CONSFATUIREA DE VARA A ARBITRILOR JUDETENI

02 Iulie 2019, la ora 12:40 / Publicat în Comunicate CJA de Mihai Martinescu / 363 vizualizări

CONSFATUIREA DE VARA A ARBITRILOR JUDETENI

 În atenția arbitrilor si arbitrilor asistenti:

În vederea începerii în condiții optime a campionatului 2019-2020,va aducem la cunoștință urmatoarele:

-sedințele săptămânale cu arbitrii vor începe pe data de 08 august 2019 orele 19 la sala de ședința Adrian Vizireanu.

-consfătuirea  de vara a Arbitrilor din lotul județean și testarea teoretica va avea loc în ziua de 17 august ora 10 într-o locație ce va fi anunțată ulterior, iar testarea fizica se va desfășura în ziua de 16 august orele 19 30 la stadionul de atletism.

-pentru testarea teoretica va rugam sa aveți în vedere faptul ca pe site ul frf-cca.ro a apărut noua varianta a legilor jocului ediția 2019-2020 împreună cu explicațiile noilor modificări. Testarea teoretica va cuprinde întrebări tip sinteza "și" din aceste modificări, astfel încât va rugam sa luați la cunoștință cât mai repede despre conținutul acestora!

-pentru testarea fizica, toți arbitrii vor trebui sa prezinte până înainte de susținerea testelor fizice avizul medical. Cei care nu se vor prezenta cu avizul medical NU vor putea susține testele fizice și nu vor fi delegati pana nu se vor conforma.

-începând din acest sezon, prezenta la ședințe este obligatorie iar cei care vor absenta nemotivat, nu vor mai fi delegati.

-pentru jocurile amicale ce se vor desfășura în aceasta perioada, va aducem la cunoștință ca aveți obligația de a oficia doar la jocurile la care sunteți delegati de Comisia Județeana de Arbitri Buzău.

Va dorim vacanta plăcută și succes în pregătirea noului sezon!!

Comisia Județeana a Arbitrilor Buzau

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP