Comisia de Disciplina si Etica

15 Martie 2016, la ora 18:44 / Publicat în Comunicate AJF de Stefan Daniel / 158 vizualizări

Comisia de Disciplina si Etica

 Proces Verbal

 

Incheiat astazi 15 MARTIE 2016, la A.J.F. Calarasi, Comisia de Disciplina si Etica  a AJF Calarasi, cu urmatoarea ordine de zi:

-omologarea rezultatelor etapei XVIII – LIGA IV ; XV – LIGA V Seria A si IX – JUNIORI “C” si XI – JUNIORI “D”

1.         STEAUA RADOVANU – CONPET STEFAN CEL MARE

Jucatorul TASE GABRIEL IONUT legitimat la CONPET STEFAN CEL MARE se suspenda 1(una) etapa si penalitate financiara 50 lei baza art 1.5 din RD al AJF. Calarasi. (cumul de cartonase galbene)

            Cu apel in 5 zile de la comunicare.

2.         VICTORIA CHIRNOGI – UNIREA MANASTIREA       

Jucatorul COBA IONUT  legitimat la UNIREA MANASTIREA se sanctioneaza cu avertisment si penalitate financiara 50 lei baza art 1.5 din RD al AJF. Calarasi .(cumul de cartonase galbene)

            Cu apel in 5 zile de la comunicare.

3.         SPICUL ROSETI   – VICTORIA DRAGOS VODA

Jucatorul CHIRITA NICOLAE DANIEL legitimat la SPICUL ROSETI se suspenda 1(una) etapa si penalitate financiara 50 lei baza art 1.5 din RD al AJF. Calarasi .(cumul de cartonase galbene)

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

4.         VIITORUL MITRENI – ATLETIC DOROBANTU

             Jucatorul NENCIU VALENTIN legitimat la VIITORUL MITRENI  se suspenda 1(una) etapa si penalitate financiara 30 lei baza art 1.5 din RD al AJF. Calarasi .(cumul de cartonase galbene)

Cu apel in 5 zile de la comunicare

5.         UNIREA SPANTOV  – PARTIZAN CRIVAT

Jucatorul TUDOR SAMUEL  legitimat la PARTIZAN CRIVAT se suspenda 1 (una) etapa si penalitate financiara 50 lei baza art 1.6 din RD al AJF. Calarasi

Jucatorul IVAN MARIAN legitimat la PARTIZAN CRIVAT se suspenda 1(una) etapa si penalitate financiara 50  lei baza art 1.6 din RD al AJF. Calarasi

Comisia ia act de contestatia formulata de echipa PARTIZAN CRIVAT si urma depozitiei delegatului echipei PARTIZAN CRIVAT  se respinge ca fiind nefondata si omologheaza rezultatul partidei cu scorul din teren.

6.         DINAMO SARULESTI

            Comisia admite cu majoritate mica, solicitarea formulata de jucatorul RADUCANU VALENTIN IONUT si acorda dreptul de joc incepand cu data de 20.03.2016 baza art 15.1 din RD al AJF Calarasi.

Cu apel in 5 zile de la comunicare

            7.         VICTORIA CHIRNOGI – UNIREA MANASTIREA (JUNIORI)

Jucatorul ALEXANDRU DANIEL  legitimat la UNIREA MANASTIREA sesanctioneaza cu avertisment si penalitate financiara 30 lei baza art 1.5 din RD al AJF. Calarasi .(cumul de cartonase galbene)

Cu apel in 5 zile de la comunicare

8.         VIITORUL CURCANI  – UNIREA MANASTIREA

            Comisia ia act de sesizarea formulata de delegatul echipei UNIREA MANASTIREA , in cazul jucatatorului IORDACHE AUREL si dupa audierea celor in cauza si studierea actelor hortaraste:

In baza art 50  cap 4 din rd al FRF pag 163 omologheaza jocul cu rezultatul din teren si ridica dreptul de joc al jucatorului IORDACHE AUREL pana la solutionarea cauzei, fara alte sanctiuni.

Cu apel in 5 zile de la comunicare

9.         CSM OLTENITA  – ACS INAINTE MODELU

            Comisia omologheaza rezultatul partidei cu scorul de 3-0 in favoarea echipei ACS INAINTE MODELU si penalitate financiara de 200 lei baza art 2.19 din RD al AJF Calarasi.

Cu apel in 5 zile de la comunicare

10.       DUNAREA CIOCANESTI

Comisia admite cu majoritate mica, solutionarea formulata de jucatorii CALA ADRIAN si TRIOL FLORIAN  acorda dreptul de joc incepand cu data de 19.03.2016 baza art 15.1 din RD al AJF Calarasi.

Cu apel in 5 zile de la comunicare

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP