Comisia de Disciplina si Etica

30 August 2017, la ora 09:06 / Publicat în Comunicate AJF de Stefan Daniel / 794 vizualizări

Comisia de Disciplina si Etica

 PROCES VERBAL

 

Incheiat astazi, 29.08.2017, la A.J.F. Calarasi, Comisia de Disciplina si Etica, cu urmatoarea ordine de zi:

Omologarea rezultatelor Campionatelor Judetene organizate de A.J.F. Calarasi; Liga IV etapa a-1-a.

1.     DUNAREA GRADISTEA – VENUS INDEPENDENTA

Jucatorul IONITA FLORIN GHEORGHE legitimat la DUNAREA GRADISTEA se suspenda 1 etapa si penalitate financiara 50 lei baza art 1.4 din RD al AJF.(cumul de avertismente)

Jucatorul VICENE TOMA legitimat la VENUS INDEPENDENTA se suspenda 2 etape si penalitate financiara 100 lei baza art 1.6 lit b din RD al AJF.(atac violent)

Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare.

2.     ZAREA CUZA VODA – ACS ROSETI

Jucatorul MOSCOVICIOV VASILE DANIEL legitimat la ZAREA CUZA VODA se suspenda 14 etape si penalitate financiara 300 lei baza art 1.9 coroborat cu 1.10,1.17 cu aplicarea art 13 din RD al AJF.(scuiparea arbitrului, tentative de lovire a acestuia, injurii la adresa arbitrului, amenitari)

Analizand raportul de supervizare intocmit de Presedintele Corpului de Observatori, se anuleaza al doilea cartonas galben acordat jucatorului RAGALIE SORIN legitimat la ACS ROSETI.

Antrenorul secund al echipei ACS ROSETI, IONITA GHEORGHE, se suspenda 2 etape si penalitate financiara 150 lei baza art 8.1 din RD al AJF. (proteste)

Delegatul echipei Zarea Cuza Voda, Popa Emil se suspenda 3 luni competitionale si penalitate financiara 400 lei, pentru comportare jignitoare la adresa oficialilor partidei si ai AJF, in baza art. 8.14 din RD al AJF (comportare jignitoare, calomnioasa menita sa afecteze imaginea fotbalului si a organelor care il conduc).

Echipa zarea Cuza Voda se sanctioneaza cu avertisment si indicatia ca o astfel de persoana sa piarda calitatea de “official”, in baza art. 8.14 din RD al AJF.

Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare.

3.     PARTIZAN CRIVAT – VICTORIA LEHLIU

Comisia omologheaza jocul cu scorul de 3-0 in favoarea echipei VICTORIA LEHLIU GARA aplica o penalitate financiara in cuantum de 200 lei, in baza art 2.19 lit a (neasigurarea asistentei medicale)

Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare.

4.     MOSTISTEA ULMU

Comisia inainteaza memoriul formulat de echipa AS MOSTISTEA ULMU, comisiei pentru statutul jucatorului.

Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP