Punct de vedere asupra postărilor de pe Facebook

18 Aprilie 2019, la ora 08:56 / Publicat în Comunicate AJF de Imola Ambrus / 535 vizualizări

Punct de vedere asupra postărilor de pe Facebook

 Punct de vedere asupra postărilor de pe Facebook    

 

       Asociația Județeană de Fotbal Brașov a luat act cu surprindere și totodată cu mâhnire de comentariile tendențioase de pe rețelele de socializare care,pentru cei necunoscători,sunt  considerate ca spațiu public și ca atare sunt supuse legislației în vigoare.

       Asociația Județeană de Fotbal Brașov  este preocupată permanent de a asigura condiții egale,în conformitate cu legislația sportivă, pentru toți participanții în competițiile județene. Știm că foarte multe cluburi se afiliază la AJF Brașov pentru a practica în mod organizat acest sport, de plăcere,de nevoia de a  performa, de a-și etala abilitățile sau pur și simplu de a juca fotbal, sportul cel mai iubit din România.

       În acest context un scop bine definit, menționat și în regulamentele sportive, este acela de a asigura integritatea,în special fizică, a tuturor participanților la competiții. Orice abatere care pune în pericol starea fizică a oricărui participant,fie că este vorba de jucători,oficiali,spectatori este aspru sancționată. Mai mult, comportamentul brutal sau violent verbal, fizic sau prin gesturi, față de jucători adverși, proprii jucători, arbitri,sau orice alt oficial nu este tolerat și este de asemenea aspru sancționat.

       În condițiile în care omul este supus greșelii și toți cei enumerați mai sus comit și greșeli,nevinovate,nu există scuze pentru cei care răspund cu violență. Indiferent dacă un jucător, arbitru,spectator sau oficial greșește ceilalți nu au dreptul să răspundă cu violență.

      În speranța că mesajul nostru este unul clar și întărește preocuparea noastră de a crea un climat corect pentru toate cluburile încheiem cu o atenționare pentru cei care încearcă prin prezența fizică a unor persoane  care nu au activitate sportivă, să exercite presiune asupra membrilor comisiilor jurisdicționale.

          Asociația Județeană de Fotbal Brașov

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP