Hotărâri ale Comisiei de disciplină, 14.05.2019

15 Mai 2019, la ora 08:32 / Publicat în Comunicate AJF de Bogdan Tincu / 281 vizualizări

Hotărâri ale Comisiei de disciplină, 14.05.2019

 

Hotărâri ale Comisiei de disciplină, 14.05.2019

 

Ordinea de zi

1. Discutarea evenimentelor disciplinare

2. Omologarea rezultatelor

3. Programarea etapei următoare

 

Hotărâri:

 

-          La jocul Voinţa Doba - Someşul Oar a fost eliminat jucătorul Deak Marius (Doba) pentru cumul de cartonaşe galbene. Va fi suspendat o etapă şi amendat cu 20 de lei.

-          La jocul Olimpia Căuaş - Vulturii Santău a fost eliminat Ostate Vlăduţ (Santău) pentru molestare verbală la adresa arbitrului. Va fi suspendat două etape şi amendat cu 75 de lei.

Tot la acest joc a fost eliminat Rozs Tamas (Santău) pentru injurii la adresa arbitrului. Va fi suspendat patru etape şi amendat cu 75 de lei.

-          La jocul Prietenia Crucişor - Unirea Bercu a fost depusă o contestaţie de către delegatul din Bercu cu privire la jucătorul Kardos Gabriel, acesta fiind suspendat. Omologarea rezultatului cu 3-0 în favoarea echipei Unirea Bercu.

-          La jocul Recola Sanislău - Frohlich Foieni a fost eliminat Rochian Norbert pentru bruscarea adversarului. Va fi suspendat două etape şi amendat cu 75 de lei.

-          La partida Someşul Odoreu - AS Livada, pentru incidentele petrecute după terminarea jocului, sunt invitaţi oficialii jocului şi delegaţii celor două echipe la şedinţa care va avea loc în 21.05.2019.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP