CONVOCATOR ADUNAREA GENERALA 10.08.2019

11 Iulie 2019, la ora 09:34 / Publicat în Comunicate AJF de Stefan Donciu / 338 vizualizări

CONVOCATOR ADUNAREA GENERALA 10.08.2019

  ADUNARE GENERALA 

     in conformitate cu prevederile art. 26 alin. 3 coroborat cu art. 31 alin. 1  sambata  10.08.2019  ora 10:00, la Scoala Generala”Varadi Jozsef “din Sfantu Gheorghe va avea loc Adunarea Generala  a A.J.F. Covasna, 

 

Precizam ca, in conformitate cu prevederile art.30 alin.1 si alin.4 din Statut, aveti posibilitate de a inainta propuneri in vederea includerii acestora pe ordinea de zi, pana cel mai tarziu la data de 19.07.2019,ora 12.00 cu mentiunea ca, orice propunere  trebuie să fie înaintată în scris, cu o scurtă explicaţie, secretariatului general al AJF.

In vederea bunei pregatiri a Adunarii Generale este necesar sa transmiteti in scris pe e-mail [email protected] sau in format letric la Secretarul General al AJF Covasna, pana la data de 19.07.2019. ora 12:00

-numele si prenumele delegatului oficial, care participa la Adunarea Generala , functia pe care o detine in cadrul unitatii dumneavoastra si documentele(in copie) care atesta respectiva sa calitate.

 Precizam ca delegatul oficial desemnat de dumneavoastra trebuie sa se prezinte la Adunarea Generala cu un document de identitate(buletin/carte de identitate sau pasaport) si mandat scris(delegatie), din care sa rezulte calitatea legala in vigoare certificata de ultima Adunare Generala a structurii sportive pe care o reprezinta in cazul functiilor eligibile. In situatia in care delegatul oficial al unitatii dumneavoastra este o persoana cu functie executiva administrativa(neeligibila) se va specifica decizia administrativa a celor in drept.

 In temeiul art. 24 alin.2 si art. 28 alin. 7 din Statutul AJF Covasna membrii afiliati pot fi reprezentati la Adunarea Generala doar de catre o persoana ce detine o functie de conducere(de regula presedinte, secretar general sau functii echivalente).

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP