Comunicat important

                Incepand cu sezonul de primavara al campionatului 2012/2013, odata cu schimbarea conducerii AJF Dolj s-a schimbat si modul de lucru al Comisiilor de specialitate ale acestora. TOATE COMISIILE AJF Dolj sunt INDEPENDENTE si AUTONOME, formate din oameni cu probitate morala si care NU POT FI INFLUENTATE, astfel ca orice “interventii” la presedintele AJF Dolj sunt o pierdere de timp, intrucat unul din principalele motive pentru care anul trecut ati votat schimbarea la nivelul conducerii AJF Dolj a fost tocmai pentru a elimina influenta pe care fosta conducere a AJF Dolj o avea asupra deciziilor comisiilor de specialitate, care nu faceau altceva decat sa puna in practica deciziile unui singur om care le stia si le facea pe toate !

Noua conducere a AJF Dolj va asigura in continuare de sprijinul sau in orice problema sportiva si de administratie, sloganul nostru fiind : “IMPREUNA PENTRU FOTBALUL DOLJEAN
 
Presedinte AJF Dolj
Silviu Bogdan  

*****************************************************************************************

ASOCIATIA JUDETEANA DE FOTBAL DOLJ

Str.Gheorghe Doja, nr. 2, CRAIOVA, Tel/Fax: 0251/533505
e-mail: dolj@frf-ajf.ro   web: www.frf-ajf.ro
 
       NR.56/24 .01. 2013
COMUNICAT
 
 
            Subscrisa Asociatia Judeteana de Fotbal Dolj, prin prezenta, va aducem la cunostinta urmatoarele :
            Prin sentinta pronuntata de Judecatoria Craiova in dosarul nr. 14374/215/2012 la data de 10.07.2012, a fost admisa cererea, s-a luat act  de modificarea actului constitutiv şi statutului conform Hotărârii Adunării Generale a asociaţiei din data de 25.02.2012 si s-a  dispus înscrierea in Registrul Special al Judecătoriei la data rămânerii irevocabile a prezentei încheieri, a modificărilor intervenite în conţinutul actului constitutiv şi a statutului, respectiv: - modificarea componenţei Comitetul Executiv al asociaţiei după cum urmează : Silviu Bogdan - în calitate de preşedinte, Oprescu Ion - în calitate vicepreşedinte; Colţescu Sebastian - în calitate de secretar, Cazacu Corvin - în calitate trezorier, Ezaru Marian - în calitate de membru, - modificarea componenţei comisiei de cenzori după cum urmează: Curcă Camelia , Vladu Nicolae şi Nicola Sorin. Prin decizia nr. 2194/2012 pronuntata de Tribunalul Dolj a fost respins recursul fostei conduceri a AJF Dolj, astfel incheierea Judecatoriei Craiova ramanand definitiva si irevocabila.           
            Ca urmare a pronunțării acestei sentințe, noua conducere a AJF Dolj și-a început efectiv activitatea în data de 07.12.2012, dată la care fosta conducere a asociației a părăsit sediul.
            De asemenea, domnii Nicu Neagoe si Patrascu Ion Sorinel au fost suspendati de Federatia Romana de Fotbal pentru fals si uz de fals la data de 14 septembrie 2011 pe o perioada de 2 ani si li s-a interzis desfasurarea oricarei activitati legate de fotbal. Totodata, cei doi oficiali au fost sanctionati si cu o penalitate sportiva de cate 15.000 lei fiecare.
            Totodata, conform hotararii Comisiei de Disciplina a FRF din data de 30.11.2011, domnii Nicu Neagoe si Patrascu Ion Sorinel au fost sanctionati cu penalitate sportiva de 15.000 lei fiecare iar AJF Dolj a fost sanctionata cu penalitate sportiva de 15.000 lei.
            Concluzia este ca datorita pasivitatii celor doi fosti conducatori, AJF Dolj trebuie sa plateasca catre FRF 15.000 lei iar cei doi trebuie sa plateasca catre FRF cate 30.000 lei fiecare.
            Desi nu mai au nici o functie in noua Organigrama a A.J.F. Dolj, domnii NEAGOE NICU si PATRASCU ION SORINEL (presedintele si vicepresedintele AJF pana la data sentintei mai sus amintite), au continuat sa trimita adrese din partea asociatiei catre diferite institutii, folosindu-se in mod ilegal de titulaturile de presedinte si vicepresedinte al A.J.F. Dolj, de antetul si de stampila asociatiei.
            În acest sens am formulat plângere penală împotriva lui NEAGOE NICU si lui PATRASCU ION SORINEL pentru săvârșirea infracțiunilor de fals, uz de fals, înșelăciune și uzurpare de calități oficiale.
            În ceea ce privește plângerea penală formulată de fosta conducere AJF în legătură cu Adunarea Generală a AJF din data de 25.02.2012, dosarul se află în faza de urmărire penală la Secția 2 de Poliție, dispunându-se începerea urmăririi penale împotriva unor autori necunoscuți. Astfel, susținerile celor doi foști conducători ai AJF Dolj că pe numele lui Silviu Bogdan Cornel ar fi fost dispusă începerea urmăririi penale sunt total neadevărate.
            Până la soluționarea definitivă și irevocabilă a acestor plângeri penale, noua conducere a AJF Dolj este următoarea : Silviu Bogdan - în calitate de preşedinte, Oprescu Ion - în calitate vicepreşedinte.
            Pentru aceste motive, va comunicam ca orice sms, e-mail, adrese care va sunt adresate de catre orice persoana care nu mai face parte din conducerea A.J.F. Dolj (asa cum a fost prezentata mai sus), nu pot fi avute in vedere pentru ca sunt formulate de persoane care nu mai au nici un fel de functie in cadrul asociatiei.
            Cu deosebita consideratie,
 
 
           
            Manager
    SILVIU BOGDAN
 
 
             

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP