VIZA ANUALA 2023

12 Februarie 2023, la ora 17:13 / Publicat în Comunicate AJF de Stefan Donciu / 530 vizualizări

VIZA ANUALA 2023

Stimati participanti,la competitiile organizate de AJF COVASNA.

Procedura de acordare a vizelor anuale precum si transferurile definitive si temporare pentru anul 2023

Fiecare carnet de legitimare trebuie sa aiba atasat o copie de pe certificatul de nastere PANA LA VARSTA DE 14 ANI  sau, dupa caz, de pe cartea de identitate sau poza C.I /CERTIFICAT DE NASTERE trimisa prin whatsapp la nr de telefon 0772144885. Acestea sunt necesare pentru  ca datele personale ale fiecarui jucator sa fie introduse in platforma nationala Football Connect. Niciun jucator nu va primi viza anuala si nu va putea fi transferat la nici un club/asociatie, implicit, nu va avea drept de joc fara a fi introdus in platforma anterior mentionata.

La jucatorii cu carnet albastru LICENTA DE JUCATOR PROFESIONIST sa va trimite si un CONTRACT DE ACTIVITATE SPORTIVA.OBLIGATORIU.

In perioada 28.02-07.03.2023 NU ESTE PROGRAM CU PUBLICUL

Avand in vedere situatia de aglomerare a ultimelor zile din anii precedenti pentru acordarea vizei anuale, VA ROG SA  ADUCETI CAT MAI REPEDE CARNETELE LA VIZAT CU TOATE DOCUMENTELE ENUMERATE MAI SUS.

 Perioada de transferuri pentru asociațiile județene până cu 48 de ore inainte de inceperea/reluarea competițiilor județene de juniori și seniori. Bineînțeles cu respectarea prevederilor art. 19 alin. 4 din RSTJ.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP