Mehedinti vs Gorj

18 Februarie 2019, la ora 06:46 / Publicat în Comunicate AJF de Mircea Andrei Oglindoiu / 517 vizualizări

Mehedinti vs Gorj

 

FRF a stabilit programul meciurilor de baraj pentru promovarea în Liga a 3-a. Conform tragerii la sorți, reprezentanta Mehedințiului va întâlni campionata județului Gorj, pe data de 15 iunie 2019, ora 18:00, respectiv 22 iunie 2019, ora 17:30, returul. Prima manșa va avea loc în Mehedinți. 

Dacă în Liga a IV-a Mehedinți, la jumătatea campionatului, primele patru clasate sunt despărțite de doar 2 puncte, la Gorj, pentru primul loc, luptă ACS Știința Turceni (38 puncte), CS Vulturii Fărcășești (38 puncte), CS Petrolul Bustuchin (34 puncte) și CS Gilortul Târgu Cărbunești (32 puncte)

 

Dreptul de participare la jocurile de baraj pentru promovare îl deține structura sportivă clasată la finalul Campionatului Ligii a IV-a pe locul I în fiecare județ. În situația în care structura sportivă respectivă nu îndeplinește condițiile de participare la jocurile de baraj (nu deține personalitate juridică și/sau Certificat de Identitate Sportivă eliberat de MTS), jocurile de baraj nu se vor disputa, urmând ca echipa adversă, dacă îndeplinește condițiile de participare, să fie declarată câștigătoare.

Regiunea 1: Bacău – Botoșani; Suceava – Neamț; Vaslui – Iași
Regiunea 2: Maramureș – Sălaj; Satu Mare – Bistrița-Năsăud; Cluj – Bihor
Regiunea 3: Harghita – Sibiu; Covasna – Brașov; Mureș – Alba
Regiunea 4: Caraș-Severin – Timiș; Arad – Hunedoara; Mehedinți – Gorj
Regiunea 5: Argeș – Vâlcea; Teleorman – Dolj; Olt – Dâmbovița
Regiunea 6: Călărași – București; Ialomița – Ilfov; Giurgiu – Prahova
Regiunea 7: Galați – Buzău; Brăila – Vrancea; Tulcea – Constanța

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP