Comisia de Disciplina si Etica

13 Martie 2019, la ora 09:42 / Publicat în Comunicate AJF de CALARASI AJF / 455 vizualizări

Comisia de Disciplina si Etica

  

 

 

 

 

PROCES VERBAL

Incheiat astazi 12.03.2019 la sediul A.J.F. Calarasi, Comisia de Disciplina si Etica,cu urmatoarea ordine de zi:

 

Omologarea rezultatelor la LIGA a IV-a etapa a XX-a,Juniori A etapa XX-a,LIGA a V-a Seria A etapa 10 si LIGA a V-a Seria B etapa 13

 

1.     RAPID ULMENI – SOIMII PROGRESU

 Jucatorul NITA REMUS DARIUS,legitimat la echipa SOIMII PROGRESU se suspenda 1 etapa si penalitate financiara 30 lei,baza art.1.4 din RD al AJF  (cumul de avertismente).

Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare.

2.     PETROLUL ILEANA – PROGRESUL PERISORU

 Jucatorul BEZNEA DUMITRU,legitimat la echipa PROGRESUL PERISORU se suspenda 1etapa si penalitate financiara 30 lei,baza art.1.4 din RD al AJF  (cumul de avertismente).

Jucatorul URSU MIHAITA - AUREL,legitimat la echipa PETROLUL ILEANA se suspenda 1 etapa si penalitate financiara 30 lei,baza art.1.4  din RD al AJF  (cumul de avertismente).

Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare.

3.     VIITORUL 2012 DICHISENI – SOIMII UNIREA

 Jucatorul TUDOR DAN - PETRU,legitimat la echipa VIITORUL 2012 DICHISENI se suspenda 1 etapa si penalitate financiara 30 lei,baza art.1.4 din RD al AJF  (cumul de avertismente).

Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare.

4.     RAPID RAZVANI – COLINELE ARGESULUI MITRENI

Omologheaza rezultatul partidei su scorul de 3 – 0 in favoarea echipei RAPID RAZVANI,si penalizeaza financiar cu 300 lei echipa COLINELE ARGESULUI MITRENI,baza art. 3.1 lit.a din RD al AJF(neprezentarea la un joc oficial).

Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare.

5.     VIITORUL CURCANI – PARTIZAN CRIVAT

Anuleaza rezultatul din teren,omologheaza rezultatul partidei su scorul de 3 – 0 in favoarea echipei PARTIZAN CRIVAT,si penalizeaza financiar cu 400 lei echipa VIITORUL CURCANI,baza art.1.2 din RD al AJF(folosirea jucatorului GHEORGHE FLORIN  in stare de suspendare,4 catonase galbene ).

Jucatorul GRUIA ADRIAN,legitimat la echipa VIITORUL CURCANI se suspenda  1 etapa si penalitate financiara 50 lei,baza art. 1.4 din RD al AJF (cumul de avertismente).

 

Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare.

6.     PROGRESUL FUNDULEA – MOSTISTEA ULMU

Jucatorul IONEL  NICOLAE,legitimat la echipa PROGRESUL FUNDULEA se suspenda 6 etapa si penalitate financiara 100 lei,baza art.1.10 din RD al AJF  (injurii la adresa arbitrului).

Antrenorul cu portarii FIROIU VLADIMIR de la echipa PROGRESUL FUNDULEA,se suspenda 3 luni competitionale si penalitate financiara 750 lei,baza art.8.5 coroborat cu art.8.15 (injurii la adresa arbitrilor si intrarea neautorizata in vestiarul arbitrilor).

Echipa PROGRESUL FUNDULEA se sanctioneaza cu suspendarea terenului pentru 8 etape si penalitate financiara 800 lei,baza art.2.15 lit.b din RD al AJF (patrunderea persoanelor neautorizate in vestiarul arbitrilor)

Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare.

7.     LUMINA FRUMUSANI – AVANTUL LUICA

Echipa LUMINA FRUMUSANI se sanctioneaza cu avertisment si penaliate financiara 300 lei,baza art.2.10 din RD al AJF(patrunderea in terenul de joc a unuia sau mai multi spectatori).

Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare.

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP