Deciziile Comisiei de Competitii si Disciplina

03 Octombrie 2019, la ora 19:07 / Publicat în Comunicate AJF / 213 vizualizări

Deciziile Comisiei de Competitii si Disciplina

 
 
 
 
 
 
 
 
HOTARARI CCD din data de 03.10.2019
 
 
 
1.       Jocul de juniori A1: FC Brezoaiele – Gaz Metan Finta nu s-a disputat din cauza faptului ca un numar de 7 carnete de legitimatie, din 14 cate au fost trecute in raportul de arbitraj au fost modificate (anul nasterii) sau nu au avut copie dupa certificatul de nastere. CCD Hotaraste:
-        Jocul de juniori A1: FC Brezoaiele – Gaz Metan Finta se omologheaza cu 3-0 in favoarea echipei FC Brezoaiele.
-        Carnetele de legitimatie ale jucatorilor: Matei Ionut, Mladen Catalin, Niculescu Andrei, Enache Stefan-Alexandru, Stefan Cosmin Florentin, Dobre Silviu, A. Marius se anuleaza.
-        Delegatul echipei Gaz Metan Finta are obligatia de a preda carnetele respective la AJF Dambovita pana luni 07.10.2019.
-        Echipa Gaz Metan Finta juniori A1 se penalizeaza sportiv cu suma de 500 lei, iar antrenorul TANASE CONSTANTIN se suspenda pentru 3 luni si se penalizeaza sportiv cu suma de 300 lei.
2.       Jocul juniori A1: Steagu Rosu Colacu – Progresul Matasaru, interupt      in min 68, deoarece echipa oaspete a ramas in 7 jucatori, se omologheaza cu rezultatul din teren : 7-1 pentru Steagul Rosu Colacu. (Antrenorul echipei oaspete le-a spus jucatorilor sa iasa unul cate unul din teren acestia dandu-se accidentati).
Antrenorul echipei Progresul Matasaru ENE MARINEL, se suspenda pentru 3 etape.
Echipa Progresul Matasaru (juniori A1) se sanctioneaza cu scaderea a 3 puncte din clasament ( art. 79.6 – RD), si se penalizeaza sportiv cu suma de 300 lei.
3.       Jocul : Gloria 2015 Cornesti – Olimpicii Ulmi, nu s-a reluat dupa pauza jocului, echipa Olimpicii Ulmi nu a mai revenit pe terenul de joc.
CCD Hotaraste:
- Jocul se omologheaza cu rezultatul de la pauza 21-0 in favoarea echipei Gloria 2015 Cornesti.
- Echipa Olimpicii Ulmi se sanctioneaza cu scaderea a 3 puncte din clasament (art 79.6 – RD) si se penalizeaza sportiv cu suma de 300 lei.
- Antrenorul echipei Olimpicii Ulmi se suspenda pentru 3 etape.
4.       Contestatia de la jocul de juniori D : Fortis Valea Lunga – CSM Fieni se amana pentru data de 17.10.2019, cand delegatii ambelor echipe si arbitrii jocului se vor prezenta in fata Comisiei De Competitii si Disciplina, aducandu-se noi probe.
5.       In urma incidentelor de la jocul: Vointa Sacuieni – Flacara Suta Seaca,
CCD hotaraste:
-Din cauza insuficientelor masuri de securitate, echipa Vointa Sacuieni se penalizeaza sportiv cu suma de 500 lei.
6.       Deoarece la jocul de (liga a – VI-a Nord) Rapid Gemenea – Olimpicii 3 Ulmi, echipa Olimpicii 3 Ulmi nu a prezentat tabelul cu jucatorii care au drept de joc numai pentru echipa de liga a IV-a ( conf. art 19. pct 8- ROAF), CCD hotarate:
-Jocul Rapid Gemenea – Olimpicii 3 Ulmi se omologheaza cu 3-0 in favoarea echipei Rapid Gemenea.
7.       Deoarece la jocurile de Cupa Romaniei : Unirea Lucieni – Viitorul Straosti si Flacara Ghinesti - Sageata Braniste echipele Unirea Lucieni si Sageata Braniste au efectuat cate 4 schimbari de jucatori in loc de 3 schimbari de jucatori, (conf art. 30, pct 11 – ROAF), CCD hotaraste:
-   Jocurile Unirea Lucieni – Viitorul Straosti pe teren 8-0  si Flacara Ghinesti – Sageta Braniste pe teren 3-5, se omologheaza cu 3-0 in favoarea echipelor: Viitorul Straosti respectiv Flacara Ghinesti care se califica in faza urmatoare a Cupei Romaniei – faza judeteana.
9.       In urma contestatie echipei Viitorul Gheboaia la jocul de la Publirex Ciocanesti si a neprezantarii jucatorului contestat (substituit) in fata comisie de disciplina, CCD hotaraste:
- Jocul Publirex Ciocanesti – Viitorul Gheboaia, pe teren 3-3 , se omologheaza cu 3-0 in favoarea echipei Viitorul Gheboaia.
- Echipa Publirex Ciocanesti se sanctioneaza cu scaderea a 6 puncte din clasament ( conf art. 83.13 RD) si se penalizeaza sportiv cu suma de 400 lei.
- Jucatorul Lixandru Aurel Ionut si delegatul echipei Publirex Ciocanesti, Lixandru Dorel se suspenda pentru 3 etape si se penalizeaza sportiv cu suma de 300 lei.
10.     In urma neprezentarii echipei Vointa Visina la jocul de la Luceafarul Dragomiresti, si a aducerii de catre echipa Vointa Visina de acte doveditoare si anume: (- FOAIE DE PARCURS din data de 28.09.2019, - DEVIZ DE REPARATIE nr AA1 010194/30.09.2019, - PROCES VERBAL eliberat de la Politia Orasului Gaiesti),   CCD Hotaraste:
-Jocul Luceafarul Dragomiresti – Vointa Visina (seniori) se reprogrameaza pentru data de 15.10.2019, orele 16:00.
-Echipa Vointa Visina va suporta cheltuielile de organizare , inclusiv baremul de arbitraj si de observare.
11.     In urma depunerii de noi documente (Ordin de Deplasare, si a devizului de reparatie, comanda nr CAA02175), de catre echipa Unirea Ungureni pentru deplasarea din data de 31.08.2019 de la Matasaru, in baza art 122 –RD, CCD revine asupra deciziei nr 1./ 19.09.2019 si anuleaza penalitatea de 1 (unu) punct din clasamentul echipei de seniori Unirea Ungureni. Echipa Unirea Ungureni ramanand sanctionata cu scaderea a unui punct din clasament, in loc de doua puncte cum a fost sanctionata initial.
 
12.     In urma memoriului jucatorului NICOLAE FLORENTIN (Gloria 2015 Cornesti) si a declaratie obs. Jocului NISTOR DUMITRU, CCD anuleaza suspendarea de 3 (trei) etape dictata contra jucatorului si penalitatea sportiv de 200 lei ( art 122.- RD).
13.     In urma memoriului echipei Cetatea 1396 Targoviste cu privire la jocul de juniori A1, dintre Unirea Ungureni – Cetatea 1396 Targoviste, in baza raportului de arbitraj in care se specifica faptul ca echipa Unirea Ungureni nu a avut asistenta medicala, CCD considera ca memorial echipei Cetatea 1396 Targoviste nu este intemeiat, deoarece echipa Unirea Ungureni s-a prezentat la joc. Conform art 14.3 ROAF- lipsa   fiind asistenta medicala.
14.     In urma incidentului din minutul 67 al jocului din Cupa Romaniei: Neaslovul Puntea de Greci – Petrolul Rascaieti, CCD hotaraste:
-Jucatorul STATE GHEORGHITA se suspenda pentru 24 etape ( art 65. d – RD)
 
 
 
 
 

 

                                                                                    Comisia de Competitii si Disciplina,

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP