In atentia structurilor sportive afiliate la AJF COVASNA

01 Iulie 2020, la ora 10:22 / Publicat în Comunicate AJF de Stefan Donciu / 494 vizualizări

In atentia structurilor sportive afiliate la AJF COVASNA

 S-a luat la cunostinta de Hotararea nr.32/29.06.2020 a Guvernului Romaniei - Comitetul National pentru Situatii de Urgenta, unde, printre altele, legat de fotbalul amator, la Art.2 alin 3 se specifica, ca incepand cu 01.07.2020 se permite organizarea si desfasurarea de antrenamente si cantonamente colective, in grupuri de maxim 10 persoane, pentru ligile inferioare de fotbal, inclusiv de amatori, cu repectarea conditiilor stabilite prin ordin comun al ministrului tineretului si sportului si ministrului sanatatii si APLICABILE PENTRU LIGA 1.

Aceasta prevedere, practic, arata ca este imposibil a se relua jocurile de fotbal, amicale sau oficiale, si mai ales ca trebuie indeplinite conditiile impuse ca la jucatorii de Liga 1.

•    Orice antrenament  trebuie  sa fie precedat  de o procedura de autoevaluare Persoanele  care  prezinta  unul  sau  mai   multe dintre aceste simptome sau I-au prezentat in ultimele doua saptarnani trebuie sa urmeze procedurile descrise de autoritatile sanitare.

•    Deplasarea catre si de la locul de desfasurare a antrenamentului trebuie  sa  se  faca   respectand   toate  rnasurile  de  protectie dispuse de autoritati.

•    lgienizarea rnainilor este obligatorie inainte si dupa antrenament.

•    In timpul antrenamentului,  igienizarea mainilor se va face ori de cate ori este posibil,  in momentele de pauza.  - Atunci cand este posibil,   dar cel putin o data la 15 minute, mingea si/sau celelalte materiale sportive  care sunt folosite de mai mult de un sportiv vor fi igienizate cu substante dezinfectante avizate.

•    Materialele  sportive  var fi dezinfectate  cu atentie dupa fiecare folosire.

•    Echipamentul folosit  in timpul antrenamentului trebuie pus direct intr-o punga de plastic Inchisa ermetic,   urmand ca dupa aceea sa fie spalat/curatat  la o temperatura de minimum 80°C.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP