CUPA MUNICIPIULUI 2018


Publicat in data de 05-01-2018, la ora 11:43

  Asociaţia Judeţeană de Fotbal Tulcea                  

 str. Isaccei, nr. 97, Sala Sporturilor,Tel /fax 0240513124

 e-mail: contact@ajf-tulcea.ro website:www.ajf-tulcea.ro

  

Editia 2017-2018

 

REGULAMENTUL „CUPA MUNICIPIULUI TULCEA” la fotbal în sală

     

Art 1 „Cupa Municipiului Tulcea” la fotbal în sală este o competiţie oficială din calendarul AJF Tulcea deschisă - cu precădere - echipelor rezidente în Municipiul Tulcea. Meciurile se vor disputa în Sala Polivalentă, în două faze sezon regulat, fiecare cu fiecare, urmat de faza eliminatorie.

Art 2 Competiţia se organizează pe o singura categorie competitională, avand drept de joc jucatori legitimati sau nelegitimati cu varsta minima de 14 ani impliniti la data de 01.01.2018. Echipele vor fi repartizate în grupe de câte patru echipe, acestea urmând să joace fiecare cu fiecare, primele două clasate urmând să se califice în faza eliminatorie în cazul în care vor fi două grupe de câte patru echipe. În cazul în care vor fi trei grupe de câte patru echipe se califică în faza eliminatorie prima clasată din fiecare serie si cea mai bine clasată echipă de pe locul 2, echipa cu cel mai mare număr de puncte şi cu cel mai bun golaveraj. În cazul în care vor fi patru grupe de câte patru echipe se califică în faza următoare, eliminatorie, doar prima clasată din fiecare grupă.Partidele se vor desfăşura conform Legilor jocului de Fotbal în Sală cu unele amendamente legate de numărul jucătorilor şi durata reprizelor

Art 3 Mingea de joc este mingea de fotbal în sală sau, prin excepţie, cu acordul delegaţilor ambelor echipe, mingea de fotbal.

Art 4 Echipele din teren vor fi alcătuite din 5 jucători şi 1 portar pentru a se desfăşura jocul fiind necesară prezenţa a minim 4 jucători din care unul portar la startul unui joc. Fiecare echipa va prezenta inainte de inceperea competitiei un tabel nominal cu lotul echipei, CNP-ul fiecarui jucator pentru identificare, semnatura acestuia prin care certifica inscrierea in competitie la echipa respectiva. Lotul unei echipe nu poate depăşi 15 jucători şi va fi făcut public înaintea primului meci disputat.

Art 5 Orice jucator se poate inscrie o singura data la un singur club pentru aceeasi editie a Cupei Municipiului. Transferurile sunt interzise!

Art 6 Fiecare meci va avea două reprize a 25 de minute, cu pauză de 5 minute. În cazul meciurilor eliminatorii, dacă rezultatul se menţine egal după cele 50 de minute regulamentare, se joacă prelungiri - două reprize a câte 5 minute fiecare; dacă egalitatea persistă, se apelează la lovituri de departajare, câte 3 de fiecare echipă, iar dacă egalitatea persistă până se face departajarea. La executarea loviturilor de departajare pot participa toţi jucătorii înscrişi pe foaia de arbitraj. Fiecare echipă are dreptul să ceară un time out, când e în posesie, pe repriză, la arbitru, de 1 minut.

Art 6 Contestaţia se face (formulare şi achitarea taxei) în termen de 30 de minute după sfârsitul meciului. Contestaţiile se vor judeca în fiecare zi de marţi de la ora 17.00 de către Comisia de Disciplină AJF Tulcea. Contestaţia se face pentru un singur jucător în parte. În caz de nerespectare a acestor condiţii, echipa în culpă va pierde automat meciul respectiv, iar la o a doua abatere poate fi exclusă din competiţie.

Art 8 Pe raportul de arbitraj vor fi nominalizate persoanele oficiale ale fiecarei echipe care vor lua loc pe banca de rezerve, numarul acestora neputand fi mai mare de 3 (trei) persoane. Nu se admit persoane minore in calitate de oficiali.

Art 9 Un jucător eliminat într-o partidă poate fi înlocuit de un coechipier în acea partidă, după ce echipa împotriva căreia s-a dictat sancţiunea a jucat 2 minute în inferioritate numerică, indiferent dacă s-a marcat sau nu vreun gol. Jucătorul eliminat este suspendat automat cel puţin pentru partida următoare.

Oficiali ai jocului sunt:

-2 arbitrii

-1 observator

-medic(asistent medical)

Art 10 Programarea jocurilor este cea comunicată de AJF Tulcea pe siteul oficial. Când Regulamentul de Fotbal în Sală intră în contradicţie cu regulamentul competiţiei se acceptă prevederile din acest Regulament.

Cheltuieli administrative şi premii

Câştigătoarea va primi din partea organizatorilor cupe, diplome, medalii , tricouri, materiale sportive,.

Cartonaşul galben – amendă 10 lei

Cartonaşul roşu: - amendă 20 lei dacă este rezultat din 2 galbene sau minim 50 lei pentru cel acordat direct plus minim o etapă suspendare.

Pentru eliminare directă Comisia de disciplină a AJF Tulcea, în baza Regulamentului Disciplinar FRF, va stabili valoarea amenzii şi etapele de suspendare. Contravaloarea cartonaselor galbene se achita la sfarsitul fiecarui meci in care au fost acordate. Neplata cartonaselor duce la neprogramarea echipei.

Taxa de participare-premiere este de 200 de lei şi se achită înaintea primului meci. Tot înaintea primului meci se achită şi o taxa de joc în avans în cuantum de 120 lei.

TOTAL taxe pentru o echipa - 320 lei de achitat înaintea primului meci. (*la ultimul meci nu se va mai achita taxa de joc)

COSTURI/meci

2 arbitrii    -       60 lei brut

1 observator     30 lei brut

1 asist.medical 30 lei brut

Total barem      120 lei brut

Inchiriere sala   120 lei net

Total meci         240 lei : 2 echipe = 120 lei/meci se achita de regulă inaintea inceperii partidei.

Neprezentarea la un meci programat se sancţionează cu excludere din competiţie sau amendă de 200 de lei.

Până cel târziu în ziua de vineri, la ora 12.00, o echipă poate cere, în scris şi cu achitarea unei taxe de 100 lei, amânarea unui meci pentru săptămâna următoare, într-una din zilele săptămânii, de luni până vineri, cu asumarea rezervării sălii şi achitării taxei de meci şi pentru echipa adversă (total 240 lei).    

Inscrierile se fac pana in ziua de miercuri, 10.01.2018, ora 14.00.


Vezi mai multe stiri din categoria: Comunicate AJF    |    Vezi toate stirile

Ma abonez la newsletter

Email:

Sarbatoriti luna aceasta
oferta portal echipe