Informari si comunicate AJF
21-01-2019
Încep cursurile pentru Licenţa C UEFA

Proba practică este programată sâmbătă, 26 ianuarie

detalii...
11-01-2019
Şedinţele cu delegaţii şi programul Cupei României

Turul al III-lea al Cupei României este programat pe 16-17 februarie. Programul jocurilor îl găsiţi în secţiunea Competiţii/Cupa României/Turul al III-lea.

detalii...
07-01-2019
Doliu în fotbalul prahovean

Observatorul Ion Albină a trecut în nefiinţă, la vârsta de 67 de ani.

detalii...
25-12-2018
Sarbatori fericite!

Asociatia Judeteana de Fotbal Prahova va ureaza SARBATORI FERICITE!

detalii...
21-12-2018
Petrolul 95 a câștigat Cupa Moş Crăciun

Sâmbătă, 22 decembrie, la Sala Olimpia din Ploieşti se desfăşoară etapa finală a ediţiei din acest an a Cupei Moş Crăciun

detalii...
18-12-2018
Licenţa C UEFA

Ultima zi de înscriere, 9 ianuarie 2019, ora 12.00

detalii...
16-12-2018
Update:Rezultate optimi si sferturi Cupa Moş Crăciun

Vineri şi duminică, în sălile de sport din Urlaţi, Breaza, Blejoi şi Valea Călugărească s-au desfăşurat jocurile din faza grupelor a Cupei Moş Crăciun

detalii...
12-12-2018
Program competiţional Cupa "Moş Crăciun", ediţia a XXVI-a

Turneele preliminare se dispută la Urlaţi, Valea Călugărească, Breaza şi Blejoi

detalii...
05-12-2018
Regulament Cupa Moş Crăciun, ediţia 2018

Cupa Moş Crăciun se va desfăşura în perioada 14-22 decembrie

detalii...
03-12-2018
Grupele Cupei ”Moș Crăciun”, ediţia a XXVI-a

La sediul AJF Prahova s-au tras la sorţi grupele Cupei Moş Crăciun

detalii...

Sanctiunile Comisiei de Disciplina


Publicat in data de 29-11-2017, la ora 23:31

 Liga A

-          Manolache Virel, antrenor CS Ceptura, a fost suspendat 2 etape si a primit o penalitate sportiva de 100 pentru faptul ca a adresat injurii grosolane arbitrilor – Art. 53.1 din R.D.

-          Ganju Octavian, jucator AFC Banesti, a fost suspendat o etapa si a primit o penalitate sportiva de 50 lei pentru cumul de avertismente – Art. 63 lit. g din R.D.

-          Savulescu Robert, antrenor AFC Brebu, a fost suspendat 6 etape si a primit o penalitate sportiva de 300 lei, intrucat a fost eliminat din incinta terenului de joc pt. adresarea de cuvinte injurioase, iar la finalul partidei, a incitat publicul spectator la un comportament jignitor si agresiv fata de arbitrul partidei, fiind implicat direct in incidentele produse – Art. 50 alin. 1 din R.D. si 53 alin. 1 din R.D.

-          Rusu Andrei, jucator Petrolistul Boldesti, a fost suspendat o etapa si a primit o penalitate sportiva de 50 lei pentru cumul de avertismente – Art. 63 lit. g din R.D.

-          Rada Marian, jucator AFC Brebu, a fost suspendat 6 etape si a primit o penalitate sportiva de 300 lei intrucat la finalul partidei a adresat cuvinte injurioase arbitrului, l-a tras de mana pe acesta si a incitat publicul spectator la un comportament jignitor si agresiv fata de arbitrul partidei – Art. 50 alin. 1 din R.D. si Art. 65 lit. a din R.D.

-          Dragan Victor, vicepresedinte AFC Brebu, a fost sanctionat cu interzicerea participarii la orice activitate legata de fotbal (administrativa, sportiva sau de alt fel) pentru o perioada de 24 luni si a primit o penalitate sportiva de 1000 lei, intrucat, fiind in stare de suspendare si in stare de recidiva, a creat incidente la finalul partidei, a patruns la vestiarul arbitrilor, l-a lovit pe arbitru si i-a adresat amenintari si cuvinte injurioase – Art. 24 alin. 1 si 2 cu aplicarea art. 44 din R.D. ; se va emite adresa catre Inspectoratul Judetean de Jandarmi Prahova pentru a se lua masurile legale ce se impun fata de acesta, conform dispozitiilor Legii 4/2008 privind prevenirea si combaterea violentei cu ocazia competitiilor si a jocurilor sportive

-          Clubul AFC Brebu a fost sanctionat cu interzicerea organizarii jocurilor pe propriul stadion pentru 3 jocuri si a primit o penalitate sportiva de 300 lei, avand in vedere faptul ca nu au asigurat securitatea arbitrilor, jucatorilor si oficialilor echipei vizitatoare, fiind in stare de recidiva – Art. 44 din R.D., Art. 80 lit. c din R.D. coroborat cu Art. 82 alin. 1, 3 lit. a, c, e din R.D.

Superliga B

-          Dragomir Robert, a fost suspendat o etapa si a primit o penalitate sportiva de 50 lei pentru cumul de avertismente – Art. 63 lit. g din R.D.

-          Costache Daniel, jucator Unirea Cocorastii Colt, a fost suspendat o etapa si a primit o penalitate sportiva de 50 lei pentru cumul de avertismente – Art. 63 lit. g din R.D.

-          Zafiu Robert, jucator Rapid Mizil, a fost suspendat 2 etape si a primit o penalitate sportiva de 100 lei pentru faptul ca a adresat cuvinte injurioase si amenintari arbitrului – Art. 65 lit. a din R.D.

-          Baltag Florin, jucator Rapid Ibrianu, a fost suspendat o etapa si a primit o penalitate sportiva de 50 lei pentru cumul de avertismente – Art. 63 lit. g din R.D.

-          Cobeanu Gabriel, jucator CS Valea Doftanei, a fost suspendat 2 etape si a primit o penalitate sportiva de 100 lei pentru faptul ca a lovit cu palma un adversar – Art. 63 lit. a din R.D.

-          Paraschiv Ovidiu, jucator Bradetul Stefesti, a fost suspendat 2 etape si a primit o penalitate sportiva de 100 lei pentru faptul ca a lovit cu palma un adversar – Art. 63 lit. a din R.D.

Liga B Sud

-          Rezultatul partidei Tineretul Poienarii Burchii-CS Manesti 2013 a fost omologat cu scorul de 3-0 in favoarea echipei Tineretul Poienarii Burchii – Art. 26.4 din R.O.A.F. coroborat cu art. 83 alin. 13 din R.D.

-          Nitoi Ionut, jucator CS Manesti 2013 a fost suspendat 2 etape si a primit o penalitate sportiva de 80 lei pentru injurii aduse arbitrului – Art. 65 lit. a din R.D.

-          Rezultatul partidei CS Brazi-NG Bratasanca a fost omologat cu scorul de 3-0 in favoarea echipei CS Brazi – 79 alin. 1 din R.D.

Cupa Romaniei

-          Badea Catalin, jucator AS Starchiojd, a fost suspendat 1 etapa si a primit o penalitate sportiva de 100 lei pentru cumul de avertismente – Art. 63 lit. g din R.D.

-          Toma Mihai, antrenor A.S. Gorgota, a fost suspendat 2 etape si a primit o penalitate sportiva de 100 lei pentru proteste si injurii la adresa arbitrilor – Art. 53 alin. 1 din R.D.

-          Nitu Lucian, jucator AS Gorgota, a fost suspendat 2 etape si a primit o penalitate sportiva de 80 lei pentru injurii la adresa arbitrilor – Art. 65 lit. a din R.D.

-          Rezultatul partidei Rapid Salciile-AS Gorgota a fost omologat cu scorul de 5-0 in favoarea echipei Rapid Salciile – Art. 15 din R.O.A.F. coroborat cu art. 79 alin. 6 din R.D.

 

·         Conform dispozitiilor art. 20 alin. 4 din R.D., cluburile sunt, in mod solidar, responsabile pentru penalitatile aplicate jucatorilor si oficialilor lor.

·         In situatia neindeplinirii obligatiilor de plata a penalitatilor sportive, echipele vor fi sanctionate cu neprogramarea pentru jocurile urmatoare, conform dispozitiilor art. 35 din R.D. 


Vezi mai multe stiri din categoria: Comunicate AJF    |    Vezi toate stirile

Ma abonez la newsletter

Email:

Sarbatoriti luna aceasta
oferta portal echipe