Informari si comunicate AJF
21-03-2018
Reprogramare etapei din 24-25 martie

Toate jocurile au fost reprogramate în urma condiţiilor meteorologice nefavorabile

detalii...
16-03-2018
În atenția echipelor de juniori A

Primul tur al Cupei României se desfășoară pe 3 aprilie.

detalii...
16-03-2018
Sanctiunile Comisiei de Disciplina

In sedinta Comisiei de Disciplina din cadrul AJF Prahova din data de 14.03.2018 s-au luat urmatoarele hotarari:

detalii...
27-02-2018
18-01-2018
CSM Ploieşti s-a impus la "Cupa de Iarnă Constantin Tabarcea"

Faza preliminară se desfășoară în Sala Sporturilor din Valea Călugărească, pe 20 și 21 ianuarie

detalii...
18-01-2018
În atenția echipelor

Ședințele cu delegații

detalii...
18-01-2018
Petrosport Ploiești și-a apărat titlul la Cupa Moș Crăciun

Echipa antrenată de Claudiu Toader a câștigat cea de-a XXV-a ediție

detalii...
29-11-2017
Sanctiunile Comisiei de Disciplina

In sedinta Comisiei de Disciplina din cadrul AJF Prahova din data de 29.11.2017 s-au luat urmatoarele hotarari:

detalii...
16-11-2017
Sanctiuni Comisia de Disciplina

In sedinta Comisiei de Disciplina din cadrul AJF Prahova din data de 08.11.2017 s-au luat urmatoarele hotarari:

detalii...
15-11-2017
Start perfect pentru selecţionata "Prahova-Muntenia"

Prahovenii s-au impus cu 6-0, prin golurile marcate de Ciobanu (4), Cr. Vasile şi Tudorie

detalii...

Sanctiunile Comisiei de Disciplina


Publicat in data de 05-10-2017, la ora 19:48

 Liga A

-          Jucatorul Dumitrache Constantin (CS Petrolul 95) a fost suspendat 1 etapa si a primit o penalitate sportiva de 50 lei pentru cumul de avertismente – Art. 63 lit. g din R.D.

Superliga B

-          Jucatorul Botogan Andrei (Petrolul Ologeni) a fost suspendat 1 etapa si a primit o penalitate sportiva de 50 lei pentru oprirea unei situatii evidente de a marca – Art. 63 lit. e din R.D.

-          Jucatorul Moldoveanu Adrian (Viitorul Aricesti) a fost suspendat 2 etape si a primit o penalitate sportiva de 100 lei pentru faptul ca a adresat injurii unui adversar – Art.63 lit. f in R.D.

Liga B-Nord

-          La partida Victoria Olteni-Avantul Bertea, antrenorul secund Dumitrache Cristian (Victoria Olteni), a fost suspendat 2 etape si a primit o penalitate sportiva de 100 lei pentru proteste vehemente la adresa brigazii de arbitrii – Art. 53 alin. 1 din R.D.

-          Franculescu Traian, delegatul echipei Vointa Livadea a fost suspendat 2 etape si a primit o penalitate sportiva de 100 lei intrucat, dupa terminarea jocului, a adresat injurii brigazii de arbitrii si observatorului partidei – Art. 52 alin. 1 din R.D.

Liga B-Sud

-          Jucatorul Enache Alin (Muntenia Blejoi) a fost suspendat 8 etape si a primit o penalitate sportiva de 300 lei, intrucat, a adresat injurii arbitrului, a scuipat arbitrul si a incercat in mod repetat sa-l loveasca pe acesta. In zona vestiarelor, acesta a adresat si observatorului injurii – Art. 65 lit. c din R.D.

-          NG Bratasanca-CS Brazi Popesti-In temeiul disp. art. 26.4 din ROAF coroborat cu disp. art. 83.13 s-a omologat rezultatul 3-0 in favoarea echipei CS Brazi Popesti

-          Jucatorul Nitu Robert (Stejarul Goruna Cocorastii Mislii) a fost suspendat 2 etape si a primit o penalitate sportiva de 80 lei pentru faptul ca a adresat injurii unui adversar – Art.63 lit. f in R.D.

-          Jucatorul Burloiu Radu (CS Cornu II) a fost suspendat 2 etape si a primit o penalitate sportiva de 80 lei pentru faptul ca a adresat injurii unui adversar – Art.63 lit. f in R.D.

-          Jucatorul Radu Eugen (CS Manesti 2013) a fost suspendat 1 etapa si a primit o penalitate sportiva de 40 lei pentru cumul de avertismente – Art. 63 lit. g din R.D.

 

Liga B-Est

-          Juganaru Gheorghe, antrenorul echipei Olimpia Ciresanu, a fost suspendat 2 etape si a primit o penalitate sportiva de 100 lei pentru proteste repetate la adresa arbitrului – Art. 53 alin. 1 din R.D.

-          Rezultatul partidei dintre CS Brazi-AS Pleasa a fost omologat cu scorul de 3-0 in favoarea echipei CS Brazi intrucat echipa oaspete nu s-a prezentat – Art. 14 alin. 2 coroborat cu art. 79 alin. 1 din R.D.

-          Jucatorul Paraschiv Alin (Akademica Ploiesti) a fost suspendat 2 etape si a primit o penalitate sportiva de 80 lei intrucat a adresat cuvinte injurioase arbitrului – Art. 65 lit. a din R.D.

Liga C-Valeni

-          Smarandoiu Romica, antrenorul echipei Steaua Sangeru, a fost suspendat 2 etape si a primit o penalitate sportiva de 100 lei, intrucat a adresat injurii si a protestat la deciziile arbitrilor – Art. 53 alin. 1 din R.D.

-          Jucatorul Tanase Petrica (A.S. Podenii Noi) a fost suspendat 9 etape si a primit o penalitate sportiva de 350 lei pentru impingerea arbitrului asistent, amenintarea si incercarea de lovire a acestuia  – Art. 65 lit. b din R.D.

Liga C-Campina

-          Jucatorul Preda Marian (CS Sirna Varnita) a fost suspendat 1 etapa si a primit o penalitate sportiva de 40 lei pentru cumul de avertismente – Art. 63 lit. g din R.D.

-          Nedelcu Liviu, antrenorul echipei CS Sirna Varnita, a fost suspendat 2 etape si a primit o penalitate sportiva de 100 lei pentru faptul ca a adresat injurii brigazii de arbitrii si a prostestat la deciziile acestora – Art. 53 alin. 1 din R.D.

 

Liga C-Mizil

-          Jucatorul Zidaru Gheorghe (Vointa Vadu Parului) a fost suspendat 4 etape si a primit o penalitate sportiva de 150 lei, intrucat a fost eliminat pentru lovirea cu pumnul in gura a unui adversar – Art. 63 lit. a din R.D.

-          Jucatorul Ion Eugen (Progresul Coslegi) a fost suspendat 4 etape si a primit o penalitate sportiva de 150 lei pentru faptul ca lovit cu mingea in fata un adversar si a adresat cuvinte injurioase arbitrului – Art. 63 lit. a si art. 65 lit. a din R.D.

-          Jucatorul Gheorghe Alexandru (Cricovul Cioceni) a fost suspendat 3 etape si a primit o penalitate sportiva de 120 lei, intrucat a lovit un adversar cu palma peste fata – Art. 63 lit. a din R.D.

-          Echipa Viitorul Pantazi a fost sanctionata cu avertisment si o penalitate sportiva de 150 lei, intrucat la partida cu Vulturul Zanoaga mai multi spectatori din zona bancilor de rezerve au injurat si scuipat arbitrul – Art. 82 alin. 1 din R.D. coroborat cu art. 15 din R.D.

Cupa Romaniei

-          Jucatorul Matei Marian (CS Brazi) a fost suspendat 2 etape si a primit o penalitate sportiva de 80 lei, intrucat a adresat injurii brigazii de arbitrii – Art. 65 lit. a din R.D.

-          Jucatorul Pauna Eugen (Progresul Vadu Sapat) a fost suspendat 1 etapa si a primit o penalitate sportiva de 40 lei, fiind eliminat pentru oprirea unei situatii evidente de a marca un gol, oprind mingea cu mana in afara suprafetei de pedeapsa – Art. 63 alin. 1 lit. d din R.D.

Juniori

-          Urdea Valentin, antrenorul echipei de juniori Tricolorul Breaza a fost suspendat 2 etape si a primit o penalitate sportiva de 100  lei intrucat a fost eliminat din incinta terenului de joc pentru injurii si proteste la adresa arbitrului – Art. 53 alin. 1 din R.D.

 


Vezi mai multe stiri din categoria: Comunicate AJF    |    Vezi toate stirile

Ma abonez la newsletter

Email:

Sarbatoriti luna aceasta
oferta portal echipe