Informari si comunicate AJF
15-02-2019
Tragere la sorti - meciuri baraj liga a 3-a

Comisia Competitii a FRF a realizat in aceasta dupa amiaza tragerea la sorti pentru meciurile de baraj promovare in liga a 3-a. Echipa campioana a ligii a IV-a AJF Caras-Severin va intalni campioana judetului Timis.

detalii...
13-02-2019
Inscrieri curs Licenta C UEFA - promotia 2019

Asociatia Judeteană de Fotbal Caraș-Severin orgainează un nou curs pentru acordarea Licentei C – UEFA -promotia 2019, dupa urmatorul calendar:

detalii...
04-02-2019
Tragere la sorti - meciuri baraj liga a 3-a

Comisia de Competitii a FRF a anuntat programul privind tragerea la sorti a meciurilor de baraj promovare in liga a 3-a a campioanelor judetene. Detalii la:

detalii...
03-02-2019
Detalii procedura dosar candidaturi vicepresedinte AJFCS

DOCUMENTE NECESARE PENTRU COMPLETAREA DOSARULUI DE CANDIDATURĂ PENTRU FUNCŢIA DE: VICEPREŞEDINTE al ASOCIAŢIEI JUDEŢENE DE FOTBAL CARAŞ-SEVERIN

detalii...
31-01-2019
Cupa de Iarna - Oravita

Comisia Competitii Futsal invita echipele inscrise la Cupa de Iarna Oravita - editia 2019 sa ia act de documentele aferente competitiei.

detalii...
27-01-2019
Cupa Romaniei - program

Comisia Competitii informeaza echipele de programul Cupei Romaniei - faza judeteana, editia 2019/2020, asa cum a fost el votat in Comitetul Executiv din 22 ianuarie 2019 si anume:

detalii...
27-01-2019
Hotarari Comitet Executiv AJFCS - 22 ianuarie 2019

Comitetul Executiv al Asociației Județene de Fotbal Caras-Severin din data de 23.01.2019, ora 15:30, s-a

detalii...
20-01-2019
Inscriere campionat judetean de futsal

Comisia Competitii invita echipele interesate sa se-nscrie in campionatul judetean de futsal~~Dimitrie Bandasila~. Detaliile inscrierii si termenul scadent va fi stabilit ulterior de comun acord cu echipele participante. Comisia Competitii

detalii...
20-01-2019
Campionat judetean juniori U 10 si U8

Comisia Competitii invita echipele de copii sa se inscrise in Campionatul Judetean de Copii U 10 si U8, destinat categoriei cele mai mici de copii U 10 (nascuti 2009 si mai mici) și U 8 (nascuti 2011 si mai mici).

detalii...
14-01-2019
Programare vize anuale 2019

Comisia Competitii AJFCS vă prezintă anexat – Programarea echipelor la vizele anuale 2019

detalii...

Programare vize anuale 2019


Publicat in data de 14-01-2019, la ora 21:36

Comisia Competitii AJFCS vă prezintă anexat – Programarea echipelor la vizele anuale 2019 

 
Solicităm în mod respectuos ca membrii afiliaţi să respecte programarea la vizele anuale 2019, conform tabelului de mai jos.
 
 
Comisia Competitii AJFCS reaminteşte tuturor echipelor faptul că la efectuarea unei legitimari/ transfer este necesară prezentarea unei copii dupa actul de identitate al jucatorului de transferat, cu respectarea prevederilor Regulamentului (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protectia datelor” sau “GDPR”), precum si cu orice alta legislatie aplicabila pe teritoriul Romaniei.
 
Echipele vor prezenta obligatoriu tabele nominale cu datele jucătorilor (după modelul afişat pe site-ul AJF Caras-Severin) separat juniori,separat seniori și “Fișa clubului “actualizată. (site AJF-formulare).
 
ATENȚIE ! Pentru jucătorii care au terminat junioratul prezentați si 2 fotografii pentru preschimbarea carnetului de legitimare!
 
În situaţia în care echipele transferă jucători,vor prezenta acordul scris al echipei cedente în 4 (patru) exemplare semnate de toţi factorii implicaţi,inclusiv de părinţi (pentru copii şi juniorii sub 16 ani). Pentru sportivii veniţi din alte judeţe se vor prezenta la transferuri şi fişa sportivului.
 
Tabelul nominal cu datele jucatorilor trebuie sa cuprinda urmatoarele câmpuri:
 
Nr. crt./ Numele şi prenume jucator/ Prenume tată/Prenume mamă/Cod Numeric Personal/ Locul nasterii- Localitatea şi Judetul/Data naşterii –An-Luna-Zi/Nr. carnet/ Viza anuală.
 
 
 
Va rugam ca in momentul in care sunteti programat la vize, reprezentantul legal al clubului trebuie sa aiba stampila clubului asupra lui pentru actualizarea formularelor necesare. 
 
 FOARTE IMPORTANT!
Vizarea carnetelor de legitimare se face doar in perioada alocata clubului conform programarii.
Orice modificare a programarilor la vize  anuale se face in scris si se aproba doar de catre Secretarul General al AJF Caras-Severin.  
 
 
SECRETAR GENERAL AJFCS                                   COMISIA COMPETIŢII  AJFCS
Daniel George SURDU                                                     Antonie  Marcel BURTEA
                                                                                                        Silviu LUPU
                                                                                             Florin Nicusor  STIUBE


Vezi mai multe stiri din categoria: Comunicate AJF    |    Vezi toate stirile

Ma abonez la newsletter

Email:

Parteneri
Sarbatoriti luna aceasta
oferta portal echipe