In atentia echipelor de Liga a IV-a si a V-a

11 Ianuarie 2019, la ora 09:27 / Publicat în Comunicate AJF de Mircea Andrei Oglindoiu / 529 vizualizări

In atentia echipelor de Liga a IV-a si a V-a

 

Incepand cu data de 14 ianuarie 2019, Comisia de Competitii a AJF Mehedinti anunta ca delegatii echipelor de Liga 4 si Liga 5  sunt asteptati, la sediul AJF Mehedinti, situat in Dr. Tr. Severin, Strada Crisan, nr.27,  cu carnetele jucatorilor carora doresc sa le fie aplicata viza aferenta anului calendaristic 2019. 

Viza anuala se aplica doar in baza borderoului completat cu numele si prenumele jucatorilor care urmeaza sa primeasca viza anuala, borderou care trebuie stampilat si semnat de clubul/asociata sportiva in cauza. Borderoul poate fi descarcat de la adresa: https://www.frf-ajf.ro/mehedinti/pagini/documente-utile-388.html

Legitimatiile care nu mai au spatiu pentru aplicarea vizei anuale si a vizei medicale, precum si cele ale jucatorilor care au incheiat junioratul, vor fi obligatoriu inlocuite, in acest sens delegatii echipelor urmand sa aduca 2 poze recente ale jucatorilor in cauza. 

Totodata, mentionam ca echipele care au datorii catre AJF Mehedinti nu vor primi viza cu anul 2019 pe carnetele de legitimare ale jucatorilor, nu vor putea face legitimatii noi si nici transferuri, pana la achitarea integrala a datoriilor!  

Rugam delegatii echipelor sa vina la sediul AJF Mehedinti cu actele completate, atat cele de transfer, cat si cele pentru legitimatii noi. Totodata, rugam delegatii echipelor sa se prezinte din timp pentru aplicarea vizelor anuale, pentru a evita aglomeratia!

Va multumim

 

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP