Decizia Comitetului de Urgenta al A.J.F.Dolj nr. 1 / 02.05.2019

02 Mai 2019, la ora 08:43 / Publicat în Comunicate AJF / 233 vizualizări

Decizia Comitetului de Urgenta al A.J.F.Dolj nr. 1 / 02.05.2019

În conformitate cu dispoziţiile art. 43 din Statutul AsociatieiJudetene de Fotbal Dolj , Comitetul de Urgenţă compus din Horatiu Stanescu , Preşedinte A.J.F. si Dumitru Firu, Reprezentant al cluburilor de liga a 4-a, hotărăște cu unanimitate de voturi:

-      Se ia act de referatul comisiei de competitii al A.J.F.Dolj  inregistrat cu nr. 216 / 02.05.2019 cu privire la dezinteresul total - al cluburilor participante la Cupa Ligii editia 2019  - fata de respectiva competitie si aproba propunerea acestei comisii de sistare a Cupei Ligii ;

-   Se ia act de Sesizarea ( propunerea ) Secretarului General al A.J.F.Dolj cu privire la finalitatea competitiilor de juniori D si E si aproba noul calendar al etapelor si restantelor ramase de disputat , care va fi afisat pe site-ul A.J.F. ; pentru aceste jocuri ramase de disputat se vor aplica prevederile art.46 , pct. 3 din R.O.A.F. al A.J.F.Dolj , in sensul ca “ jucatorii vor avea drept de joc la fel ca in cazul turneelor finale ale competitiilor de juniori gen turneu ” .

 

 

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP