Informari si comunicate AJF
21-03-2018
Reprogramare etapei din 24-25 martie

Toate jocurile au fost reprogramate în urma condiţiilor meteorologice nefavorabile

detalii...
16-03-2018
În atenția echipelor de juniori A

Primul tur al Cupei României se desfășoară pe 3 aprilie.

detalii...
16-03-2018
Sanctiunile Comisiei de Disciplina

In sedinta Comisiei de Disciplina din cadrul AJF Prahova din data de 14.03.2018 s-au luat urmatoarele hotarari:

detalii...
27-02-2018
18-01-2018
CSM Ploieşti s-a impus la "Cupa de Iarnă Constantin Tabarcea"

Faza preliminară se desfășoară în Sala Sporturilor din Valea Călugărească, pe 20 și 21 ianuarie

detalii...
18-01-2018
În atenția echipelor

Ședințele cu delegații

detalii...
18-01-2018
Petrosport Ploiești și-a apărat titlul la Cupa Moș Crăciun

Echipa antrenată de Claudiu Toader a câștigat cea de-a XXV-a ediție

detalii...
29-11-2017
Sanctiunile Comisiei de Disciplina

In sedinta Comisiei de Disciplina din cadrul AJF Prahova din data de 29.11.2017 s-au luat urmatoarele hotarari:

detalii...
16-11-2017
Sanctiuni Comisia de Disciplina

In sedinta Comisiei de Disciplina din cadrul AJF Prahova din data de 08.11.2017 s-au luat urmatoarele hotarari:

detalii...
15-11-2017
Start perfect pentru selecţionata "Prahova-Muntenia"

Prahovenii s-au impus cu 6-0, prin golurile marcate de Ciobanu (4), Cr. Vasile şi Tudorie

detalii...

Sanctiunile Comisiei de Disciplina


Publicat in data de 28-09-2017, la ora 17:59

 

Liga A

-          Jucatorul Stoica Alexandru (Magura Slanic) a fost suspendat 1 etapa si a primit o penalitate sportiva de 50 lei pentru cumul de avertismente – Art. 63 lit. g din R.D.

Liga B-Nord

-          Jucatorul Lizandru Alin (Gura Vitioarei) a fost suspendat si a primit o penalitate sportiva de 40 lei, intrucat a fost eliminat pentru oprirea unei situatii clare de a marca un gol – Art. 63 alin. 1 lit. e

Liga B-Sud

-          Coman Ion, delegatul echipei Prahova Nedelea a fost suspendat 2 etape si a primit o penalitate sportiva de 100  lei intrucat a fost eliminat din incinta terenului de joc pentru prosteste la decizitiile arbitrilor – Art. 53 alin. 1 din R.D.

-          Jucatorul Mitrea Adrian (C.S. Cornu II), a fost suspendat 1 etapa si a primit o penalitate sportive de 40 lei, intrucat a fost eliminat pentru cumul de avertismente – Art. 63 lit. g din R.D.

-          Jucatorul Voica Daniel (Avantul Magureni), a fost suspendat 1 etapa si a primit o penalitate sportive de 40 lei, intrucat a fost eliminat pentru cumul de avertismente – Art. 63 lit. g din R.D.

-          Jucatorul Tudor Nicusor (Unirea Bratesti) a fost suspendat 6 etape si a primit o penalitate sportiva de 250 lei, intrucat a fost eliminat pentru cumul de avertismente, iar dupa fluierul final a adresat cuvinte jignitoare si grosolane arbitrului – Art. 65 lit. a si c din R.D.

-          Jucatorul Serban Eduard (Unirea Bratesti) a fost suspendat 6 etape si a primit o penalitate sportiva de 250 lei, intrucat a fost eliminat pentru lovirea unui adversar cu capul in fata, cand jocul era oprit, iar ulterior a calcat in mod intentionat arbitrul pe picior – Art. 63 lit. b si art. 65 lit. b din R.D.

Liga B-Est

-          Jucatorul Moise Constantin (Avantul Iordacheanu) a fost suspendat 1 etapa si a primit o penalitate sportiva de 40 lei pentru cumul de avertismente – Art. 63 lit. g din R.D.

Liga C-Valeni

-          Jucatorul Stramaturaru Sorin (CSC Berceni II) a fost suspendat 2 etape si a primit o penalitate sportiva de 80 lei pentru injurii la adresa arbitrului  – Art. 65 lit. a din R.D.

-          Jucatorul Stanei Marius (Viitorul Tiparesti) a fost suspendat 2 etape si a primit o penalitate sportiva de 80 lei pentru injurii la adresa arbitrului  – Art. 65 lit. a din R.D.

Liga C-Campina

-          Dancila Constantin, delegatul echipei Dalina Barcanesti, a fost suspendat 2 etape si a primit o penalitate sportiva de 80 lei pentru faptul ca a injurat si amenintat brigada de arbitri- Art. 65 lit. a din R.D.

-          In temeiul dispozitiilor art. 78 lit. a din R.D. cu aplicarea art. 16 din R.D. se sanctioneaza echipa Dalina Barcanesti cu mustrare, atragandu-i-se atentia ca Asociatia Judeteana de Fotbal Prahova dezaproba faptele petrecute la partida cu Prahova Tinosu, acestia avand un comportament neadecvat pe toata durata partidei. De asemenea, echipa Dalina Barcanesti a primit o penalitate sportiva de 150 lei.

-          Jucatorul Andrei Marian (Arizona Zalhanaua), a fost suspendat 2 etape si a primit o penalitate sportiva de 80 lei pentru faptul ca a adresat injurii arbitrului- Art. 65 lit. a din R.D.

-          Jucatorul Tanase Adrian (C.S. Sirna Varnita), a fost suspendat 2 etape si a primit o penalitate sportiva de 80 lei pentru faptul ca a fost eliminat pentru lovirea unui adversar- Art. 63 lit. a din R.D.

-          Jucatorul Olteanu Nicolae (Tineretul Balta Doamnei ), a fost suspendat 2 etape si a primit o penalitate sportiva de 80 lei pentru faptul ca a fost eliminat pentru lovirea unui adversar- Art. 63 lit. a din R.D.

Liga C-Mizil

-          Jucatorul Pisica Mihai (Progresul Tomsani) a fost suspendat 1 etapa si a primit o penalitate sportiva de 40 lei, intrucat a fost eliminat pentru oprirea unei situatii evidente de a marca un gol – art. 63 lit. e din R.D.

-          Jucatorul Enache Alin (Viitorul Fulga) a fost suspendat 1 etapa si a primit o penalitate sportiva de 40 lei pentru cumul de avertismente – Art. 63 lit. g din R.D.

-          Jucatorul Curea Georgian (Rapid Salciile) a fost suspendat 1 etapa si a primit o penalitate sportiva de 40 lei pentru cumul de avertismente – Art. 63 lit. g din R.D.

-          Gica Ion, antrenorul echipei Victoria Fantanele a fost suspendat 2 etape si a primit o penalitate sportiva de 100  lei intrucat a fost eliminat din incinta terenului de joc pentru prosteste la decizitiile arbitrilor – Art. 53 alin. 1 din R.D.

-           Tudor Adrian, antrenorul secund al echipei Rapid Salciile, a fost suspendat 2 etape si a primit o penalitate sportiva de 100 lei intrucat a adresat cuvinte jignitoare arbitrului – Art. 52 alin. 1 lit. a din R.D.


Vezi mai multe stiri din categoria: Comunicate AJF    |    Vezi toate stirile

Ma abonez la newsletter

Email:

Sarbatoriti luna aceasta
oferta portal echipe