Deciziile Comisiei de Competitii si Disciplina

21 Noiembrie 2019, la ora 20:20 / Publicat în Comunicate AJF de Alexandru Caramalău / 348 vizualizări

Deciziile Comisiei de Competitii si Disciplina

 
 
 
 
 
 
 
HOTARARI CCD din data de 21.11.2019
 
 
 
 
1.                 CCD aproba cererea echipelor FC Potlogi si Roberto Ziduri prin care se solicita ca jocul din CUPA ROMANIEI sa se dispute duminica 01.12.2019 ora 14:00.
 
2.                 In urma opririi jocului: Flacara Suta Seaca – Vointa Adanca in min 41 deoarece echipa Vointa Adanca a ramas in 6 jucatori, CCD Hotaraste:
-         Jocul Flacara Suta Seaca – Vointa Adanca scor in teren 5-0 se omologheaza cu rezultatul din teren in momentul intreruperii jocului (min 41) in baza art 79.6 / RD.
-         Echipa Vointa Adanca se sanctioneaza cu scaderea a 3 (trei) puncte din clasament (art79.6/RD) si se penalizeaza sportiv cu suma de 200 lei.
 
3.                 Pentru comportare nesportiva la jocul cu Luceafarul Dragomiresti, delegatul echipei Unirea Bucsani, Coman Nicolae se suspeda pentru 2 (doua) etape si se penalizeaza sportiv cu suma de 100 lei ( art.53.1 /RD).
 
4.                 Pentru insuficiente masuri de organizare la jocul de acasa cu Petrolul Iedera, echipa Varcolacii Comisani se sanctioneaza cu AVERTISMENT, si se penalizeaza sportiv cu suma de 300 lei.
 
5.                 In urma memoriului echipei Petrolul Rascaieti referitor la modul de arbitraj al arbitrului Preda Iulian la jocul cu Viitorul Burduca, CCD inainteaza memoriul catre Comisia Judeteana de Arbitii Dambovita.
 
6.                 In urma contestatiei echipei Dinamo Odaia Turcului la jocul de acasa cu Sportul Mogosani si a prezentarii jucatorului contestat in fata comisiei unde s-a legitimate cu C.I si si-a inscris datele personale si a fost recunoscut inclusive de delegatul echipei gazda, CCD Hotaraste:
-         Jocul Dinamo Odaia Turcului – Sportul Mogosani se omologheaza cu rezultatul din teren : 2-2
 
7.                 In urma memoriului echipei Viitorul Burduca referitor la faptul ca 2 jucatori de la echipa Flacara Valea Mare au jucat duminica 17.11.2019 de la ora 14:30 in echipa Vulturi Sperantei Petresti (liga a VI-a Sud), CCD amana pronuntarea deciziei pentru analizarea probelor administrate.
 
8.                 In urma incidentelor petrecute la jocul Flacara Zavoiu - Flacara Valea Mare din minutul 40 , a analizarii documentelor depuse la dosarul cauzei si a memoriului depus de secretarul general al AJF Dambovita, D-l Nistor Dumitru, CCD Hotarste:
-         Jucatorul Stanciu Marius de la echipa Flacara Zavoiu se suspenda pentru 4 (patru) etape in baza art.63.2.4a/ RD si se penalizeaza sportiv cu suma de 200 lei.
-         Jucatorul Ion Alexandru de la echipa Flacara Zavoiu se suspenda pentru 24 (douazeci si patru) etape in baza art 65.d /RD si se penalizeaza sportive cu suma de 500 lei.
-         Delegatul echipei Flacara Valea Mare, Dobrica Dan se suspenda pentru 3 (trei) etape si se penalizeaza sportiv cu suma de 200 lei ( art 65.a /RD).
 
9.                 In urma memoriului depus de catre Savu Mihai, delegatul echipei Viitorul Gheboaia care nu s-a prezentat sa-si sustina memoriul, CCD Hotaraste:
-   Dosarul cauzei se inaineaza catre Comisia Judeteana de Arbitrii Dambovita pentru solutionare.
 
 
 

                                                                            Comisia de Competitii si Disciplina, 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP