În atenția domnului Danșa Laurențiu

07 Martie 2017, la ora 08:37 / Publicat în Comunicate CJA de Petru Boros / 287 vizualizări

În atenția domnului Danșa Laurențiu

AJF Bihor și CJA Bihor vă comunică prin prezenta că în urma implementării proiectului SUSȚINEREA ACTIVITĂȚII FOTBALISTICE DIN JUDEȚUL BIHOR -Consiliul Județean Bihor, Direcția Social-Comunitară, obiectivul principal în cadrul proiectului a fost  ACHIZIȚIONĂRI  ECHIPAMENTE COMISIA JUDEȚEANĂ DE ARBITRI.

În consecință toate echipamentele de arbitru de fotbal Joma ( culoare roșie) și bluză termică (culoare neagră) regăsite în proiectul declarat eligibil descris mai sus aparțin în drept Comisiei Județene de Arbitri Bihor. În consecință vă informăm că până la data de 08.03.2017, ora 18 să depuneți la Secretariatul AJF Bihor lista cuprinzând arbitrii de fotbal care au beneficiat de aceste echipamente precum și echipamentele în sine aflate în custodia dumneavoastră neutilizate. Solicităm aceste lucruri în perspectiva în bune condiții a activității CJA și AJF, în special pentru demararea returului competițional.

                        Bunurile materiale și bănești aflate în custodia Asociației Cavalerii Fluierului, de drept, trebuie puse la dispoziția Comisiei Județene de Arbitri Bihor singurul for abilitat care coordonează activitatea Arbitrilor de Fotbal din Județul Bihor, deoarece conform Statutului și Actului Constitutiv, ASCF susține activitatea arbitrilor de fotbal din județul Bihor, prin actiuni, activitati, materiale, bunuri, suport logistic, etc. Aceste bunuri deservesc activităților tuturor arbitrilor și nu doar unui anumit cerc restrâns, în consecință la cererea Președintelui CJA Bihor acestea trebuie puse la dispoziția tuturor arbitrilor de fotbal.

                        Totodată aducem la cunoștința celor interesați că fosta conducere, prin procesul verbal de predare-primire gestiune AJF, NU a predat  nici un Ron destinat Comisiei Județene de Arbitri Bihor.

                        Dorim ca aceste solicitări să fie soluționate pe cale pașnică, fără a mai leza imaginea CJA Bihor greu încercată în ultima perioadă.

                        Lipsa reacțiilor la solicitări vor duce automat la demararea procedurilor de solicitare a rezolvării situației prin autoritățile competente pentru ca activitatea CJA să intre pe un făgaș legal, normal și firesc.

                        În speranța că pentru dumneavoastră primează bunăstarea și dezvoltarea activității de aribitraj din județul Bihor în pofida altor interese cunoscute doar de dumneavoastră vă rugăm să achiesați solicitării noastre.

 

 

                                                VĂ MULȚUMIM!

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP