Solidaritate pe vreme de pandemie

29 Aprilie 2020, la ora 15:38 / Publicat în Comunicate AJF de Petru Boros / 515 vizualizări

Solidaritate pe vreme de pandemie

 

        Având în vedere situația actuală creată de COVID 19, și știind dificultatea financiară a primăriilor, respectiv pentru echipele de fotbal din județul nostru, AJF Bihor susţine iniţiativa Comisiei Judeţene a Arbitrilor Bihor cu privire la ajutorarea echipelor din punct de vedere financiar, renunțând la o parte însemnată din remunerația pentru prestări servicii cunoscută publicului cu denumirea de barem de arbitraj, pentru toate jocurile rămase până la sfârșitul sezonului.

 

          Iniţiativa CJA a fost completată de oficialii AJF Bihor care au decis, în semn de solidaritate, renunţarea la baremele de observare la jocurile care se vor disputa până la încheierea sezonului 2019-2020.

 

          Astfel la Liga 4 baremurile scad de la 870 lei la 390 lei plus transport (in cazul in care se dispută şi jocurile de juniori A1), respectiv 270 lei in cazul jocurilor fără juniori A1. La Liga 5 baremul va scădea de la 590 lei la 240 lei plus transport brigadă. La competițiile de copii și juniori echipele sunt degrevate total de plata baremurilor de arbitraj şi observare achitând doar transportul brigăzii.

 

          " Sperăm ca acesată decizie să ajute echipele cât de cât din punct de vedere financiar, astfel ca toate Cluburile să poată relua competiția județeană. Să ne revedem cât mai curând pe terenurile de fotbal" - a precizat Alexandru Herman vicepreședinte CJA Bihor.

Gestul CJA Bihor realmente m-a emoționat, cred că e unic la nivel național. Arată compasiune, solidaritate și umanitate în aceste vremuri grele. Le mulțumesc, îi felict și le urez sănătate și succes arbitrilor și conducerii reprezentată prin dl. Gallovits Ștefan- președinte și Alexandru Herman, Florin Marcu – vicepreședinți". Mai buni împreună!" - a completat Radu Bitea, preşedintele AJF Bihor.

 

Aşa cum a anunţat deja, AJF Bihor aşteaptă decizia Federaţiei Române de Fotbal cu privire la reluarea competiţiilor, decizie ce depinde exclusiv de măsurile luate de autorităţi. "În primă fază, este nevoie de permisiunea reluării antrenamentelor pentru ca echipele să aibă măcar trei săptămâni la dispoziţie înainte de a reveni pe teren. În funcţie de evoluţia situaţiei, vom putea pune în aplicare scenariile pregătite pentru încheierea sezonului competiţional" - susţine Petru Boros, secretarul AJF Bihor.

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP