Buletin informativ nr. 25, sezonul 2018/2019

09 Mai 2019, la ora 07:56 / Publicat în Comunicate AJF de Biris Teodor / 562 vizualizări

Buletin informativ nr. 25, sezonul 2018/2019

 

BULETIN INFORMATIV

nr. 25 din 7 mai 2019

I. OMOLOGĂRI

Meciurile disputate în cadrul etapei a 24-a din Liga IV-a în 4-5 mai se omologhează cu rezultatele înregistrate pe teren. Jocurile din cele două serii ale Ligii a V-a desfășurate în 4-5 mai se omologhează cu rezultatele consemnate pe teren. Excepţie fac jocurile Voinţa Suplac – CSC Sânmartin II şi Viitorul Tărian – Victoria Tulca, nedisputate. Astfel, Voinţa Suplac – CSC Sânmartin II se omologhează cu 3-0 pentru echipa din Suplac, iar Viitorul Tărian – Victoria Tulca va fi reprogramat de Comisia de Competiţii a AJF Bihor. Meciurile desfăşurate în campionatele copiilor şi juniorilor în perioada 3-7 mai se omologhează cu rezultatele înregistrate pe teren.

III. SANCŢIUNI

Liga a 4-a, după etapa a 24-a

Mândru Cătălin (CS Bihorul Beiuş), Vaida Mădălin (CS Diosig Bihardioszeg), Oltean Gabriel (CS Diosig Bihardioszeg), Puşcaş Raul (CS Mădăras), Pereţ Petru (CS Mădăras), Buzgău Florin (CS Mădăras), Jurca Leontin (CS Oşorhei), Pintea Sergiu (Olimpia Salonta), Pop Eusebiu (Olimpia Salonta), Urbanovschi Cristian (Unirea Valea lui Mihai) se suspendă 1 etapă şi se penalizează cu 20 lei, conf. TI SII, art. 41/2.1.

Nistor Daniel Dumitru (CS Mădăras) se suspendă 1 etapă şi se penalizează cu 40 lei, conf. TI SII, art. 41/2.1.

Juniorii Oşvat Sebastian (ACS CAO 1910 Oradea) şi Lăcătuş Darius (CS Oşorhei) se suspendă 1 etapă şi se penalizează cu 10 lei, conf. TI SII, art. 41/2.1.

Juniorul Muţ David (CSC Sânmartin) se suspendă 1 etapă şi o penalitate de 50 lei, conf TII, SII, art. 63/1g.

Szalai Zoltan (Unirea Valea lui Mihai) se suspendă 2 etape şi o penalitate de 150 lei, conf. TII, SI, art. 53/2.

Fele Sandor (antrenor, Unirea Valea lui Mihai) se sancţionează cu avertisment şi o penalitate de 150 lei, conf. TII, SI, art. 53/1, coroborat cu TII, SI, art. 60.

Unirea Valea lui Mihai se sancţionează cu avertisment şi o penalitate de 200 lei, conf. TII, SIV, art. 83/1.

Bora Nicolae (antrenor juniori A1, Unirea Livada) se suspendă 8 etape şi o penalitate de 500 lei, conf. TII, SII, art. 65/a.

CSO Ştei, Unirea Valea lui Mihai şi CS Mădăras se penalizează cu 75 de lei, conf. TII, SIV, 78/a.

LIGA a 5-a

SERIA 1 - după etapa 22 din 4-5 mai

Şvab Dumitru Dan (Minerul Şuncuiuş) se suspendă 1 etapă şi se penalizează cu 60 lei, conf. TI SII, art. 41/2.1.

Negel Cosmin (Locadin Ţeţchea) se suspendă 1 etapă şi se penalizează cu 50 lei, conf. TII, SII, art. 63/1g.

Meciul Voinţa Suplac – CSC Sânmartin II, nedisputat din cauza neprezentării echipei din Sânmartin, se omologhează cu scorul de 3-0 pentru Voinţa Suplac, conf. TII, SIV, art. 79/1. CSC Sânmartin II se sancţionează cu o penalitate sportivă de 500 lei, conf. TII, SIV, art. 79/1. CSC Sânmartin II este obligat ca în termen de 10 zile de la data comunicării să achite cheltuielile de organizare efectuate de echipa Voinţa Suplac, în valoare de 1.094, 26 lei, conf. TII, SIV, art. 79/7.

SERIA 2 – după etapa 22 din 4-5 mai

Sava Florian (Voinţa Cheresig), Varodi Ovidiu Adrian (Partizanul Sânnicolau Român), Lazăr Andrei (Biharea Vaşcău), Şora Ionuţ (Vida Pomezeu) se suspendă 1 etapă şi se penalizează cu 20 lei, conf. TI SII, art. 41/2.1.

Zdrâncă Călin (Unirea Oşorhei), Toma Marius Dan (Zorile Bunteşti), Uşvat Şerban (Unirea Roşia) se suspendă 1 etapă şi se penalizează cu 40 lei, conf. TI SII, art. 41/2.1.

Hora Dorin (Partizanul Sânnicolau Român) se suspendă 2 etape şi o penalitate de 250 lei, conf. TII, SII, art. 65/a.

Meciul Viitorul Tărian – Victoria Tulca, nedisputat duminică 5 mai din cauza neprezentării echipei din Tulca, se va reprograma pentru miercuri, 15 mai, orele 17:00,. Cheltuielile de organizare ale meciului vor fi suportate de Victoria Tulca.

COPII ŞI JUNIORI

Venţel Daniel Abel (Foresta Tileagd) se suspendă 9 etape şi o penalitate de 400 lei, conf. TII, SII, art. 65/b.

IV. COMUNICĂRI

Miercuri 15 mai 2019 este programată etapă intermediară în Liga a IV-a, meciurile fiind programate de la ora 16:00 (juniorii), respectiv ora 18:00 (seniorii). Cealaltă etapă intermediară din eşalonul patru se va desfăşura miercuri 29 mai 2019, de la aceleaşi ore.

Cluburile răspund direct de modul în care sunt executate sancţiunile de către jucători, oficiali sau alte persoane care le reprezintă sau care sunt legate de ele. Suspendarea se cumulează cu penalitatea sportivă şi se va prelungi până la plata integrală a acesteia, conform art. 19/4 din ROAF (T I S I). Cluburile sunt în mod solidar responsabili pentru penalităţile aplicate jucătorilor şi oficialilor. Faptul că o persoană a părăsit clubul nu înlătură răspunderea solidară a acestuia. Cluburile răspund de evidenţa cartonaşelor galbene, astfel ca la patru avertismente se suspendă pe una etapă, la fel şi 7, 9 sau 10 cartonaşe primite. Cartonaşele galbene primite în campionat nu se cumulează cu cele primite în Cupa României.

Se atenţionează echipele că baremul de arbitraj şi observare se plăteşte înainte de joc sau în termen de maximum jumătate de oră de la terminarea partidei, în caz contrar fiind aplicabile sancţiuni disciplinare conform ROAF.

Reprezentanţii echipelor afiliate la AJF, seniori, juniori şi copii, pot consulta programarea meciurilor, delegări, rezultate, clasamente, dar şi alte informaţii, pe siteul www.ajfbihor.ro, care conform hotărârii Adunării Generale din 2011 consituie un mijloc oficial de comunicare cu echipele afiliate.

Delegaţii echipelor participante în campionatele organizate de AJF Bihor sunt responsabili pentru corectitudinea datelor introduse în raportul de joc. În caz de probleme şi neconcordanţe (numere greşite, date incorecte ale jucătorilor sau oficialilor trecuţi pe foaia de joc) vor suporta sancţiunile prevăzute în ROAF şi Regulamentul disciplinar.

SE ATENŢIONEAZĂ REPREZENTANŢII TUTUROR ECHIPELOR DE FOTBAL CĂ LA JOCURILE LA CARE SE CONSEMNEAZĂ INCIDENTE (PE TEREN, LA VESTIARE, SAU ÎN TRIBUNE) ORI CONTESTAȚII ESTE OBLIGATORIE PREZENŢA PERSOANELOR IMPLICATE DIN AMBELE CLUBURI, PLUS ARBITRII ŞI OBSERVATORII JOCULUI, LA PRIMA ŞEDINŢĂ A COMISIEI DE DISCIPLINĂ A AJF BIHOR (ÎN PRIMA ZI DE MARŢI DE DUPĂ JOC, ora 18.00, LA SEDIUL AJF (Oradea, Piata 1 Decembrie nr. 4-6).

 

         Secretar AJF Bihor                           Preşedinte AJF Bihor

            PETRU BOROS                                   prof. RADU BITEA

 

 

 

 

 

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP