⚽ PERIOADA DE TRANSFERURI - IARNA 2024

16 Ianuarie 2024, la ora 18:28 / Publicat în Comunicate AJF de Stefan Donciu / 357 vizualizări

⚽ PERIOADA DE TRANSFERURI - IARNA 2024

 Marți, 16 ianuarie 2024, se deschide oficial perioada transferurilor de iarnă a jucătorilor de fotbal, şi se va închide pe data de 12 februarie 2024 (FRF/LPF), respectiv cu 48 de ore înainte de reluarea competițiilor (AJF/AMFB).

👉 Trebuie avute în vedere următoarele aspecte foarte importante:
✅ Pentru legitimări, transferuri, vize, va fi necesară introducerea tuturor documentelor în platforma FOOTBALL CONNECT, înainte de prezentarea la Departamentul Competiţii al forului competent (FRF/AJF/AMFB)
✅ La Federația Română de Fotbal (FRF) legitimarea se va face EXCLUSIV în platforma FOOTBALL CONNECT, iar documentele vor fi aduse în original doar în situaţia în care sunt cerute în mod expres de departamentele de specialitate. Introducerea greşită a documentelor (date incomplete, lipsă semnături, ştersături, modificări, adăugiri, etc) atrage de la sine RESPINGEREA LEGITIMĂRII de către departamentul de specialitate.
✅ Nu mai este necesară prezența fizică la sediul FRF pentru efectuarea operațiunilor de înregistrare a documentelor (acord de transfer, contract, anexă, cerere de legitimare, etc.).
Aceste documente se vor înregistra EXCLUSIV în platforma FOOTBALL CONNECT. Excepție vor face FIȘELE JUCĂTORILOR în situația în care acestea nu se găsesc în original în posesia Departamentului Competiții al FRF.
✅ Termenul maxim de ÎNREGISTRARE a documentelor (acorduri de transfer, contracte jucători, anexe, acte adiționale) la departamentul de specialitate a forului organizator este de 15 ZILE LUCRĂTOARE.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP