Hotararea Comitetului de Urgenta din 09.03.2020

09 Martie 2020, la ora 11:23 / Publicat în Comunicate AJF / 1162 vizualizări

Hotararea Comitetului de Urgenta din 09.03.2020

 In conformitate cu Art.43 din Statutul Ajf Arges, Comitetul de Urgenta alcatuit din: Corneliu SORESCU - Presedinte AJF Arges, Dan PIRCIU si Razvan TUNARU, ambii Vicepresedinti AJF Arges, avand in vedere punctul 2 al Hotararii nr.6 a Grupului de suport tehnico - stiintific privind gestionarea bolilor inalt contagioase pe teritoriul Romaniei, dispune:

 •  Jocurile din cadrul Inter Ligii Nationale se vor relua in data de 04.04.2020 orele 08:30;               
 •  jocurile din cadrul celorlalte competiții organizate de AJF Arges, programate până la data de 31.03.2020, inclusiv, se vor desfășura fără spectatori, în conformitate cu prevederile art. 59 alin. 2 din ROAF:
 • În cazul în care jocul se desfăşoară fără spectatori (“cu porţile închise“), au acces în stadion persoanele prevăzute la alin.1 lit.a–j, la care se adaugă:
  a. Maximum 30 de oficiali, jucători, sponsori din cadrul fiecărui club, pe bază de tabel nominal semnat de delegatul clubului;
  b. Personalul angajat al clubului, strict necesar pentru funcţionarea instalaţiilor stadionului şi organizarea jocului, pe bază de tabel nominal şi legitimaţie de serviciu;
  c. Forţe de ordine; numărul de persoane din dispozitivul de siguranță va fi consemnat în planul de acțiune;
  d. Ziarişti, câte unul de la fiecare organ de presă, pe bază de tabel nominal întocmit de clubul organizator;
  e. Cel mult 5 persoane, reprezentând autorităţile publice locale;
  f. Reprezentanţii AJF Arges, pe baza legitimaţiei de serviciu sau a delegaţiei emisă de forul competent.
  g. Delegatul de joc va supraveghea respectarea prevederilor de mai sus.
 • Prin excepție de la prevederile de mai sus, în situația obținerii avizului prealabil al Direcției de Sănătate Publică competente la nivel local, jocurile vor putea fi organizate cu spectatori, cu respectarea următoarelor condiții:
 • (a) numărul de participanți să fie mai mic de 1.000 și;
 • (b) să fie efectuată o analiză a riscului cu privire la organizarea jocului respectiv cu spectatori, elaborată la nivelul Directiei Judetene de Sănătate Publica.

 • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP