Informari si comunicate AJF
18-10-2018
Cupa Satelor, etapa a II-a

La finalul săptămânii trecute s-a desfăşurat etapa a II-a din cadrul Cupei Satelor

detalii...
18-10-2018
11-10-2018
11-10-2018
11-10-2018
11-10-2018
09-10-2018
Rezultatele primei etape din cadrul Cupei Satelor

Runda inaugurală s-a desfășurat vineri și sâmbătă

detalii...
05-10-2018
Cupa Satelor

Programul , regulamentul și alte detalii privind această competiție se pot accesa apăsând pe acest text.

detalii...
28-09-2018
In atentia arbitrilor si a echipelor participante in competitiile de junior

Dispozitia Presedintelui AJF Prahova, Prof. Silviu Cringasu:

detalii...
28-09-2018
Sanctiunile Comisiei de Disciplina

In sedinta Comisiei de Disciplina din data de 26.09.2018 au fost luate urmatoarele hotarari:

detalii...

Sanctiunile Comisiei de Disciplina


Publicat in data de 20-09-2017, la ora 21:29

  Liga A Prahova

-          Jucatorul Goicea Matei  (Unirea Telejen)  a fost suspendat 3 etape si a primit o penalitate sportiva de 200 lei pentru faptul ca a scuipat un adversar dupa fluierul final – art. 63 lit. c din R.D.

-          Jucatorul Chirila Alexandru (Unirea Urlati) a fost suspendat 2 etape si a primit o penalitate sportiva de 100 lei pentru faptul ca a lovit un adversar cu piciorul dupa fluierul final – art. 63 lit. a din R.D.

-          Jucatorul Savu Iulian (Petrolul 95 Ploiesti) a fost suspendat 1 etapa si a primit o penalitate sportiva de 50 lei pentru cumul de avertismente – art. 63 lit. g din R.D.

-          Antrenorul Stoica Pompiliu, delegatul Cernica Ion si maseurul Zecheru Ionut (CSO Plopeni) au fost suspendati cate 2 etape si au primit cate o penalitate sportiva de 100 lei pentru faptul ca au patruns pe terenul de joc si au impins un jucator al echipei adverse – art. 53 alin. 2 din R.D.

 Superliga B Prahova

-          Jucatorul Cirlan Nicolae  (Vointa Ciorani)  a fost suspendat 4 etape si a primit o penalitate sportiva de 200 lei pentru faptul ca a calcat un adversar cazut la pamant, cu ambele picioare, cand jocul era oprit – art. 63 lit. a din R.D.

-          Jucatorul Sava Bogdan  (Petrolul Ologeni)  a fost suspendat 3 etape si a primit o penalitate sportiva de 150 lei pentru faptul ca, dupa ce a fost eliminat pentru cumul de avertismente, a adresat injurii brigazii de arbitri si observatorului partidei– art. 65 lit. a din R.D.

-          CS Valea Doftanei-Rapid Mizil – rezultatul partidei a fost omologat cu scorul de 3-0 in favoarea echipei Rapid Mizil, in temeiul dispozitiilor art. 83 alin. 1 lit. e din R.D.; de asemenea, echipa CS Valea Doftanei a fost sanctionata cu interzicerea organizarii jocurilor pe propriul stadion pentru 2 etape si o penalitate sportiva de 1.000 lei, pentru faptul ca un spectator a patruns pe terenul de joc si a lovit in cap arbitrul asistent cu un telefon mobil -art. 82 alin. 1 din R.D.

-          Jucatorul Manea Florin (Rapid Ibrianu) a fost suspendat pentru 1 etapa si a primit o penalitate sportiva de 50 lei pentru cumul de avertismente – art. 63 lit. g din R.D.

 Liga B Sud

-          C.S. Brazi-Tineretul Poienarii Burchii- rezultatul partidei a fost omologat cu scorul de 3-0 in favoarea echipei Tineretul Poienarii Burchii – art. 26 alin. 4 din R.O.A.F. coroborat cu art. 83.13 din R.D.

-          Jucatorul Barbulescu Valentin (Muntenii Campina) a fost suspendat 2 etape si a primit o penalitate sportiva de 80 lei pentru faptul ca a incercat sa loveasca un adversar cu palma cand jocul era oprit – art. 63 lit. a din R.D.

-          Jucatorul Olteanu Madalin (AS Romanesti ) a fost suspendat 3 etape si a primit o penalitate sportiva de 120 lei dupa ce a adresat injurii arbitrului – art. 65 lit. a din R.D.

-          Jucatorul Olteanu Costin (AS Romanesti) a fost suspendat 9 etape si a primit o penalitate sportiva de 350 lei dupa ce a adresat injurii arbitrului, a scuipat arbitrul si l-a lovit pe acesta cu manusile – art. 65 lit. a, b si c din R.D.

-          Antrenorul echipei AS Romanesti, Marin Gabriel, a fost suspendat 4 etape si a primit o penalitate sportiva de 200 lei pentru faptul ca la finalul partidei a intrat in cabina arbitrilor si i-a amenintat pe acestia – art. 53 alin. 1 si 4 din R.D.

-          Antrenorul echipei AS Romanesti, Marin Gheorghe, a fost suspendat 2 etape si a primit o penalitate sportiva de 100 lei pentru faptul ca a protestat la deciziile arbitrilor – art. 53 alin. 1 din R.D.

-          Oficialii echipei AS Romanesti, Tronaru Sandel, Tronaru Bogdan, Olteanu Ion si Dima Ion, au fost supendati cate 1 luna si au primit o penalitate sporiva de 150 lei pentru faptul ca au prostestat la deciziile arbitrilor si i-au amenintat pe acestia – art. 53 alin. 1 din R.D.

-          Jucatorul Zafiu Andrei (NG Bratasanca) a fost suspendat 2 etape si a primit o penalitate sportiva de 80 lei pentru faptul ca a lovit un adversar cu palma peste fata– art. 63 lit. b din R.D.

-          Jucatorul Galat Ionut (Unirea Calinesti) a fost suspendat 3 etape si a primit o penalitate sportiva de 150 lei pentru faptul ca a scuipat un adversar cand jocul era oprit– art. 63 lit. c din R.D.

-          Jucatorul Neagu Catalin (Sportul Campina) a fost suspendat 1 etapa si a primit o penalitate sportiva de 40 lei pentru cumul de avertismente – art. 63 lit. g din R.D.

-          Delegatul echipei CS Cornu 2, Zbarcea Gheorghe a fost suspendat 2 etape si a primit o penalitate sportiva de 100 lei pentru faptul ca jignit si amenintat brigada de arbitri – art. 52 alin. 1 din R.D.

-          Antrenorul echipei Avantul Magureni, Suruparu Bogdan, a fost suspendat 2 etape si a primit o penalitate sportiva de 100 lei pentru faptul ca a protestat la deciziile arbitrilor – art. 53 alin. 1 din R.D.

-          Jucatorul Vintila Ionut (Stejarul Goruna) a fost suspendat 1 etapa si a primit o penalitate sportiva de 50 de lei pentru faptul ca incitat la violenta publicul spectator – art. 50 alin. 1 din R.D.

-          Echipa Avantul Magureni a fost sanctionata cu interzicerea organizarii jocurilor pe propriul stadion pentru 1 etapa , pentru faptul ca, la finalul partidei specatorii au patruns pe terenul de joc – art. 82 alin. 1 din R.D.

Liga B Est

-          Jucatorul Dumitrascu Daniel (CS Manesti 2013 Baltita) a fost suspendat 1 etapa si a primit o penalitate sportiva de 40 lei pentru faptul ca a oprit o situatie clara de a marca – art. 63 lit. e din R.D.

 Liga C Mizil

-          Jucatorul Milea Andrei (Rapid Salciile) a fost suspendat 1 etapa si a primit o penalitate sportiva de 40 lei pentru cumul de avertismente – art. 63 lit. g din R.D.

-          Antrenorul echipei Progresul Coslegi, Ion Aurel, a fost suspendat 2 etape si a primit o penalitate sportiva de 100 lei pentru faptul ca protestat la deciziile arbitrilor – art. 53 alin. 1 din R.D.

 

 

 

 

 

 


Vezi mai multe stiri din categoria: Comunicate AJF    |    Vezi toate stirile

Ma abonez la newsletter

Email:

Sarbatoriti luna aceasta
oferta portal echipe