a proiectului Turneul Speranțelor. O competiție care se adresează copiilor născuți în 2005.

detalii...
24-08-2018
LICENȚĂ UEFA C - Înscrieri pentru prelungirea valabilității cardului

Cei care doresc să-și prelungească valabilitatea cardului de Licență UEFA C sunt rugați să depună o cerere în acest sens la sediul Asociației Județene de Fotbal Maramureș până luni, 24 septembrie.

detalii...

TURNEUL SPERANȚELOR - Maramureșeni la tabăra de vară de la Tărlungeni


Publicat in data de 21-06-2018, la ora 06:32

Cosmin Kovacs (mijlocaș lateral legitimat la Plimob Sighetu Marmației) și Emil Kemenes (referent zonal din partea Federației Române de Fotbal) sunt în aceste zile reprezentanții Maramureșului la tabăra de vară de la Tărlungeni - faza finală de selecție pentru Turneul Speranțelor.

În perioada 16-23 iunie, la Tărlungeni, are loc Tabăra de Vară - Turneul Speranțelor. Participă jucătorii născuți în 2004 care au trecut mai multe faze succesive de selecție care au avut loc în toată țara. Din județul Maramureș, jucătorul Cosmin Kovacs de la Plimob Sighetu Marmației a fost convocat pentru această etapă a Turneului Speranțelor la care participă în total 153 de jucători. 

Staff-ul naționalei Under 15, împreună cu Departamentul Scouting și cu membrii Comisiei Tehnice a FRF vor stabili în urma acestei acțiuni lotul lărgit pentru reprezentativa U15 a României. Peste 3.000 de copii născuți în 2004 au trecut prin filtrul Turneului Speranțelor, în Maramureș circa 30 de juniori de la  ASF Kiss Baia Mare, Plimob Sighetu Marmației, Sporting Recea și Minaur Baia Mare fiind rulați în cele 10 partide disputate de selecționata județului nostru în prima fază a Turneului Speranțelor.

Este al doilea an consecutiv când Departamentul de Scouting al FRF condus de Ion Geolgău organizează o tabără de selecție pentru formarea unei echipe naționale. “În fiecare zi au loc câte patru partide, unde încercăm să identificăm cei mai buni jucători. În total, la finalul trialului vor rămâne în atenția noastră 44 dintre cei 153, iar restul vor fi monitorizați și mai departe de noi”, a declarat Ion Geolgău, citat de frf.ro.

La acțiunea de la Tărlungeni participă și Emil Kemeneș, referent zonal al FRF pentru Maramureș.


Vezi mai multe stiri din categoria: Comunicate AJF    |    Vezi toate stirile

Ma abonez la newsletter

Email:

Sarbatoriti luna aceasta