Buletin informativ nr. 29, sezon 2018/2019

06 Iunie 2019, la ora 09:39 / Publicat în Comunicate AJF de Biris Teodor / 450 vizualizări

Buletin informativ nr. 29, sezon 2018/2019

 

BULETIN INFORMATIV

nr. 29 din 6 iunie 2019

I. OMOLOGĂRI

Meciurile disputate în cadrul etapei a 30-a din Liga IV-a desfășurate în perioada 31 mai-2 iunie se omologhează cu rezultatele înregistrate pe teren. Finala fazei judeţene a Cupei României, desfăşurată în 5 iunie, se omologhează cu rezultatul de pe teren. Jocurile din cele două serii ale Ligii a V-a desfășurate în 1-2 iunie se omologhează cu rezultatele consemnate pe teren.

III. SANCŢIUNI

LIGA A 4-A, DUPĂ ETAPA A 30-A, DIN 31 MAI-2 IUNIE

Novak Roland (Crişul Sântandrei) se penalizează cu 40 lei, conf. TI SII, art. 41/2.1.

Jude Dorin (Unirea Valea lui Mihai), Bursuc Eduard (Olimpia Salonta) se penalizează cu 60 lei, conf. TI SII, art. 41/2.1.

 Muţ David (CSC Sânmartin), Murg Adrian (Unirea Livada) se penalizează cu 10 lei, conf. TI SII, art. 41/2.1.

 Keri Gabriel (CS Săcueni) se suspendă 3 etape şi o penalitate de 300 lei, conf. TII, SII, art. 63/2-4a.

 Juniorii Hendre Robert (CS Săcueni) şi Gazsi Akos (CS Săcueni) se suspendă fiecare pe 3 etape şi penalitate pentru fiecare de 300 lei, conf. TII, SII, art. 63/2-4a.

 Lazăr Florin (Unirea Valea lui Mihai) se suspendă 2 etape şi o penalitate de 200 lei, conf. TII, SII, art. 63/2-4a.

 Juniorul Vidican Denis se suspendă 1 etapă şi se penalizează cu 50 lei, conf. TII, SII, art. 63/1g.

 Juniorul Şopalcă Doru (Crişul Aleşd) se suspendă 3 etape şi o penalitate de 300 lei, conf. TII, SII, art. 63/2-4a., după meciul din etapa intermediară din 29 mai.

 Gubics Cristian (Crişul Aleşd) se suspendă 1 etapă şi o penalitate de 50 lei, conf TII, SII, art. 63/1g, suspendare pe care şi-a ispăşit-o în ultima etapă.

 Meciul de juniori A1 Viitorul Borş – CS Diosig Bihardioszeg se omologhează cu scorul de 3-0 pentru echipa din Borş, iar echipa din Diosig se penalizează cu 200 lei, conf. TII, SIV, art. 79/a.

 Meciul de juniori A1 Unirea Valea lui Mihai – CS Mădăras se omologhează cu scorul de 3-0 pentru echipa din Valea lui Mihai, conf. TI, SII, art. 42/4.

 Meciul de juniori A1, Crişul Sântandrei – ACS CAO 1910 Oradea se omologhează cu scorul de pe teren (5-2) pentru ACS CAO 1910 Oradea, iar echipa din Sântandrei se penalizează cu 100 lei se penalizează cu 100 lei, conf. TII, SIV, art. 83/10.4.

Olimpia Salonta se penalizează cu 75 de lei, conf. TII, SIV, 78/a.

LIGA a 5-a

 SERIA 1 - după etapa 26 din 1-2 iunie

Iambor Bogdan (Slovan Valea Cerului), Pali Adrian (AS Vadu Crişului) şi se penalizează cu 20 lei, conf. TI SII, art. 41/2.1.

Mechinici Patru Adrian (Minerul Şuncuiuş) se suspendă 2 etape şi o penalitate de 250 lei, conf TII, SII, art. 63/2-4a.

Gavriluţ Marius (AS Vadu Crişului) se suspendă 2 etape şi o penalitate de 250 lei, conf TII, SII, art 65/a.

Meciul CSC II Sânmartin – Toldy Sânnicolau de Munte se omologhează cu scorul de 3-0 pentru echipa din Sânmartin, conf. TII, SIV, art. 79/1. Toldy Sânnicolau de Munte se penalizează cu 500 lei, conf TII, SIV, art 79/1. Toldy trebuie să achite cheltuielile de organizare solicitate de CSC II Sânmartin, în valoare de 507 lei, în caz contrar nu va fi programată în competiţiile oficiale.

SERIA 2 – după etapa 26 din 1-2 iunie

Pantea Bogdan (Partizanul Sânnicolau Român) se penalizează cu 20 lei, conf. TI SII, art. 41/2.1.

 Suciu Ioan Alin (Voinţa Cheresig) se suspendă 1 etapă şi se penalizează cu 50 lei, conf. TII, SII, art. 63/1g.

 IV. COMUNICĂRI

La meciurile de baraj pentru promovare/retrogradare dintre echipe de Liga 4 şi Liga 5 nu este obligatorie folosirea jucătorilor under 21 sau under 20. Echipele angrenate în aceste jocuri vor putea efectua 4 înlocuiri. În dublă manşă acţionează regula golului marcat în deplasare. În caz de egalitate perfectă după cele două manşe, la meciul retur, la finalul celor 90 de minute se vor desfăşura două reprize de prelungiri a câte 15 minute fiecare, iar dacă egalitatea va persista se va trece la executarea loviturilor de departajare de la 11 metri. Cartonaşele galbene acumulate în campionat se anulează. Baremul de arbitraj şi observare va fi în cuantum de 549 lei (180 lei arbitrul, 123 lei fiecare asistent şi 123 lei observatorul de joc).

 Cluburile răspund direct de modul în care sunt executate sancţiunile de către jucători, oficiali sau alte persoane care le reprezintă sau care sunt legate de ele. Suspendarea se cumulează cu penalitatea sportivă şi se va prelungi până la plata integrală a acesteia, conform art. 19/4 din ROAF (T I S I). Cluburile sunt în mod solidar responsabili pentru penalităţile aplicate jucătorilor şi oficialilor. Faptul că o persoană a părăsit clubul nu înlătură răspunderea solidară a acestuia. Cluburile răspund de evidenţa cartonaşelor galbene, astfel ca la patru avertismente se suspendă pe una etapă, la fel şi 7, 9 sau 10 cartonaşe primite. Cartonaşele galbene primite în campionat nu se cumulează cu cele primite în Cupa României.

 Se atenţionează echipele că baremul de arbitraj şi observare se plăteşte înainte de joc sau în termen de maximum jumătate de oră de la terminarea partidei, în caz contrar fiind aplicabile sancţiuni disciplinare conform ROAF.

Reprezentanţii echipelor afiliate la AJF, seniori, juniori şi copii, pot consulta programarea meciurilor, delegări, rezultate, clasamente, dar şi alte informaţii, pe siteul www.ajfbihor.ro, care conform hotărârii Adunării Generale din 2011 consituie un mijloc oficial de comunicare cu echipele afiliate.

Delegaţii echipelor participante în campionatele organizate de AJF Bihor sunt responsabili pentru corectitudinea datelor introduse în raportul de joc. În caz de probleme şi neconcordanţe (numere greşite, date incorecte ale jucătorilor sau oficialilor trecuţi pe foaia de joc) vor suporta sancţiunile prevăzute în ROAF şi Regulamentul disciplinar.

SE ATENŢIONEAZĂ REPREZENTANŢII TUTUROR ECHIPELOR DE FOTBAL CĂ LA JOCURILE LA CARE SE CONSEMNEAZĂ INCIDENTE (PE TEREN, LA VESTIARE, SAU ÎN TRIBUNE) ORI CONTESTAȚII ESTE OBLIGATORIE PREZENŢA PERSOANELOR IMPLICATE DIN AMBELE CLUBURI, PLUS ARBITRII ŞI OBSERVATORII JOCULUI, LA PRIMA ŞEDINŢĂ A COMISIEI DE DISCIPLINĂ A AJF BIHOR (ÎN PRIMA ZI DE MARŢI DE DUPĂ JOC, ora 18.00, LA SEDIUL AJF (Oradea, Piata 1 Decembrie nr. 4-6).

 

 

Secretar                                     Preşedinte AJF

 PETRU BOROS                               prof. RADU BITEA

 

 

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP