Informari si comunicate AJF
18-10-2018
Cupa Satelor, etapa a II-a

La finalul săptămânii trecute s-a desfăşurat etapa a II-a din cadrul Cupei Satelor

detalii...
18-10-2018
11-10-2018
11-10-2018
11-10-2018
11-10-2018
09-10-2018
Rezultatele primei etape din cadrul Cupei Satelor

Runda inaugurală s-a desfășurat vineri și sâmbătă

detalii...
05-10-2018
Cupa Satelor

Programul , regulamentul și alte detalii privind această competiție se pot accesa apăsând pe acest text.

detalii...
28-09-2018
In atentia arbitrilor si a echipelor participante in competitiile de junior

Dispozitia Presedintelui AJF Prahova, Prof. Silviu Cringasu:

detalii...
28-09-2018
Sanctiunile Comisiei de Disciplina

In sedinta Comisiei de Disciplina din data de 26.09.2018 au fost luate urmatoarele hotarari:

detalii...

Sanctiunile Comisiei de Disciplina


Publicat in data de 28-09-2017, la ora 17:59

 

Liga A

-          Jucatorul Stoica Alexandru (Magura Slanic) a fost suspendat 1 etapa si a primit o penalitate sportiva de 50 lei pentru cumul de avertismente – Art. 63 lit. g din R.D.

Liga B-Nord

-          Jucatorul Lizandru Alin (Gura Vitioarei) a fost suspendat si a primit o penalitate sportiva de 40 lei, intrucat a fost eliminat pentru oprirea unei situatii clare de a marca un gol – Art. 63 alin. 1 lit. e

Liga B-Sud

-          Coman Ion, delegatul echipei Prahova Nedelea a fost suspendat 2 etape si a primit o penalitate sportiva de 100  lei intrucat a fost eliminat din incinta terenului de joc pentru prosteste la decizitiile arbitrilor – Art. 53 alin. 1 din R.D.

-          Jucatorul Mitrea Adrian (C.S. Cornu II), a fost suspendat 1 etapa si a primit o penalitate sportive de 40 lei, intrucat a fost eliminat pentru cumul de avertismente – Art. 63 lit. g din R.D.

-          Jucatorul Voica Daniel (Avantul Magureni), a fost suspendat 1 etapa si a primit o penalitate sportive de 40 lei, intrucat a fost eliminat pentru cumul de avertismente – Art. 63 lit. g din R.D.

-          Jucatorul Tudor Nicusor (Unirea Bratesti) a fost suspendat 6 etape si a primit o penalitate sportiva de 250 lei, intrucat a fost eliminat pentru cumul de avertismente, iar dupa fluierul final a adresat cuvinte jignitoare si grosolane arbitrului – Art. 65 lit. a si c din R.D.

-          Jucatorul Serban Eduard (Unirea Bratesti) a fost suspendat 6 etape si a primit o penalitate sportiva de 250 lei, intrucat a fost eliminat pentru lovirea unui adversar cu capul in fata, cand jocul era oprit, iar ulterior a calcat in mod intentionat arbitrul pe picior – Art. 63 lit. b si art. 65 lit. b din R.D.

Liga B-Est

-          Jucatorul Moise Constantin (Avantul Iordacheanu) a fost suspendat 1 etapa si a primit o penalitate sportiva de 40 lei pentru cumul de avertismente – Art. 63 lit. g din R.D.

Liga C-Valeni

-          Jucatorul Stramaturaru Sorin (CSC Berceni II) a fost suspendat 2 etape si a primit o penalitate sportiva de 80 lei pentru injurii la adresa arbitrului  – Art. 65 lit. a din R.D.

-          Jucatorul Stanei Marius (Viitorul Tiparesti) a fost suspendat 2 etape si a primit o penalitate sportiva de 80 lei pentru injurii la adresa arbitrului  – Art. 65 lit. a din R.D.

Liga C-Campina

-          Dancila Constantin, delegatul echipei Dalina Barcanesti, a fost suspendat 2 etape si a primit o penalitate sportiva de 80 lei pentru faptul ca a injurat si amenintat brigada de arbitri- Art. 65 lit. a din R.D.

-          In temeiul dispozitiilor art. 78 lit. a din R.D. cu aplicarea art. 16 din R.D. se sanctioneaza echipa Dalina Barcanesti cu mustrare, atragandu-i-se atentia ca Asociatia Judeteana de Fotbal Prahova dezaproba faptele petrecute la partida cu Prahova Tinosu, acestia avand un comportament neadecvat pe toata durata partidei. De asemenea, echipa Dalina Barcanesti a primit o penalitate sportiva de 150 lei.

-          Jucatorul Andrei Marian (Arizona Zalhanaua), a fost suspendat 2 etape si a primit o penalitate sportiva de 80 lei pentru faptul ca a adresat injurii arbitrului- Art. 65 lit. a din R.D.

-          Jucatorul Tanase Adrian (C.S. Sirna Varnita), a fost suspendat 2 etape si a primit o penalitate sportiva de 80 lei pentru faptul ca a fost eliminat pentru lovirea unui adversar- Art. 63 lit. a din R.D.

-          Jucatorul Olteanu Nicolae (Tineretul Balta Doamnei ), a fost suspendat 2 etape si a primit o penalitate sportiva de 80 lei pentru faptul ca a fost eliminat pentru lovirea unui adversar- Art. 63 lit. a din R.D.

Liga C-Mizil

-          Jucatorul Pisica Mihai (Progresul Tomsani) a fost suspendat 1 etapa si a primit o penalitate sportiva de 40 lei, intrucat a fost eliminat pentru oprirea unei situatii evidente de a marca un gol – art. 63 lit. e din R.D.

-          Jucatorul Enache Alin (Viitorul Fulga) a fost suspendat 1 etapa si a primit o penalitate sportiva de 40 lei pentru cumul de avertismente – Art. 63 lit. g din R.D.

-          Jucatorul Curea Georgian (Rapid Salciile) a fost suspendat 1 etapa si a primit o penalitate sportiva de 40 lei pentru cumul de avertismente – Art. 63 lit. g din R.D.

-          Gica Ion, antrenorul echipei Victoria Fantanele a fost suspendat 2 etape si a primit o penalitate sportiva de 100  lei intrucat a fost eliminat din incinta terenului de joc pentru prosteste la decizitiile arbitrilor – Art. 53 alin. 1 din R.D.

-           Tudor Adrian, antrenorul secund al echipei Rapid Salciile, a fost suspendat 2 etape si a primit o penalitate sportiva de 100 lei intrucat a adresat cuvinte jignitoare arbitrului – Art. 52 alin. 1 lit. a din R.D.


Vezi mai multe stiri din categoria: Comunicate AJF    |    Vezi toate stirile

Ma abonez la newsletter

Email:

Sarbatoriti luna aceasta
oferta portal echipe